Horoszkóp

2011. április 11.- április 17.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) A lendület még tart, a remek ötletekben sincs hiány. Arra vigyázzon, hogy ha valami nehézségbe ütközik, ne a belefektetett energiát, akarás növelje. Jó lenne, ha észrevenné már az első jelnél, ha valamit nem támogat a sorsa. Elsősorban most a céljai rendeződhetnek át. Valami megváltozott külső körülmény adhat erre okot, vagy hívhatja fel rá a figyelmét. Járjon nyitott szemmel a világban, az ötletek onnan (is) érkezhetnek. Remek időszak ez a hét a lomtalanításra. Ha szeretné friss energiával feltölteni életét, csináljon helyet neki. Sok jó ötlete van, ne sajnálja másoktól, bőven jut nekik is, de saját útját is kikövezheti most ezekkel.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Váratlan kiadások érhetik, ne bánkódjon miatta. Hamarosan visszajöhet az elveszett összeg. Nagyon jól működnek most a megérzései, figyelje csak meg és használja, hosszú távú pozitív változást indíthat most el, ha mer rá hallgatni és lépni. Figyeljen az allergia szezonra, időben eddze a szervezetét és akkor a későbbiekben kevesebb tünettel meg tudja úszni. A hét első felében otthonában töltődhet fel, a hétvégét viszont munkával és társaságban tölti. Kapcsolódjon ki, a sok munka leterhelte mostanában, fizikailag is kimerült. Bármilyen hihetetlen, egy jó kis kerti munka is feltöltheti, a lényeg, hogy teljesen mást csináljon, mint a hétköznapok során.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Az Ikrekben most a mélyben történik a változás. Talán még maga se veszi észre, de a tudatalattiban valami készül… A Merkúr-Jupiter- Nap együttállás, ha lehet, még impulzívabb önkifejezésre sarkallja, akinek Ikrek párja van, vagy a családban él együtt vele, készüljön fel, hogy most nincs másra szüksége, mint türelemre és fülekre, az Ikrek mindenki helyett beszél most. Egy jó tanács nekik, próbáljanak minden szóra odafigyelni, amit kimondanak. Ugyanis saját maguknak adnak most tanácsot, de ha nem figyelnek, észre se veszik. Anyagi okok (pl. kölcsön) miatt megszűnhet, de legalábbis elmérgesedhet egy barátság.
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) Érzékenyen indul a hét, talán meg is bántották. Aludjon rá egyet, mielőtt reagálna, el fog múlni, csak a Hold hatott egy kicsit erősebben a szokásosnál. A Mars Szaturnusz kvadrát a munkahely és karrier közötti konfliktust világítja meg. Sok Rák gondolja most úgy, hogy nem a megfelelő helyen dolgozik ahhoz, hogy céljait, karrierjét kibontakozhassa. Használja ki ezt az időszakot, ritkán látja ilyen tisztán, mi a problémája. Ha nem boldogul egyedül, forduljon ahhoz a (nagy valószínűséggel férfi) barátjához, akinek bízik az ítéletében, hallgat a tanácsára. Közös erővel megoldhatják, de legalábbis valamiféle kiutat kereshetnek. A feszítő, negatív fényszögek nélkül nem nagyon tudnánk továbblépni, hisz ez inspirál arra, hogy a nemszeretem helyzetből továbblépjünk.
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Remek ötletei vannak, lesznek, most minden bolygó ezt segíti. Mivel a bolygóhalmozódás a Kos jegyében zajlik, ami ugyanúgy a tűz elemhez tartozik (a Nyilassal együtt), mint az Oroszlán, így hasonlóan inspiráló hatást fejt ki rá. Az Oroszlán ura a Nap, most együtt állva a Merkúrral, Jupiterrel minden a Merkúr által képviselt szimbólumot pozitív töltéssel lát el. (mozgás, kommunikáció, gondolkodás, de a közvetítés, kereskedelem is) Egyelőre anyagi hasznot nem hoz, sőt, inkább vihet, mint befektetés, de hosszú távon megtérülhet. Érdemes azonban komolyabb befektetés előtt a személyes horoszkópot megvizsgálni, hisz a befektetés jövője és ideális időpontja abból olvasható ki)
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) Most nagyon fontos minden tevékenységében, hogy megéri-e. Anyagilag főleg. Sok Szűz jegyű komolyabb kölcsön felvételén gondolkozik. Ha nem is gördülékenyen, de megvalósulhat. Már csak a párját kellene meggyőznie, hogy ő is értsen egyet vele. Már csak azért is, mert most az ő szava dönt. Előfordulhat, hogy félelmei miatt nem mer rábólintani. Ügyesen érveljen, mert komoly harag, konfliktus, akár szakítás is kifejlődhet belőle. A Hold a következő héten érzékenyebbé teszi, csak a hétvége felé fog elmúlni. Nézzen körül a munkahelyén, egy kollegájának segítségre van szüksége, de nem biztos, hogy ki meri mondani. Karolja fel, még fordulhat is akár a kocka.
