Horoszkóp

2011. október 17. - október 23.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Nem jellemző a Kosokra az alárendelődés, de most még jobban zavar, ha nem ismerik el a tudásodat. Azonnal ugrasz, ha megkérdőjelezik tetteidet, vagy lenéznek. Vigyázz, nehogy átcsússz egy zsarnok szerepébe. Mozgásban, kommunikációdban adódhatnak nehézségek, lehet ez egy ízületi probléma, torokfájás, az érzet a korlátokat, akadályokat érezteti erősnek. Ne tervezz a hétre kirándulást, hosszabb utat. De ha már megvan az akadály, próbáld megkeresni a szimbolikáját, mire mutat, mire nincs épp aktuálisan szükséged, vagy hol férne rád a változtatás.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Mindenben megleled a hibát és nem is tartod magadban, nem egy embert megbántva ezzel. Ne feledd, mindenkinek mást jelent a tökéletes szó. Míg egy nyúl számára a répaföld az, egy oroszlán nem pont ott érezné jól magát, legfeljebb ha tele van nyúllal… Így vannak az emberek is. Nem biztos, hogy az a hibátlan másoknak is, ami neked. Sok munka lenne, de most nagyon nem fűlik a fogad hozzá. Keresd meg benne az alkotás örömét, ha készen van, akkor meg a nyugalmat, amit egy elvégzett dolog teljessége ad. Félelemmel tölt el a változás lehetősége. Félsz, hogy otthonodban fog átalakítani mindent. Hagyd menni, ami már elavult, a folyamat nem visszatartható.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Fogolynak érzed magad, mégpedig a párod foglyának. Mindössze kivetítés az egész, saját kalitkádat húzod magadra más kezébe adva a lakatkulcsodat. Az érzelmek szabadon engedése megoldást adhat. Merd érezni, ami benned van. Ha megtaláltad, akkor próbáld szabadon is engedni, élni! Régi barátok kerülnek elő, segítséget nyújtva illetve kérve. Sok munkád van a munkahelyeden is, de otthon se segít a párod, felhalmozódtak a feladatok. Ennek ellenére keress egy napot, amikor lazítasz, pihensz. Ha teheted, egyedül legyél, úgy intenzívebb lesz a feltöltődés.
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) Nagyon érzékeny, sértődékeny vagy, ha nem vigyázol, téves következtetésed miatt megbántasz másokat. Különösen pénteken figyelj oda magadra, mert hajlamos leszel elhanyagoltnak érezni magad. Pedig nincs így, csak nehéz elfogadni a hullámzó kedélyedet. Új feladatok várnak rád a munkádban, aminek örülni fogsz, nem úgy a párod… Nehezen viseled az egyedüllétet, nézd meg, miért. Nem könnyű a barátok csábításának ellenállni, pedig sok feladatod lenne, ami sikerélménnyel is járhat. Lehet, hogy egy harmadik teendő fogja megoldani a problémát.
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Hasonlóan a Kosokhoz, az Oroszlánok is kalodában érzik magukat. Nehezen koncentrálsz, de mozgásszabadságodat is korlátozva érzed, akár fájdalom, akár a körülmények miatt. Alighanem ez nem a szabad szárnyalás ideje. Szárnyakat a képzelet ad most, a bevezetőben leírt beleéléssel gyakorlatilag megszűnnek a korlátaid. Éld meg minél mélyebben a benned felbukkanó gondolatokat, érzéseket, képeket! Nem fog hiányozni a fizikai megélés. Különösen az érzelmekre koncentrálj, minél mélyebben engeded magad bele, annál nagyobb élményt fog adni. Segíthet az ellazulásban, ha valami testhezálló, kellemes zenét választasz hozzá. Munkádban a sikereket a mindenáron való bizonyítási kényszer akadályozza.
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) Ne engedd, hogy anyagi problémáid lebénítsanak! Nem a pénz határozza meg az értékedet! Ha nem ragaszkodsz annyira a céljaidhoz, több bevételhez juthatsz. Otthonodban jelentkezhet komolyabb változás, ha költözni szerettél volna, most adódhat megoldás. Ha egy barátság szerelemmé alakul, vagy fordítva, ne rettenj meg tőle, hanem élvezd ki a tágabb lehetőségeket! De először is valld be őszintén magadnak! Munkahelyeden alaposan kihasználják önfeláldozó és szorgalmas személyiséged. Ne mérgelődj, hisz valahol élvezed, hogy értékelik -ha nem is épp úgy, ahogy szeretnéd- a munkádat.
