Horoszkóp

2011. július 18. - július 24.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) A pénzüket számolgatják, osztanak-szoroznak, mit hova, honnan, mennyiből… Ha van írói, vagy kereskedői vénája, abból szerezhet anyagiakat, amúgy meg nem ettől lesz Valaki, az csak egy tévhit. Keressen olyan nem vagyonos ismerőst, akivel szívesen cserélne valamiért. Ott megláthatja, mi is a lényeg, honnan ered a boldogság. Alkotni, teremteni most éles eszével, logikájával tud, esetleg egyedülálló kommunikációjával. Munkahelyén megkötik a kezét, hiába van tele jó ötletekkel, nem tudja megvalósítani, nem támogatják az újdonságokat. Tegye el őket későbbre, eljön még az ideje. Érzékenyen reagál egy barátjára, talán még csalódik is benne.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Ha minden figyelmét leköti a pénzkereset, nem marad ideje saját magára. Ne várja meg, míg a teste felhívja magára a figyelmét, a lelkét is táplálnia kellene. Mozduljon ki otthonról! Még ha nyaralni nem is tud elmenni, de most nagy szüksége lenne a változatosságra, nagyon jót tenne a lelkének. Ha valami megváltozik, hagyja a történéseket, ez egyfajta újjászületés időszaka. Ne álljon ellen, ne akarjon, engedje és figyelje, mi történik. Sajnos csak a negatív események képesek igazán felhívni a figyelmünket, ezért teremtünk fájdalmat magunknak. Kicsit céltalanná vált az élete, ez olyan határféle, várjon türelemmel, elindul majd. Hallgasson a barátaira, menjen velük kikapcsolódni.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Az Ikrek ízelítőt kapnak a bevezetőben emlegetett Vénuszból. Kiválaszthatja, hogy éli meg, ihlet formájában, alkotásban vagy önmagára figyeléssel. Bármelyiket is választja, örömmel tölti el az eredmény, sikerélményt hoz. Csak tegyen valamit. Bár most nehezebben megy a gondolkodás, mégis valami miatt szüksége lesz nem kicsit a logikájára, eszére. Hosszú távú következményei lesznek ezeknek az eseményeknek, ügyes legyen, ne bagatellizálja el. Otthon kicsit hűvös a hangulat, jól jönne már egy kis változatosság. Még ha csak rövid időre is, de utazzon el. A megoldandók megvárják, de addig is erőt gyűjthet a következő fordulóra. Bármikor jöhet egy új állásajánlat, a fontos az, hogy legyen bármire nyitott, még a hihetetlent is higgye el!
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) Kicsit elnehezülnek, talán a meleg is teszi, nem olyan aktívak. Itt fáj, ott fáj… Szülinaposok töltődjenek a Nap energiájával, nem feltétlen kell ehhez napozni, elég, ha ráhangolódnak és engedik, hogy beáramoljon. Vigyázzon, most a túlzott agyalás komoly akadályokat szülhet, legyen laza, ne az agyával döntsön, bármi is a kérdés. Hagyatkozzon a megérzéseire, vagy akár az álmaira. Ok nélküli félelmek kínozhatják, tekintsen ezekre múló rossz álmokként, engedje útjukra, ne is folyjon bele az elemzésébe. Régi fiúbarát felbukkanása várható, talán rá se fog ismerni. Beszélgessen vele, akár pénzkereseti lehetőséget is ajánlhat.
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Váratlan szerelem lepheti meg. Élje meg teljes valójában, ne agyaljon rajta! Hatalmasat léphet előre az életében, önmaga felismerésében ennek segítségével. Figyelem, a kifogások gyártásában is nagy tehetsége van! A lustaságot is félre kellene tenni és a pénzt se sajnálja. Komoly félelmek lehetnek az újdonságoktól, de ha nem mer belevágni, később lehet, hogy bánni fogja. Térképezze fel a családfáját, kérdezze meg hozzátartozóit, kik voltak a felmenői. Teljesebb képet kap a családi gyökerekről, örökölt mintákról, sorsokról. Ha a saját életét is összehasonlítja velük, érdekes felismerésekre tehet szert.
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) Keddtől végre egy kicsit lazít már. Túl sok volt a munka, hajtás, el is fáradt. Még nem megy ugyan a teljes lazítás, de lényegesen könnyebben veszi a dolgokat. Még egy hét és végre az akadályok is eltűnnek, pihenhet, jól érezheti magát. Ha költözött, vagy otthonában volt változás, most végre az is letisztul. Munkájában használja a hatodik érzékét, ellenkező esetben kihasználják, vagy csalódás érheti. Figyeljen oda arra is, mit eszik, hamar romlanak ebben a melegben az ételek és a Szűz jegyűek emésztése érzékeny. Hagyatkozzon itt is a megérzéseire. Kényeztesse egy kicsit magát, menjen masszázsra, wellnessbe, az izmainak lazításra van szüksége.
