Horoszkóp

2011. szeptember 5. - szeptember 11.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Dinamikus, energikus időszak…lenne, ha a családod le nem fékezne. Az otthoni események miatt újra és újra elfáradsz, kicsit úgy is érzed, nem értik meg a lendületedet. Ennek ellenére menj csak, csináld, amire bensőd inspirál, persze arra ügyelj, hogy ne tarolj le senkit! Amibe most belekezdesz, szerencse kíséri, megelégedettséget hozhat hosszabb távon. Onnan tudod, hogy jó úton jársz, ha a munkád által többen is jól járnak. Vezetni születtél, de arra figyelj, ne orruknál fogva és ne akaratuk ellenére tedd. A bevezetőben említett erőt a tevékenységeidben, munkádba érezheted. Vigyázz viszont, ne legyél hajcsár, nem mindenki bírja a tempódat.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) A Bikák kidugják oroszlánkörmeiket, számolgatják a pénzüket, és amint a Szűzbe ér a Merkúr, már terveznek is, átcsoportosítanak, osztanak-szoroznak, mire mennyit juthat. Ha nem sajnálod rá a pénzt, akkor most épp nyaralsz, vagy oda indulsz. Az utószezon sokkal jobban fekszik a jegy szülötteinek, nem szereti a tömeget és olcsóbb is. Arra viszont számíts, hogy nem minden alakul úgy, ahogy eltervezted, jöhetnek kellemetlenségek az út során. Otthon most teljes a béke, a nyugalom, harmónia. Ahol nagyobb változások zajlanak, az a világnézeted, valami kibillentett a szokásos nézőpontodból. Legyél nyitott az újdonságokra, ezt még a karrieredben is felhasználhatod majd.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Ahogy beér a Merkúr, a jegy uralkodó bolygója a Szűzbe, úgy érzed magad egyre kellemetlenebbül. Ez valamiféle megmagyarázhatatlan nyugtalanság, elégedetlenség, valójában az Ikrek nem szereti a tervezést, a hibákon való szöszmötölést, de most valami erre kényszerít. Ráadásul sok minden homályos is, mintha egy ködös erdőbe tévedtél volna be az alkony utáni szürkeségben. Belülről viszont valami arra bíztat, menj, mozdulj. A kettősség belső feszültséget hozhat. A megoldás az, ha beleveted magad a pénzteremtésbe. Ha valaki munkát kínál, még ha alkalmi is, vágj bele, figyelemelterelésnek és anyagilag is jól fog jönni.
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) Kénytelen vagy elővenni a logikádat, rendszerező képességedet, mert különben nem boldogulsz a munkahelyeden. Erőteljes makacsság veszi úrrá magát rajtad, a környezeted se érti, miért, de az átlagnál sokkal többször ragaszkodsz az elképzelésedhez. Ráadásul ezt elég vehemensen is teszed, nem kis meglepetést okozva. Mindez akkor nagyon jó, ha eddig ettől csak a „fő a békesség” tartott vissza. Éld azt, ami vagy, így ismerheted csak jobban meg magad. Sok segítséget kaphatsz most a tudatalattidtól, figyelj az álmaidra!
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Az Oroszlán ül a trónján és élvezi a késő nyarat. Valamiféle megmagyarázhatatlan nyugalom, harmónia vesz körül. Élvezd! Anyagi gondjaid se nyomasztanak most és romantikus időszak köszön be, ha nem engeded meg az agyadnak, hogy különféle magyarázatokkal elrontsa. Párkapcsolatodra most nyugalmas időszak jellemző. Munkahelyeden viszont lehetnek felbolydulások, változások. Ha ráülsz a hullámokra, anyagilag sokkal jobban jöhetsz ki, engedd, hogy átalakuljon! Fontos viszont, hogy ezen a héten ne erővel akarj megoldani semmit, az most akadályokba ütközik. Legyél lágy, megengedő, ez a kedvező módszer.
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) A héten a Merkúr is belép a jegyedbe a Nap és a Vénusz után, nem igazán lehet okod panaszra, az energiák harmonizálnak a tieddel. Abban, amiben tehetséges vagy, most sziporkázhatsz, kihasználva annak minden anyagi, szellemi előnyét. Megkapod az emberek figyelmét, sőt tiszteletét is, felnéznek rád. Legyél ügyes, használd ki ezt az időszakot, nagyot ugorhatsz előre. Jót tesz ez most amúgy nem túl izmos önbizalmadnak is. Bármilyen ötleted van, menj, csináld, az energiák segítenek. Egyetlen dolog szólhat bele a teremtésedbe, ha túl sokat lelkizel. Most elsősorban magadra koncentrálj, majd eljön a romantika, érzelmi élet ideje is, de most inkább alkoss, teremts!
