Horoszkóp

2011. március 21.- március 27.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Ők érzik meg leginkább ezt a bolygóállást, mintha dinamitot reggeliztek volna, ég a kanóc belül. A jegy elején születetteknek már végigégett, az április második felében születettekét még most gyújtották meg. Hét elején ez érzelmi területen jelentkezik, hatalmas belső feszültség, az áprilisiaknak még tehetetlenség érzetével is párosulhat. Nagyon erős energiák ezek, nem nagyon lehet itt már kompromisszumot kötni, ez a választás ideje. Hogy az élet mely területén, azt az Uránusz születési horoszkópban elfoglalt helye, valamint a Kos jegyben kezdődő hát mutatja meg. Akik bezárva érzik magukat (akár ténylegesen, akár átvitt értelemben), azoknál felerősödött kitörési igényt, lázadást, a valós vagy vélt rácsok áttörését akaró érzést, tetteket indukálhat. Jó tanács a Kosokkal élőknek, most legyenek velük türelmesek, mert gyakorlatilag egy épp felforró kukta érezheti hasonlóan magát, mint a jegy szülöttei. A szerencsésebbek már tudják, mit szeretnének, hol kellene kitörni, változtatni, a többiek még csak érzik a hatalmas feszültséget.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) A Bikák is szokatlan tetterőt éreznek magukban, viszont nem tudják hova tenni, nem értik, mi történik velük. Keressék meg életük azon területét, ahol a legtöbb konfliktus, probléma volt az utóbbi időben, ott van ideje a változtatásnak. Nem szeretik a feszültséget, ezért kényelmetlenül is érzik magukat, viszont azt is tudják, érzik, ez most nem egy enyhe kis fellángolás, itt meggyulladt a tűz. Vagy befogja a lángok erejét, energiáját és egy határozott cél felé próbálja irányítani, vagy felégeti a hőn áhított, nehezen megteremtett vélt vagy valós biztonságát. Munka, barátok, esetleg szerelem területén hozhat váratlant, meglepetést a hét, viszont megszilárdult hittel, valami régi zavaros dolog megértésével zárulhat az időszak.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Új felismeréseket hozhatnak ezek a napok. Olyan dolgok okát, értelmét láthatja most meg, ami hatalmasat lendít útján, elengedett dogmák, vak hitek maradhatnak mögötte. Nem apróságokról van itt szó, hanem kisebb „megvilágosodások”, „aha” élmények sorozatáról. Azon is múlik, mennyire tud elszakadni a logikájától. Mindössze a hite lehet akadály. Minél abszurdabb dolgok megtörténését, lehetőségét tartja elképzelhetőnek, annál nagyobb „csodákkal” találkozik. Egy régi osztrák lottóreklám első sora illik ide legjobban: - Minden lehetséges! – Ha túl racionális az ego, az információk az álmok útján is beszivároghatnak, feltétlen jegyezze fel most álmait és olvasgassa el hetente. Lehet, hogy a magyarázat később fog megérkezni, hetek, esetleg hónapok múlva.
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) A Rákok a számukra legfontosabb területen kapják a váratlan eseményeket, a család, otthon területén. Ami a biztonságot (főleg az érzelmit, hisz nekik az a fontosabb) adta eddig, az hirtelen megváltozni látszik. Minden természetesen náluk is a régi, elavult, berozsdásodott, dohos helyzeteket fogja változásra késztetni, akiknél nem hoz semmi eget rengetőt, valószínű még vagy nem jött el az idő, vagy már nincsenek nagy, komoly változást igénylő elengedésre váró élethelyzetek. Ennek ellenére hozhat csalódást, kiábrándulást egy ragyogónak hitt elméleti terv, hit, koncepció esetében. Érdemes ebben az esetben megvizsgálni, miért gondolták azt olyan fontosnak és biztosnak. Lehet, hogy kicsit jobban megviselte a hét végi telihold, pihenjen, aludjon az átlagnál többet.
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Nagyon magabiztosnak, erősnek érzi magát. Remek napok, élvezze, szabályosan megbabonázza a többieket. Csak figyelje meg, most mindenki Önre figyel, szabályosan hatalma van az emberek fölött. De vigyázzon, ne éljen vissza vele! Különösen házastársa, szerelme, sínylené ezt meg, utólag alighanem megbánná. Arra se árt figyelni, hogy a túlzott rábeszélés ellenkező hatást válthat ki, a reklám sokszor elriasztja a vevőket, a rábeszéléssel távolodást okozhat. Ne feledje, a bort iszik és vizet prédikál, csapdájába eshet, ha nem elég éber. Párját most nagyon vonzónak találja. Tervezzenek minél több programot, jót tesz a kapcsolatuknak.