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) Bármerre néz, hibákat talál. Álljon meg egy pillanatra és nézze meg, valóban nem tökéletes semmi a világban vagy a mércéje került túl magasra. Nem tudja átadni a külvilágnak az érzéseit. Bár az is lehet, azt várja, elmondás nélkül is tudják, mi jár a bensőjében. Ebben az esetben nézze meg, vajon saját maga hány emberről tudja, mi játszódik épp benne? Ritka adomány, ha valaki belelát, érez a másik ember lelkébe, de könnyű vele visszaélni. Óvatosan közlekedjen, a korlátok most elsősorban a külvilágból érkezhetnek, ha nem muszáj, ne próbálja ki. Foglalkozzon inkább az ötleteivel, rég elmaradt terveivel, használja ki a kreativitását. Barátaitól nagyon jó ötletet kaphat, kommunikáljon, találkozzon velük.
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Laza, felszabadult, sokkal könnyedébben vesz most mindent, mint általában. Talán komolyabb összeg van kilátásban, ez dobja fel. Párja megmakacsolja magát, most engedje, hogy az ő akarata érvényesüljön. Régi adósságát törlesztheti ezzel. Ha kölcsönt akarna felvenni, támogatják az energiák, de azért jól gondolja meg, mit ajánl fel jelzálogként. Ne kezdjen új vállalkozásba, nincs meg hozzá a kellő energia. Várjon 1-2 hetet. Legjobban egy külföldi nyaralás során tudna feltöltődni. Bárhova is vetődik, úgy fogja érezni magát, mintha már járt volna ott. És ki tudja...
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) A Nyilasoknak hatalmas erejük van, még ha saját maguk nem is érzik, a külvilág pontosan mutatni fogja. Nem tűrnek ellentmondást, de kissé rugalmatlanok is lesznek. Ez pedig eredetileg távol áll tőlük. Saját belső harcuk vetül ki, ez tükröződik rajtuk. Utazásaik nem felhőtlenek, veszteségek, csalódások kísérhetik. Ezeket az energiákat máshol megélni esetleg a tudományokon túli területeken tudja. Ha érdeklik az okkult dolgok, olvasson, nézzen filmeket, foglalkozzon vele. Arra kiválóak az energiák, a gondolkodása könnyedén befogadja. Jegyezze fel álmait is, ott is kaphat sok érdekes információt. Régi munkahely vagy munkatárs bukkanhat fel, esetleg állásajánlata is lehet. Belevethetné a sok felesleges energiáját.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) Bár a ragaszkodása saját elképzeléseihez nem lankad, mégis vágyik most már nagyon valami újra, valami változásra az életében. Ha el meri engedni makacsságát, ha beengedi akár a lehetetlent is, megjöhet a várt fordulat, lazaságával lenne érdemes utat engedni neki. Sok mindent nem tud elképzelni, íg ezek nem tudnak megvalósulni. Ha ellazul és engedi a sorsnak, hogy hozzon, amit jónak lát, meglepődik, milyen váratlan fordulatokra képes az élet. Minden a fejében dől el. Hazaviszi a munkát nagyobb anyagi haszon reményében. Ne áldozzon túl sokat erre a pihenőidejéből, nehogy megbánja. Fennáll a csalódás lehetősége.
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Érzékeny, romantikus hangulatban lesz a héten, akár a sírás határáig is lejuthat. Engedje ki magából a feszültséget, nézzen romantikus filmeket, engedjen a gyengeségnek. Anyagilag most több lesz a kiadása, mint a bevétele, de ne ijedjen meg, visszaáll majd az egyensúly, váratlan extra kiadások jöhetnek, de ez csak átmeneti. Fizikailag elfáradt, ez kihat a gondolkodására is, nehezebben fog az agya. Otthon viszont felmondhatja pár elektromos szerkezet a szolgálatot, vagy épp eltörik. Mindez a belső feszültségek kivetülése. Legyen óvatos, nehogy megsérüljön.
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) Most minden abban segíti, hogy megélje a Halakságát. De óvatosan, nehogy az áldozattá válást válassza. Hallgasson a megérzéseire, érezze az egységet a világgal, engedje magába a külvilágot. Hiába is akarna most változtatni, ez nem az az időszak, csalódás lenne belőle. Várjon legalább egy hetet még erre. Közlekedésben nem árt óvatosnak lenni, akár vezet, akár utas. Sportoláshoz viszont kimondottan kellemes az időszak. Ha van felesleges energiája, azt most így adja ki. Használja adottságait, a beleérző képességét, nyitottságát a nem látható világ felé, ezzel sikereket érhet el, teremthet. Fokozottan működik most minden különleges érzéke. Próbálja meg elengedni a céljait, még akkor is, ha fáj, hogy újak jöhessenek be. De ne találjon ki újakat, bízzon benne, hogy tudni fogja, mit kell tennie. A folyamatos gondolkodás sokszor akadály.

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!