Horoszkóp

2011. szeptember 26. - október 2.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Nekik most a megoldás olyan tettekben van, amik látszólag a céljaik ellen hatnak. A jegy szülötteinél a „menjek - ne menjek”, a mit és hol tanuljak dilemmája kívánja a továbblépést. Még akár a költözés, hosszabb utazás lehetősége is felbukkanhat. Most a „nem kedvelem” lépés lesz a megoldás, és ezt ott belül minden Kos tudja, csak talán egy kis megerősítést vár. Támogatást. (Hisz egy költözés, főleg messzebbre az állás megváltozásával is járhat, vagy fordítva.) Alighanem nem a párod fogja a választ megadni, magadnak kell a döntést meghoznod. Vállald fel!
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Végre kicsit a Bikákhoz lassul a világ. Az őszi hónapok, a megkezdődő visszahúzódás időszaka a jegy szülötteinek kedvez, mert ők kevésbé élvezik a pörgést. Anyagilag ugyan nem kellemes időszak, ami viszont rendesen kibillentheti a Bikákat, de valamit valamiért. A romantika és az érzelmek viszont elkísérnek a héten. Merülj bele, élvezd! Munkád lesz bőven, kénytelen vagy megcsinálni a gyarapodásodért. Közlekedésnél óvatosan, tartsd be mindenhol a szabályokat, nehogy pénztárcád bánja!
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Az Ikreknek most kiemelkedően fog működni a hatodik érzékük. De csak akkor hallják meg, ha a gondolataikat elcsendesítik, mert a nagy zaj eltakarja az intuíciót. Őket most elsősorban saját szabadságuk izgatja. Alighanem a párkapcsolatuk eljutott egy olyan szintre, ahonnan a továbblépés következik, viszont itt hátrahőkölnek, hisz saját személyes szabadságukról van szó. A kulcs a szülői házban van elrejtve, vagy annak elhagyása, vagy az apai minta alapos tanulmányozása adja majd a megoldást. Kicsit nehéz energiák ezek az Ikreknek, hisz most nem az agyalás segít, hanem a hatodik érzékre támaszkodó azonnali cselekvés, még ha nem is ínyükre való.
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) A héten sok olyan feladatod lesz, amihez nagyon nem fűlik a fogad, váratlan munkákat kapsz. Csináld, és közben figyeld, hogy ezáltal más problémák is automatikusan megoldódnak, olyanok, amik miatt izgultál, hogy nem lesz rá időd. Vagy megcsinálja más helyetted, vagy már nem lesz aktuális, simán megszabadulsz tőle. Ráadásul lótnod-futnod is kell, nyüzsgő hét elé nézel. Nálad is, mint az Ikreknél, nem a gondolkodás, hanem az azonnali, szinte reflex-szerű cselekvés hoz megoldást. Amint elkezdesz agyalni a megoldáson, fényévekre kerül tőled. Csak ösztönösen! Nagyon jók a megérzéseid, használd!
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Lelassul a héten körülötted minden, kicsit bezárva érzed magad. A T-kvadrát téged az anyagi és a teremtés oldaláról érint, ha van bankkölcsönöd, ott kerülhet elő váratlan megoldás lehetősége. Egy jó tanács az anyagi problémákra: ne elsősorban a nadrágszíjat húzd, hanem a teremtésre koncentrálj! Nemcsak a takarékossággal lehet megoldást találni, most inkább a többletbevétel lehetősége vihet tovább. Ehhez viszont az egódat lenne érdemes átállítani, hogy ne a régi, megszokott rutin szerint működjön. Lehet, hogy az is segít, ha egy dédelgetett célodat vizsgálod felül, vajon tényleg szeretnéd-e? Te szeretnéd-e?
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) Saját magadra irányuljon elsősorban a figyelmed! Meglátod ugyanis akkor, hogy mennyire a gondolataid uralják a cselekedeteidet és a gondolatok pedig kapott minták vonalán keletkeznek. Figyeld csak meg, miben hasonlítasz a szüleidre, mit csinálsz szinte pont ugyanúgy, mint édesapád. Ha megtaláltad, akkor keresd meg magadban, te hogy csinálnád szívesen, ha épp nem akarsz senkinek megfelelni. És tégy úgy, ne törődj a kritikákkal, ki mit szól hozzá. Változtass, lepd meg a környezetedet azzal, hogy magadat adod. A külvilágból érkező váratlan események is ezért jönnek.
