Horoszkóp

2011. október 10. - október 16.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Belső késztetés hajt a cselekvés, mozdulás, indulás felé, de amikor megléped, akadályokba ütközhetsz. Ha előfordulna ilyen, ott rátaláltál egy makacs beidegződésedbe. Vizsgáld meg, mi az akadály oka és keresd meg magadban az ehhez tartozó saját félelmedet. Amint meglelted, már el is hárul az akadály. Fogadd meg a bevezetőben leírt tanácsot, hallgasd az intuíciódat. Neked egy fokkal nagyobb csend kell, hogy meghalld, de menni fog, különösen a hét második felében. Aktív tenni akarásod jó hatással van a többiekre is, magaddal ragadod a közösséget.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Tévedsz, ha azt hiszed, csak az előre eltervezett dolgok működnek a pénzkeresésben. Legyél spontán, merj belemenni a váratlan lehetőségekbe! Ne hallgass a benned megszólaló kisördögre, aki óva int a bizonytalanságtól. Munkádban felmerülő akadályok megoldásában kérd ki a párod tanácsát. Más szemmel, máshonnan tudja nézni, így a megoldást is jobban fogja látni. Barátaid is inkább az intuíciójukra hallgatnak, ha nem tetszik, amit mondanak, ne csak bennük keresd a hibát. Még mindig tart a szerencseszériád, csak a héten kicsit erejét veszti, de ennek az oka mindössze a saját kételkedésed.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Barátaid most nagyon erős benyomással, hatással vannak rád. Jobban hallgatsz rájuk, mint bármikor. Észre se veszed, de beépíted magadba a tőlük kapott ítéleteket, véleményeket. Figyeld ezt jól, mert ha nem veszed észre, láthatatlan korlátokat vehetsz magadra! Otthonodban kicsit megfagy a hangulat, a makacsság ennek az oka. Hogy a párodé vagy a tiéd, ezt neked kell megtalálnod, de ebben lesz a megoldás kulcsa is. Tengernyi munkád akad, még haza is viszel belőle, teljesen az áldozatának érzed magad. Ne méltatlankodj, örülj, hogy van, sok ember ezt nem mondhatja el magáról. Figyeld a gondolataidat, belső világodat, próbáld lecsillapítani az elméd pörgését, összeesküvés-elmélet gyártását. A csend elvezet a nyugalomhoz.
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) A hét elején erősebb lesz, de a napok teltével gyengülnek majd a külvilágból jövő akadályok, gátak. Már csak saját kishitűséged, makacsságod hátráltathat. Legyél bátor, ezek nem valódi akadályok, csak addig vannak, míg hiszed őket. Lelassul a logikus gondolkodásod, de ha figyeled, az intuíciód felerősödik. Nagyon erősen befolyásolja minden cselekedetedet a pénz, egyoldalúvá válik a nézőpontod. Próbáld meg egy kicsit kiszélesíteni, sokszor az érték nem a pénzben van. Ráadásul most nem a munka hoz anyagi előrelépést, hanem teljesen hihetetlen forrásból juthatsz hozzá. Csak engedd be az életedbe, hagyd szárnyalni a fantáziádat!
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Lehetőséged van nagyot lépni előre az életfeladatodban, minden eszköz a kezedben van, erő, szerencse, önbizalom… Csak rajtad múlik. Ismerd fel a lehetőségeidet és ne légy lusta lépni! Engedd, hogy vezessen a szabadságvágyad, ne hallgass a kétkedő, visszahúzó, félelmet sugárzó tanácsokra. Teremteni most akkor tudsz leginkább, ha a hirtelen fellépő, őrültnek tűnő lehetőséget megragadod. Még az se riasszon vissza, ha mások a biztos bukást látják benne, bízz a megérzésedben, magadban! Régi barátok, ismerősök, kapcsolatok bukkanhatnak a múltból elő. Ne zárkózz el előlük, inkább zárd le a még ható eseményeket, függőségeket!
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) Ne ragaszkodj annyira a saját elképzeléseidhez, legyél laza. Sok mindenről lemaradhatsz, ha folyton a terveidbe kapaszkodsz. Amit a múltban határoztál el, a jelen egy pillanat alatt eltörölheti, felülírhatja, engedj neki. Most ha csak a logikádra hallgatsz, nem a könnyebb utat választod. Figyeld a külvilágból jövő apró jeleket, lehetőségeket, tanácsot, ott lesz a te segítséged. Most úgy alkothatsz nagyot, ha nem ragaszkodsz se a logikádhoz, se a szorgalmadhoz, se a tudásodhoz, hanem teljesen ráhagyod magad arra, ami jön, az intuíciódra. Próbáld meg, ha félsz, akkor csak kicsiben, hogy mennyire működik!