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) Légüres tér, csend és nyugalom vesz körül, de nem tudod élvezni, mert szokatlan, meg feszült is vagy. A csönd sokszor azért jön, hogy meghalld, ami benned szól. Ez is egy ilyen időszak. Túl sok korlát vesz már körül, ha meglátod, tudni fogod, hogy fejtsd le magadról, hogy engedd el. Nézd meg, mi az igazán fontos az életedben és a rangsorállítás közben meglátod, mennyiről hitted tévesen, hogy az. Használd az intuíciód, éld meg, éld bele magad, mikor felidézed, közben figyeld az érzésidet. Legyél most minél többet egyedül, úgy könnyebb lesz. A külvilág hangos szava is segít a felismerésekben. Ne lepődj meg, ha mindezek után a céljaid megváltoznak.
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Túlzottan a szavaknak hiszel, figyelj arra is, milyen érzések jönnek mögöttük. Ha ellentétes energiákat érzel közöttük, légy óvatos! Otthonodban nyugalom van. Ha túl nagy a csend, gondolj arra, hogy mindez saját korábbi teremtésed. Felesleges mást okolnod. Sok Skorpió harmonikusnak éli meg ezt a nyugalmat. Munkádban, munkahelyeden váratlan változások lépnek fel. Próbálj meg nem erőből reagálni, hanem figyelni, mi alakul ki belőle. Szüleiddel beszélgess többet, próbáld meg a feszültségeket oldani, légy kezdeményező! Ne feledd, bármilyen nehézség, problémád adódik, neked legjobban mindig az segít, ha a megérzéseidre hallgatsz, ha a spirituális világ felé fordulsz.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) Komoly hatással vagy a környezetedre, figyeld a szavaidat és a hatását. Magad is tanulhatsz belőle. Ha gondolkodásodon, hiteden változtatsz, ha sokkal nyitottabbá válsz, sokkal több siker tudna belépni az életedbe. Saját logikád akadályoz meg, hogy megláss új utakat, különleges megoldásokat. Próbáld megállítani gondolataid pörgését (legkönnyebb úgy, ha figyeled, mit művel). Ha tudsz magadon nevetni, főleg saját tévedéseiden, akkor már nagyot léptél előre. Barátod makacssága, önfejűsége csak tükör, hogy meglásd magad. Légy elnéző vele legalább annyira, mint magaddal!
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) Mindent elkövetsz, hogy nyugalmat teremts magad körül. Zavar a fecsegés, a zaj, irritál a pletyka. Vagy elkerülöd ezeket a helyeket, vagy szóvá is teszed, hogy mennyire nem tűröd ezeket most, nem túl nagy népszerűséget szerezve ezzel. Több félreértéssel és titkolózással is találkozhatsz a héten, ezek nagyon rosszul esnek. Különösen a pároddal szembetűnő, hogy nem találjátok most a közös hangot. Munkahelyed minden idődet leköti, nem sok időd marad másra. Nyugalmat szeretnél, de csak akkor jön össze, ha nem akarod, csak hagyod, hogy jöjjön, elfogadva a módját.
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Korábbi kapcsolatok, érzelmi kötések jönnek elő, megteremtve a megoldás és elszakadás lehetőségét, ami a jelen életedet, céljaidat akadályozza. Egy utazás, jó könyv, nagy kirándulás, jó beszélgetés segítséget adhat ehhez. Sikereidet, hogy élvezni tudd az életed, saját korlátaid akadályozzák. Nézd meg, hogy engeded-e magadnak a boldogságot, vagy már kész elképzelésed van arról, veled ez miért nem történhet meg!? Munkahelyeden elakad az információáramlás és ez nagyon zavar. Ha valamit nem értesz, ne következtess, hanem kérdezz rá! Könnyen eltorzulhat a kép, ha magad kombinálod ki a helyzetet fél információk alapján. Ha külföldre utazol, légy óvatos, könnyen becsaphatnak.
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) Érzékeny, kicsit kiismerhetetlen, titokzatos időszak, váratlan eseményekkel. Szinte csak a megérzéseddel tudsz tájékozódni, a logikádat jobb, ha hagyod pihenni. Különösen igaz ez a vállalkozásodra, ha van. A nyugalom inkább az otthonodra vonatkozik, a munkahelyeden folyamatosan konfliktusokba, problémákba botlasz, akár komolyabb változás is lehetséges. Ha elég spontán tudsz lenni, kellemes órákat egy kirándulás, utazás hozhat. Hallgass a barátaidra, még ha nem is értesz előszörre egyet velük.

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!