Horoszkóp

2011. április 4.- április 10.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Ne lepődjön meg, ha sokat fáj a feje mostanában. Sajnos még eltarthat ez az időszak egy darabig. Változatlanul tart a kettősség, egyrészt a fokozott tettvágy, másrészt a belső vagy külső akadályok. Belső, akkor, ha magunk is tudunk róla, és ezért nem árt óvatosan haladni előre, nehogy a nagy lendület letarolja a környezetet is. Ha nincs belső dilemma, akkor a külvilágból érkezhetnek gátak, korlátok. Akik csak így veszik észre, hogy nem teljesen a helyes irányba haladnak, azok fennakadhatnak egy trafipaxon, közterület felügyelőn, de bármilyen hatóság szóba jöhet. Előfordulhat, hogy dugó, elromlott autó, közbejött váratlan esemény hívja fel a figyelmét. Fontos, hogy bármi ilyen történik az életében, gondolja végig, miben akadályozta meg az eset. Ha megvan, már csak el kell döntenie, hogy biztos-e abban, hogy szüksége van rá, vagy nem véletlen akadályozta meg a sors. Hallgasson a megérzéseire!
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Nehezen birkózik meg a sok energiával, amik most hatnak. A nem túl pörgős Bikák belül érzik a feszültséget. Nyom a feje, folyton mozog a lába, mintha nem tudna nyugodni, esetleg feszít, bizsereg. Nem nagyon van rá jobb módszer, mint a mozgás. Esetleg este az alvás segít, hogy ne zavarják a tünetek. Nem szívesen mozdul pedig ki otthonról, vagy ha mozdulna, valami megakadályozza. Tegyen esetleg rendet otthonában vagy álljon neki a tavaszi nagytakarításnak. Egy jó film is lekötheti a figyelmét. Nem ártana egy tisztítókúra sem. Ha ugyan nem kényszerítette rá már egy vírus. Munkahelyén túlórára vagy hétvégi munkára kényszerülhet, nincs értelme tiltakozni, ez most ilyen időszak, többet lehet a szokásosnál is egyedül.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Az Ikrek most a barátok felé fordulnak, lesz, akihez kénytelenek, de olyan is, aki segíteni fog. Jöhet kellemetlen meglepetés is, akár barát elvesztése, komoly viták, összetűzések. Viszont jöhet új ismeretség is. Érdemes programokat szervezni velük, most kellemes napokat tölthetnek együtt . A párkapcsolata is változik, vagy új impulzusok kerülnek bele, vagy teljesen megváltozik. Ha ugyan eddig nem tette. Ugyanis ezek az utolsó pillanatok, hogy a felismert lehetőségeken maga változtasson, ellenkező esetben a sors maga gondoskodik róla. Egyre nagyobb teret hódit életében a tudattalan vizsgálata, az álmok világa, a meditáció. Nézzen utána, olvasgasson ezekről (hisz a netet az Ikreknek találták ki), az elkövetkező időszakban hasznát veheti majd.
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) A Rák jegyűekre jó hatással lesz a Neptun jegyváltása. Amúgy is fokozott érzékenységük kiteljesedhet, sok mindent megérthet, amit eddig csak sejtett. Mivel vizes jegy, az érzelmek erősen dominálnak, ezt pedig a Neptunusz a saját jegyében erősíti. Érdemes figyelni a megérzéseire, amik ugye mindig működnek, csak nem vesszük észre. Most itt az alkalom, hogy minél többször felismerje őket, így szép lassan beépül majd a mindennapjaiba, a döntéseibe nagy segítséget fog nyújtani. Figyelje meg, milyen lelki, testi, szellemi állapotban jelentkezik és próbálja a feltételeket minél többször előidézni. Tudatosan is irányíthatja majd, csak gyakorlás kérdése. Ne vigye túlzásba a húsvéti készülődést, maradjon energiája majd az ünneplésre is.
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Ez most nem az anyagi felemelkedés időszaka. Ne lepődjön meg, ha több gép felmondja otthonában a szolgálatot. Akár kölcsönre is szüksége lehet, hogy pótolja őket. Bosszúságok, nehézségek érhetik a közlekedésben is, esetleg az autója is extra kiadást igényel. Ne veszítse el az optimizmusát, hitét, a lent után törvényszerűen jön a fent is, csak idő kérdése. Használja ki a jó időt, tervezzen minél több szabadidős programot, elsimítja a feszült idegeket, sőt, találkozhat most olyan lehetőségekkel, amikből később hobbija vagy akár új vállalkozása is születhet. Járjon nyitott szemmel.
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) A jegy elején születettek feszültséget hoz a Neptun jegyváltása. Úgy érzik, elárulták, becsapták, kisemmizték, áldozattá váltak. Nézzen a történések mögé. Minden, ami jön és kellemetlen, valamit jelezni akar nekünk. Ahogy a Kosoknak is írtam, érdemes megnézni, a kellemetlenség miben akadályozott meg, mitől óvhatott meg minket. Bár sokszor ezt nem látjuk, hisz nem történik meg az az esemény, de ha így tekintünk rá, nyugodtabban léphetünk tovább, elmúlik a belső feszültség. Meditáljon. Ha eddig még nem próbálkozott vele, olvasson, járjon utána, találja meg a saját módszerét. Ha pedig gyakorlott már, akkor most rendszeresen tegye, könnyebben ráhangolódik.