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) Próbáljon ki egy kis játékot. Menjen be egy boltba és próbálja azt az érzést elképzelni, megélni, mintha rengeteg pénze lenne, bármit megvehetne. Majd vegyen meg valamit, amire már rég vágyott, de úgy gondolta, nem engedheti meg magának. Nagyon fontos, hogy közben sikerüljön fenntartani az érzést, bármit megvehet. Ezután nincs más dolga, mint figyelni a napjait. Ha sikerült ügyesen megélnie, érdekes, váratlan dolgok fognak az ölébe pottyanni. Ne engedje, hogy munkatársai minden nemszeretem munkát az Ön nyakába varrjanak. Álljon ki magáért. Ha figyelmesen közlekedik, éli mindennapjait, apró csodákat vehet észre maga körül.
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) Nagyon szentimentális időszak váltakozik a „hú, ezt nem gondoltam volna” élményekkel. A közvetlen környezetében és a külvilágban, közlekedésben viszont rengeteg feszültséget, alkalomadtán erőszakossággal találkozik. Fontos, hogy nem vegye fel a kesztyűt, nem itt kellene az erejét megmutatni. Segítse inkább az arra rászoruló barátait, ismerőseit, esetleg egy közösséget. Ha nem gondolkodott eddig új munkahelyen, akkor berobban ez a gondolatai mögé, amennyiben már tervezgette, most új és nagyon erős inspirációt, bizonyosságot kaphat e felől. Házastársa vagy üzlettársa okozhat meglepetést.
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Szerelmi élete nagy változáson mehet most át. Hirtelen és váratlanul. Még akár a baráti köre, otthona is megváltozhat emiatt. Lesz, akinek a családalapítás köszön most be az idejébe, pl. gyermekáldás formájában. (akár váratlanul is jöhet) Dilemmát okozhat, hogy választania kell, barátok vagy a szerelem. Ha jobban belemegy, megláthatja, nem biztos, hogy választania kell, hanem csak egy érzelmi játszma közepébe csöppent. Ha megteheti, most ne verje magát adósságba, főleg ne jelzálog által. Selejtezze ki a tárgyait. Itt a tavaszi nagytakarítás ideje, szabaduljon meg a felesleges ruháktól, apróságoktól, nagyobb dolgoktól, tárgyaktól. Ha érzelmi kötése van hozzá, nézze meg, él-e még az az érzés. Múlt... elmúlt...
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) A Nyilasoknak az otthonukban történhetnek váratlan változások. Náluk régi párkapcsolati kötések elengedésére van a legnagyobb lehetőség. Szükség is van erre a továbblépést illetően. Amíg az ember nem teljesen szabad a múltjától, érzelmi kötéseitől, nem tudja felhőtlenül megélni a jelent, a jelen kapcsolatait se. Besegíthet a tisztulásba egy erősebb láz, valahol minden szintről kiégetve a felesleges gócokat. Történhetnek érdekes találkozások a múltból. Érdemes utólag végiggondolni, miért vetette a sors utunkba azt a személyt újra. Mindkét személynek szüksége lehet az elengedésre, hogy minden újra kezdődhessen. Ne feledje, tavaszpont, új kör, új lehetőségek.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) A Bakok nagy dilemmája a család vagy a magányos élet. Nem egyszerű felvállalni az akár magányos életet is annak érdekében, hogy jobban megismerhesse magát. Hisz a világ árasztja magából az ideális életmódot, család, gyerekek, stb. A Bakok igazából egyedül tudják legjobban kiteljesíteni magukat. Szeretnek is egyedül lenni, jóllehet a család nem zárja ki útjukat. Testük most a legtisztább jelzőrendszer, minden fájdalom, tünet, betegség, bármely testi érzet csak segíthet megérteni az átlépendő akadály mibenlétét. Ha sokat is utazik, legyen óvatos. És figyelje meg, kiket sodor útjába a sors szele. Keresse a közös tanulnivalókat.
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Újdonságokon töri folyton a fejét. Pedig most a kapcsolatai körül történnek az események. Ám ha jól megnézzük ez is csak eszköz önmagunk megismerésére. Bármit tesz, bárhova néz, saját magával kénytelen szembesülni. Méghozzá egy nagyon mély felismerés által. Hogy ezt egy ragyogó ötlet, egy új munka, egy találkozás, egy bölcs barát vagy épp gyermekünk ártatlan mondata hozza, teljesen mindegy. Bármelyik lehetséges. A lényege, hogy észrevegyük. Hét eleji álmai besegíthetnek ebbe a folyamatba.
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) Sok feszültség gyűlt össze. Mivel még a Mars ebben a jegyben van, felerősödhet a Halakban amúgy se kevés agresszió is. Természetesen nem azt jelenti, hogy törni-zúzni fog (egy Halak ezt nehezen teszi meg) de szíve szerint nyomot hagyna most a környezetén, az majdnem biztos. Kapcsolatok, a célok gyökeres változása, titokzatos, nehezen hozzáférhető, megmagyarázható dolgok, erő, haladás, mind-mind feltörő gondolatok, melyek vég nélkül száguldoznak a fejében. Még egy darabig hatalmas ereje van az egonak. Haraggal, düh-vel csak növeli erejét, hisz van miért, ki ellen harcolnia és ez a lételeme. Segíti viszont a szerencséje, remek ötletei, ami nem is tudja, honnan jön. Használja ki őket!

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!