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) A Mérlegeknek nem árt az óvatosság, főleg az utakon. Most valahogy az agyuk se forog olyan könnyen, folyton elkalandoznak, szétszórtak, nehéz a koncentrálás. Lehet, hogy ennek szerelem az oka? Bármennyire is nem a koncentrálás, logikus gondolkodás megy most jól, arra azonban figyelj, hogy remek ötletek pattanhatnak ki a fejedből, pont azért, mert most teret kap az az oldalad is, amelyik a logika miatt folyton el van nyomva. Ha hallgatsz az intuíciódra, figyelsz ezekre a felvillanásokra, komoly vállalkozások ötlete születhet meg. Nem kell mást tenned, csak csendben magadra figyelned. Ebben a külvilág most nem tud neked segíteni, sőt…
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Hatalmas szabadságvágy tombol a jegy szülötteiben, talán a nyár hatása miatt. Nehezen tudsz visszaállni az őszi mindennapokra, a munkára koncentrálni, pedig emiatt még anyagi hátrány is érhet. Mennél, utaznál, vinne a szabadság szele, de jó pár akadálya van. Figyelj kicsit jobban magadra, mert a folytonos jövőben és múltban mászkálás kék-zöld foltokban jelentkezhet a testeden. Próbálj a jelenben lenni, hogy ne a fájdalomnak, kellemetlenségeknek kelljen visszahúznia ide. Romantikára szomjazó lelkedet pedig egy jó könyv, film lenyugtathatja.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) Nyilasoknak komoly próbatétel, hogy, most mivel átalakul az életük, céljaik, sokszor semmi elismerést nem kapnak munkájukért. Se anyagit, se erkölcsit. Gondolj arra, ez az alapozó időszak, mint a sportolóknál. Télen teremben erősítenek, kellemetlen, de a nyári sikerekhez elengedhetetlen időszak. Amire viszont kiváló, az a tervezés. Remek ötletek jönnek, könnyedén megtalálhatod azt, amivel foglalkozni szeretnél, igazából ez az idő a jövő szellemi alapjainak lerakására való. A megvalósítás viszont most még akadályokba ütközhet, talán épp a kishitűséged miatt. Várj egy kicsit, míg visszatér a Nyilasokra oly jellemző könnyedség és bizalom.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) A változásokra, változtatásokra való inspiráció felerősödik, a retrográd bolygók újra és újra előhoznak rég elásott problémákat, a Plútó pedig kérés nélkül „takarít”. Nincs nagyon más megoldás erre, mint engedni, hogy történjenek a dolgok, az ellenállás csak fájdalmat okozhat. Szerencsére rugalmasságot is kaptak most a Bakok, használjátok ki! Ha jól figyelsz, az anyagi teremtéseden, munkádon keresztül megláthatod, hol vannak még benned beépített fékek, amik a továbblépésben akadályoznak. Egy-egy munkahelyi probléma, konfliktus vagy siker rávilágít ezekre.
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) A jegy szülöttei megkapnak most minden „égi”, energetikai támogatást. Nyugodtan lehet mondani, hogy a szerencse fiai. Munkahelyi sikerek, elismerések, könnyedén megvalósuló tervek, sőt, ha ehhez anyagiakra is szükséged van, azt is megkapod. Talán egyedül az lehet ebben kellemetlen, hogy az átlagnál többet kell ezért dolgoznod, de most azt se bánod. Figyelj belső félelmeidre, amik miatt az éjszakáid sem olyan nyugodtak. Ezek az ego bizonytalanságai, kishitűsége, ne hallgass rá, menj csak előre az utadon.
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) A Halak szülöttei kíváncsiak, agilisak, mindenről információkat szeretnének. Figyelmed központjában az anyagiak vannak, amiket egyrészt segítenek teremtéseid, másrészt akadályokat is kapsz. Ez csak a nagy akarásnak a visszatükröződése. A segítséget az intuíciód, hirtelen bevillanó ötleteid és a külvilágból, leginkább kéretlenül jövő jótanácsok adják meg, neked nincs más dolgod, mint ezeket észrevenni, meghallani. Főleg azoktól jöhetnek ilyenek, akik már a saját életükbe bizonyítottak és sikeres, befolyásos emberek. Lásd meg a titkukat! Az újdonsült barátok viszont nem biztos, hogy jó tanáccsal szolgálnak, talán pont azért, mert nem ismernek még téged.

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!