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) Érzelmeit a héten a barátok és a céljai befolyásolják. Folytatódnak a szembesülések, a munkahelyén történhetnek olyan események, amik gyerekkori, iskolai emlékeket hoznak elő. Érzelmi blokkok szakadhatnak fel a szembesülésekkel. Munkahelyén váratlan feladatokkal látják el, amibe sok energiát kell befektetnie. Ráadásul ki se bújhat alóla, mert szoros számonkérésre számíthat. Hirtelen jelentkező egészségügyi panaszai mögött allergia állhat, mértékletesség és a fokozatosság segíthet a szervezetének a megerősödésben.
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Ne most kérjen fizetésemelést, ezekben a napokban nagyon erősen érzi a hierarchiát. Emelje fel a fejét, senki nem kevesebb a másiknál, csak a társadalom kreálta emberfiókokról van szó, ahova be akarják dugni Önt is. A Mérleg a túlzott alkalmazkodásával meg önként hódol be mások akaratának. Vállalkozása kapcsán belefuthat egy ellenőrzésbe, ráadásul nem is megy minden simán. Ne az erejét, hanem remek diplomáciáját, kiváló kommunikációs készségét használja a probléma megoldására. Ha sikerül megállnia, hogy vitába keveredjen, (még ha igaza is van) pozitívan jöhet ki a konfliktusból. Otthon viszont most romantikus napokat élhet meg, lazítson, merüljön bele a nyugalomba.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) A jegy elején születettek zavaros helyzetben találhatják magukat. Vizsgálja át az utóbbi időszak pénzügyi tranzakcióit, és ha támadható felületet talál, korrigálja, nehogy komolyabb anyagi veszteség kerekedjen belőle. Változatlanul tart a személyisége radikális átalakulása. Ha visszanézi pl. az elmúlt 3 évét, megfigyelheti, hogy sok minden, amire korábban rengeteg energiát, pénzt, időt pazarolt, mára jelentőségét vesztette. Nem árt magunkban is tudatosítani a változást, mert ilyen visszatekintések nélkül nem is látnánk, mennyit változtunk. Talán csak a közvetlen hozzátartozónk. Kérdezze meg párját is, alá fogja támasztani a változását.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) Foglalkozzon otthonával, csinosítsa, szelektálja ki a már nem használt tárgyakat. Nehéz megválni tőlük, mert jó lehet még valamire, de próbálja meg. Ha nehéz, szánjon rá több időt, ha köti valamilyen emlék hozzá. A friss energiának kell a hely. Legyen óvatos a közlekedésben, különösen a szabályok betartására figyeljen. Érzékeny emberek lesznek most a közelében, ne lepődjön meg a hullámzó érzelmek láttán.
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Tervezgessen, vegyen elő egy naptárt vagy egy tiszta lapot és tűzzön ki célokat magának, ha lehet konkrét időpontra és figyeljen is a megvalósulásra. Bár a Szaturnusz a jegy ura, mégis, levegős jegy lévén könnyen elsikkad a határidők felett, nem nagyon tűri, ha sürgetik, szeret a maga szabta időbeosztásban dolgozni. Ezért jó, ha saját magának tűz ki megvalósítandó célokat. Próbálja nem az utolsó napra hagyni. Egy barátjával keveredhet komoly konfliktusba, sajnos erővel semmit nem ér el nála, a döntés nem az Ön kezében van. Mivel komoly befolyása van Önre, ezért még fájdalmasabb a vita. Olvasson álmokról szóló könyveket, ismerkedjen a tudatos álmodással.
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) Saját magával foglalkozzon, amennyit csak tud. Önismeretre kiváló az időszak, leginkább az egója működését tudja most megfigyelni. Gyorsan változik minden a környezetében, nem győzi kapkodni a fejét. A folyamatos reakciók, amiket kihoz Önből, tisztán mutatják a berögzült működési sémákat. Minden azért történik, hogy ezek a felismerések megszülethessenek. Érdemes saját agresszióját is néznie, lehetséges, hogy erre is lesz lehetősége. Főleg azt keresse, melyik tanult módszert alkalmazza: a nem mutatom ki, hisz én egy békés ember vagyok-ot, vagy esetleg azonnal visszavág gondolkodás nélkül. Esetleg belül fortyog, de kívül legfeljebb a kipirult bőrszín mutat valamit. Netán elraktározza a sérelmet és később visszaadja? Nézze végig az életét kísérő embereket, kinek a módszerét tanulta el akaratlanul is. (Valószínű sok anyai mintát fog most találni)

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!