Horoszkóp

2011. június 13. - június 19.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Erős hatása lesz a Holdfogyatkozásnak a jegy szülötteire, már csak azért is, mert talán a legerősebb Énnel rendelkező emberekről van szó. Élesen, szinte becsapódva az életükbe fogják megtapasztalni, hol, miben lenne ideje változtatni, továbblépni. (Figyeljen fokozottan a munkahelyén!) Az otthon biztonsága, fel-feltörő szeretethullám, egységérzés pihentető lesz a mozgalmas hét során. Átalakulhatnak a pénzhez fűződő nézetei is, valamint a Hite, makacssága, a céljaihoz vezető útból mindent elsöprő energiákba vetett hitének helyessége. Sokat szelídíthetnek a jegy szülöttein a várható események és az ezáltal történt belső változások.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Bátran adja át az irányítást, ha ezt fontolgatja. A bizalom meghozza gyümölcsét. Pihenhet, hisz megoszlik a munka. Befektetésekben ezen a héten ne gondolkodjon, legfeljebb a munkájába visszaforgatott pénz az, ami megtérül. Nem várt kiadás vagy bevétel viszont hozhat izgalmat az életébe. Se az erőszakosság, se a düh, de a túlzott aggodalom se segít a döntésben. Hagyatkozzon az intuíciójára, még ha nem is szívesen teszi. Párja erőszakosabb lesz, gyermeke több figyelmet fog igényelni, érdemes figyelni, hisz ezek az események is azért teremtődtek, hogy felismeréseket hozzon.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Határozottnak, erősnek, magabiztosnak érzik magukat. Mennének is előre, tennék, amit kitaláltak, ám váratlan események húzhatják ezt keresztbe. Figyeljen jól, semmi nem véletlen, valamire mutat minden esemény. Ha rájön, miért történt, ne féljen megváltoztatni akár a céljait, akár a véleményét. Párjára most hiába is próbálna támaszkodni, el van foglalva saját problémáival, sőt, kénytelen ezt hallgatni, ami nincs kimondottan ínyére. Az otthoni, atyai gyökerek által megkötött energiái, lehetőségei és ezáltal saját kitűzött céljai területén lehetnek akár deja vu, akár „aha” élmények. Elsősorban a szüleire, szülői házból jövő hagyományok, korlátok létére derülhet fény.
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) A Rákoknak a gondolkodásában hoz újdonságokat a Holdfogyatkozás. Segít elszakadni a logikától, a kell, muszáj, így szokták gondolatoktól, segít hinni akár a lehetetlenben is. Kicsit még jót is tesz a Nap, hisz a telihold így közel se hozza azt a hatását, mint egyébként, nyugodtabb napokat élhetnek az arra igencsak érzékeny Rákok és Rák érintettségűek (ascendens, Hold, leszálló Holdcsomópont, vagy bolygóhalmozódás a jegyben) Felerősödik a párkapcsolat, otthon szerepe, akinek nincs, az most sokkal jobban érzi hiányát, akarja, akinek van, annak a megtartása lesz előtérben. Sok Rák jegyűben előtérbe kerül a családalapítás is.
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Az egója vergődik, küzd az érzelmeivel. Nagyon élesen áll most szembe a logika az érzésekkel és választania is kell. Közbeszólnak az anyagiak is, összetett helyzetbe kerül. Erősen az értelme, egója foglya, most egyfajta vizsgán esik át, mit tud feladni, elengedni. Nagyon élesen előjön a megéri-e kérdés, de ez most a viszonyítástól való elszakadás ideje. Próbálja meg sokkal „kintebbről” nézni a problémáját, megoldandó feladatait, ne a holnap vagy a holnapután legyen a döntő érv, hanem hogy a lelkének, ott legbelül mire van szüksége. Ne ijedjen meg, ha légüres térben érzi magát, könnyebb lesz innen nézni. És ne kívülről várja a megoldást.
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) A Szűz jegyűek saját legbelső félelmeikkel találják szembe magukat. Olyan területük jön felszínre, amire nem is gondoltak, hogy létezik. A tudatalatti, belső én, ki hogy nevezi, most megszólal, figyeljen nagyon rá, mit mondd. Hajlamos elfedni a gondolatokkal, de most annyira egyértelműen tör felszínre, hogy nem lehet kikerülni. Belső feszültséget okoz, vívódást, mást mond a szíve, mint az esze. Megszokta, hogy csak az eszére hallgat, de most nagyon kiabál a másik oldal. Próbálja meg, tegye az ellenkezőjét, mint az esze mondd, hallgasson a bensőjére. És tanulja meg észre is venni, hogy legközelebb már egyértelműen tudja, mit válasszon.