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) Remek új ötletek jutnak eszedbe, valósítsd meg őket, vagy legalább is vedd komolyan. Párod határozott lesz, de sokat segít, hallgasd meg a tanácsait. Arra neveltek, hogy az eszednek, a logikának higgy, viszont most megfigyelheted, ez mennyire nem működik. Gondold végig, mostanában az előre eltervezett dolgaid úgy alakultak-e, ahogy szeretted volna, vagy mindig volt valami, ami módosított a felálláson. Ezekben az időkben már leginkább a váratlanul felbukkanó lehetőségekre adott gyors reakciók a legsikeresebbek. Barátságok alakulnak gyökeresen át, ne lepődj meg rajta.
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Hiperérzékeny vagy, azon is megsértődsz, amit nem is neked szántak. Ha nem vigyázol, egyedül maradsz, elkerülnek az emberek. Használd inkább ezt a tulajdonságodat arra, hogy megérezd, mi baja van a másiknak, hol tudsz neki segíteni. Így az érzékenységed is finomul, és az emberek felnéznek majd rád. Minden adottságod meg van ehhez, rajtad múlik, mire használod. A héten kifizetődőbb a visszavonulás, a figyelem, mert az energiák, mint egy burok vesznek körül, de kicsit el is zárnak a külvilágtól. Óvnak is, de szeparálnak is.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) Érzékeny vagy, most nem megy olyan könnyen a problémákon való túllépés. Alighanem keményebbekbe botlasz, amiken jól át kell rágnod magad, mielőtt el tudod engedni. Hallgass a belső hangodra, vagy ha nem hallod, akkor kérd hölgyek segítségét. (de ne a kemény üzletasszonyokét) Zavar minden korlát, legszívesebben felkötnéd a szárnyaidat és messzire repülnél. Az erős függetlenségvágyad nem arat osztatlan sikert párod körében. Vigyázz, ne bántsd meg, mert ha csak nem Nyilas jegyű, nem fogja érteni a változásodat. Az elengedett dogmáid segítségével érhetsz el anyagi sikert, nem a megszokott mindennapi munkádból jön extra bevétel.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) Dolgos hétköznapok ezek, de nem bánod. Munkádban elismernek, jól érzed magad a bőrödben. Még a kellemetlen megjegyzések is leperegnek rólad. Legyél viszont óvatos a közlekedésben, kicsit nehezebben koncentrálsz mostanában. Párod mintha ellened dolgozna, mégis a munkában segítségedre van. Nehéz a dinamikus oldalát elfogadnod. Barátaidban, barátodban csalódhatsz, úgy érzed, nem ért meg. Nem mindenki olyan precíz, mint te…
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Minden érdekel, de vigyázz, most könnyen elveszel a részletekben. Próbáld mindig a helyzetedet egyben is látni, a kiragadott részletek torz képet mutathatnak. A lehetőségeidről is. Olyan események várhatók, amik a múltból hoznak fel nem dolgozott problémákat. Pont azért, mert ideje meglátnod, mit cipelsz még, és már nincs rá szükséged. Bármi is bukkan fel a régi életedből, gondolj erre! Anyagi helyzeted hullámzó, a legjobb jelző rá a kiszámíthatatlanság. Jobb, ha beletörődsz, és azzal gazdálkodsz, ami éppen aktuálisan van, a mérgelődéstől még senki nem gazdagodott meg. Munkádban, bármennyire is a logika az eszköze, ne zárd ki az intuíciódat. Sok későbbi kellemetlenségtől mentheted meg magad, ha pl. egy rossz érzésednek utána jársz.
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) Csendesebb időszak jön, de ez nem a nyugalom csendje, hanem feszült várakozás. Használd arra, hogy befelé fordulsz, önmagad felé, ha már kifelé nem megy. Főleg a céljaidon gondolkozz el, természetesen ne a logikád, hanem az intuíciód segítségével. Felbukkanhatnak teljesen új, eddig eszedbe se jutó célok, ráadásul ezek olyan igazán Halaknak valók lesznek. Ha tetszik, építs be a mindennapjaidba. Sok mindenki segít most, még ha nem is veszed észre (nem is kell), csak engedd, hogy hozzád férjenek és halld meg a szavukat! Azt is vedd észre, hogy te magad is sok embernek segíthetsz és segítesz gondoskodó lényeddel.

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!