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) Hitedet rengeti meg valamilyen történés, ami eddig biztos volt, most meglátod képlékenységét. Minden arról szól, hogy ne ragaszkodj semmilyen dogmához. És minden dogma, amit véglegesnek hiszel. Lásd meg, a változás, illetve annak lehetősége adja az élet szépségét. Bármennyire is szeretsz egy ételt, ha minden nap háromszor csak azt szolgálnák fel, csak azt ehetnéd, a változatosság után kiáltanál. Mindennel így vagyunk, csak nem sok mindennel jutunk el odáig, hogy unjuk és magunk változtatnánk már, a „sors” hamarabb új lapot oszt. Ez adja bizonytalanságot, de az izgalmat is, a felismerések lehetőségét. Merülj az ismeretlen, láthatatlan világba!
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Érzelmi hullámvasútra váltottak jegyet a Skorpiók, vagyis így tapasztalnak most. Hol könnyek, hol nevetés, egy pillanat alatt jöhet a váltás. A fényszögkapcsolat energiái a Skorpióknál anyagi természetű dilemmákat hozhatnak, céljuk az anyagi biztonság elérése, ami a kölcsön miatt nem biztosított. De egy nagyobb összeg váratlan megjelenése komoly megoldandók elé állíthatnak. Érdemes hosszú távú munkába befektetni, de mindenképp a munkahelyed környékén találod a megoldást. Hallgass a barátaidra!
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) Ha nem tudsz dönteni, a szabadságot vagy a párkapcsolatot, társulást válaszd, nézd meg a céljaidat. Vizsgáld meg, tényleg azt szeretnéd-e, és ne lepődj meg, ha rájössz, már nem is az a célod, amiért eddig éltél. Változtass, és máris megoldódik a dilemmád. A szerelem, egy gyerek, a megérzéseid, de bármilyen teremtés segít a döntésedben, elhatározásodban, továbblépésben. Anyagi gondok fedhetik felhőként a megoldási folyamatodat, próbáld azt most félretenni és elsősorban magadra, kapcsolataidra koncentrálni.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) Melléd áll a szerencse a héten, főleg tetteidben és belső hangként segít. A feszültséget pedig a munkahelyednek „köszönheted”. Belül érzed, hogy valami túlhaladott benned. Ha nem tudsz már úgy teremteni a kiemelkedő szorgalmaddal, munkamániáddal, akkor ideje elgondolkodni, hogy is zajlik a teremtés manapság. Ne lepődj meg, ha nem kemény munkával, hanem megérzésekkel, jó ötletekkel, szerencsével és egyéb megmagyarázhatatlan eszközzel jutsz extra bevételhez, hanem tanulmányozd a teremtés új fajtájának lehetőségét, mibenlétét. Elengedhetetlen ehhez az eddigi elképzelésedhez való ragaszkodás feladása. Ha sikerült meglátnod a lényeget, alkalmazd és tanítsd másoknak is!
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Szerelem, hobbi, élvezetek kontra barátság. Itt jöhet feszültség, változás. Akár egy új barát, de lehet egy sokban változott régi is, aki felkavarja az állóvizet. A megoldás az elengedésben van, tudni fogod, mit cipelsz fölöslegesen. (lehet ez egy előítélet is) Ha utazni vagy tanulni lenne lehetőséged, még ha megjelenik sok kifogás, akkor is próbálj igent mondani. Ne feledd, most a „nemszeretem” bevállalásában rejtőzhet a megoldás. Nyomaszt a sok extra feladat, amit még mindezekhez kapsz. Keresd elő a türelmedet, szükség lesz rá!
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) Érdemes a héten a szülői mintákat megnézegetni. Főleg a gyerekkori (vélt) biztonságot figyeld meg a mai szemeddel, tudásoddal. Amit gyerekként biztosnak hittél, mára sokszor kiderült, csak eljátszott szerepek békés szemlélése volt. Mégis megvolt az a biztonság. Mert elhitted, sőt, biztos voltál benne. Ennyin múlna csak a nyugalmunk? Főleg az anyagi biztonság kerülhet most előtérbe. Szemléld kívülállóként szüleid példáját és tanulj belőle!

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!