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) A Mérlegeknél anyagi kérdésekben jön elő a dilemma. Bevállalni az anyagi bizonytalanságot olyanért, ami csak érzésre kellemes, az anyagi világban semmi hasznosat nem ígér. Talán valaki kölcsön kér Öntől, vagy a gondoskodására szorul. Semmi másra, mint a hitére, bizalmára támaszkodhat csak. Amúgy se dúskál az anyagiakban, és ez most pénzébe kerülne. Döntsön a szíve szerint. Hitével bármit megteremthet, mindössze a félelmei, kétkedése szabhat a lehetőségeknek gátat. Ha ezeket el tudja teljesen engedni, megtapasztalhatja, hogy nincs lehetetlen.
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) A Skorpióknál a család és a célok között feszül ki a kötél. Úgy érzi, kétfelé szakad, választania kell az érzelmei és a karrierje között. Ez csak egy látszat dilemma, ám remekül alkalmas arra, hogy felismerje magában, mi számára a legfontosabb. Álmai, megérzései fognak igazán segíteni, a barátoktól csak logikus magyarázatott kap, de most azzal semmire nem megy. Ez életeken átívelő probléma lezárása lehet. Döntését ne az aktuális haszon, előny motiválja. Az viszont biztos, amit most a fejébe vesz, azt meg is valósítja, ragaszkodása saját elképzeléseihez saját magának is feltűnő lesz.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) A Nyilasok saját hitüket kérdőjelezik meg. Sok, eddig evidens gondolatuk, meglátásuk dől össze, nem kis zavart okozva. Engedje el őket, ne próbálja meg kitalálni, mi miért történik. Most semmit nem segít a logika, az agyalás, csak még jobban belekeveredik. Legjobb megoldás a kivárás, le fog minden tisztulni, inkább ne hozzon most döntéseket, hanem feküdjön egy kicsit rá a hullámokra és érezze a ringatást, figyeljen az emelkedésre, süllyedésre. Ha hagyja, hogy bevillanó gondolatai ahogy jöttek, úgy menjenek útjukra, ha nem reagál rájuk, nem fogja meg őket, sok felesleges hordalékot vihetnek magukkal örökre, hozva egyfajta megkönnyebbülést, megtisztulást.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) A Bakoknak saját gyökeres átalakulásukat segíti ez a Holdfogyatkozás. Egyrészt az eddig megtett „útját” teszteli le, vagyis azt, hogy amit eddig megélt, megtapasztalt, meri-e használni az életében újra és újra. Elég erős-e a hite, mer-e a már sikeresen megtapasztalt megérzésére folyamatosan hallgatni. Figyeljen elsősorban a munkahelyén, ott alkalmazhatja ezeket az új „képességeit” nem kevés sikerrel. Sőt, szüksége is lesz rá, hogy jó döntést hozzon. Merje alkalmazni, bármennyire is ellentmond esetleg céljainak, logikájának, gondolkodásmódjának, ahogy megerősödik ez a képessége, úgy hoz egyre könnyebben sikeres döntéseket.
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Érzékenyek lesznek, de megpróbálják ezt elnyomni magukban. Bár ideig-óráig győzhet a logika, az aktuális helyzetben megoldást csak az hozhat, amiben teljes valójában hisz és bízik. Ellenkező esetben megmarad a feszültség, sőt valami hiányérzet is. Gondolkodjon el, volt-e már az életében hasonló helyzetben, mint most és akkor hogy döntött, merre indult tovább. De legfőképp mi lett az eredménye. Ha felhasználja korábbi tapasztalatait és mer nem rutinszerűen, hanem a tapasztalatának megfelelően (ha kell, a logikának ellentétesen) dönteni, új irányt vehet az élete. Olyat, amit szeretne, amit saját maga teremt és épít, nem mások határoznak meg.
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) A Halaknak kicsit visszatér a közelmúlt, amikor minden olyan gyorsan változott, minden átalakult. Nem is a maga a helyzet, ez már inkább egyfajta vizsga, hogy amit megtanult az utóbbi időszakban, éli-e. Élete, életszemlélete alapjává vált-e, megbízik-e benne, vagyis saját magában. Jóllehet semmi logika nem támasztja alá, de a tapasztaltak szerint vállalja-e a döntését. Hiszen ott belül tudja, ez a megoldás. De csak ott belül evidens ez. Így kerülhet sor a vágyai, teremtései általi beteljesülésére. A Halak jegyűeknél többször jönnek a „vizsgafeladatok”, de talán nekik a legkönnyebb is elfogadni a belső átalakulásokat.

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!