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) Nyugalomra vágyna, de mindig történik valami. A munkahelye is felbolydult, párja is most aktívabb, mint eddig. Tartson vele, ne álljon ellent, jóllehet most szívesebben bújna el egy nyugodt kis sarokba. Rendkívül érzékeny most, pihenésre vágyna, de arra még kicsit várnia kell. Mivel a Mérleggel szemben levő jegyben van a bolygócsoportosulás, erőteljesen befolyásolja. Ráadásul a Szaturnusz is mindent megtesz, hogy szembesüljön a korlátaival, nem kellemes ezeket észrevenni, elfogadni. El fog múlni ez az időszak és akkor már megkönnyebbülve, kevesebb fallal tud továbbmenni önmaga felé. Hallgassa meg és fontolgassa a tanácsokat, amiket kap. Lehet közte olyan, ami megoldást adhat a problémájára.
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Jön a húsvét, dekorálja ki a lakását. Vigyen tavaszi színeket bele, sok-sok zöld, sárga, piros, jót fog tenni a hangulatának. Amennyire pénztárcája engedi, frissítse fel otthonát, egy új függöny, egy színes terítő csodákat tud művelni a lakással és a kedvével is. Gyermeke most több figyelmet igényel, foglalkozzon vele. De elképzelhető, hogy a vállalkozása kényszeríti túlmunkára. Munkája sok utazásra kényszerítheti, emiatt lehet, hogy át kell alakítania programjait. Nézze az előnyös oldalát, meg is fizetik a túlmunkát, azzal meg csinosítsa lakását, otthonát, máris van értelme.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) Ha alkalma van, utazzon el. Ha csak egy-két napra is, de használja ki a váratlan lehetőséget. Jót fog tenni a kikapcsolódás. Otthon úgyis sok-sok feladat várja, újult erővel állhat neki. Amihez elő kell vennie a könnyedségét, az az anyagi helyzete. Nem túl rózsásan néz ki, de ez hamarosan megváltozik, kis türelem még. Sok múlik azon is, mennyire tudja könnyedén venni és mekkora gondot csinál belőle. Tart tőle, hogy a munkája, karrierje elvonja majd a családtól. Meg lehet oldani, csak tudni kell kompromisszumokat kötni. Emiatt ne mondjon le egyikről sem, csak illúzió, hogy itt vagy-vagy választás lenne.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) Anyagi helyzete foglalkoztatja leginkább, számol, de minél inkább tervez, annál nagyobbat borul, „hála” a váratlan eseményeknek. Feküdjön fel egy kicsit a hullámokra, mert azok akkor is jönnek, ha kapálózik. Valahova vezetnek ezek az események, a sors valamit akar vele, ha nem tud már beleszólni, nyissa ki magát és várja ki, vajon mit hozhat. A Bak jegyűek általában ragaszkodnak a saját elképzelésükhöz, eltervezett útjukhoz. Pedig lehet, hogy van egyszerűbb, rövidebb is. Figyeljen nagyon és előbb-utóbb elővillan, amiért minden történt. Talán csak egy régi szokástól, hiedelmétől volt ideje már megszabadulnia. Rövidebb kirándulások segíthetnek ennek a nem egyszerű időszaknak a megélésében.
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Most, hogy a Neptunusz elhagyta a jegyét, kicsit tisztábban lát. Meg van az esély, hogy elmúljon végre a ködös, homályos időszak. Ideje egy kicsit magával foglalkozni, nézze meg, hol tart és merre szeretne továbbmenni. Segítséget kaphat egy bölcs baráttól, aki már sok tapasztalattal rendelkezik, esetleg különleges képességei is vannak. Nehezebben alszik mostanában, a sok gondolat nem hagyja. Figyelje őket, mint valami kívülálló agyalását, meglátja, időnként még csak egyet se ért vele. Szépen látni, mit művel velünk az ego. Lehetőséget kap, hogy anyagi helyzetén javítson, bólintson rá, ha ajánlatot kap.
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) A Neptun jegyváltásának legnagyobb haszonélvezői lehetnek. A Halakban alapból meglevő érzékenységet, spirituális képességet erősíti fel. De figyelem, akkor is, ha épp nem akarja. Különleges, váratlan megérzések, érzékenység formájában jöhet, akit felkészületlenül ér, abban félelmet is generálhat. (Nem mindig kellemes, ha valaki érzi előre, mi fog történni) Érdemes foglalkozni ezekkel a képességekkel, ha jelentkeznek, mert utat vágnak maguknak. Hatalmas lehetőségek vannak ebben, sokkal magabiztosabban, tudatosabban élhetik idővel életüket, nem beszélve a lehetőségről, hogy társainak is segítséget nyújtsanak ezzel. A külvilágban viszont jó páran furcsán néznek az ilyen emberekre, próbálja élményeit, kérdéseit hasonló érdeklődésű emberekkel megbeszélni, elkerülendő a kínos magyarázatokat, gúnyos megjegyzéseket. Erősítse, tisztítsa testét, lelkét!

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!