Horoszkóp

2011. szeptember 19. - szeptember 25.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Céltudatosak, újdonságra éhesek a jegy szülöttei. A bevezetőben emlegetett elengedéssel, befogadással anyagilag is jobb helyzetbe kerülhetsz. Onnan veszed észre, hogy még nem elég a bizalmad, hogy a remélt vagy felcsillanó lehetőség eltűnik az orrod elől. Hatalmas vágyat érzel az utazásra, mennél, valami hajt belülről. Menj, indulj, de a változást az életedbe nem így fogod megtalálni. Otthonodban viták, félreértések lehetnek, ami elől hajlamos vagy a munkába menekülni, pedig magad is tudod, nem ez a megoldás. Megérzéseid segíthetnek.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Kellemes, romantikus napjaid lehetnek, ha ki vagy békülve magaddal. Látszólag a befektetett energia is megtérül, de figyeld meg, mennyire félsz az újtól. Most még nem származik komoly károd belőle, de előbb-utóbb jó lenne továbblépned. Ellentétben a Kosokkal, legszívesebben ki se mozdulnál otthonról, nem csábít az ismeretlen. Nem is baj, talán kellemetlenségtől óvod meg így magad. Párod most sokkal érzékenyebb az átlagnál, nem nagyon tudsz mit kezdeni vele, nem érted, mi történt. Akinek vállalkozása van, annak az most teljesen lefoglalja az energiáját, figyelmét, sok törődést igényel. Emiatt többet is kell dolgoznod a héten.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) A hét első felében még sok futkározni, elintézni való lesz, a Merkúr Mérlegbe lépésével fog ezt egy kicsit lecsillapodni. A hét első felében lehetőséged van a pároddal megbeszélni a problémákat. Ebben talán segít a tárgyilagosabb Szűz Merkúr, átlépve viszont a Mérleg jegybe már komolyan színezik az érzelmek a beszélgetéseket. Ha vannak gyerekeid, most több időt igényelnek, előjön makacsságuk, erejük is. Intuíciód súgta dolgok csak látszólag vannak a józan ész és akarat ellen. Merj rá hallgatni!
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) Visszatér az erőd, használd ki, bátran vágj bele minden újba. Ne törődj a félelmeiddel, csak megszokásból jelentkeznek, mint a reflex. Csak látszólag akadályoznak a tetteidben. A hét első felében pörögnek az események, csak hétvégére lassul be veled egy kicsit az élet. Ne feledd, az új, meghökkentő dolgok lendítenek előre, menj bele, bármennyire is szokatlannak tűnik. A társad, családod nem fogja valószínűleg érteni, és díjazni se az ötletedet, de ez se tartson vissza, legyél bátor, meghozza a gyümölcsét. Különösen a munkádban, munkahelyeden legyél figyelmes, mert onnan jön az inspiráció, információ.
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Törődj többet az egészségeddel, kényeztesd a testedet egy kicsit. Ha lehet, magad is mozogj, ne csak mástól kapd a kényeztetést. Vegyél bérletet valamilyen testmozgásról szóló foglalkozásra, akkor nagyobb az esélye, hogy később is el fogsz járni. Ingatlanügybe most ne fogj, különösen a jelzálogot kerüld. Apróbb kellemetlenségek, károk keletkezhetnek otthonodban, csak annyiba kerül, amennyire sajnálod a pénzt rá kiadni… Tervezzetek közös programokat a pároddal, kellemes időszak lesz.
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) A hét első felében még a Nap téged segít, csak ne vidd túlzásba a kritikát. Ahogy belép a Mérleg jegybe, kicsit háttérbe szorulva, csalódottnak érzed magad. Használd arra az átalakuló energiákat arra, hogy az intuíciódat fejleszd. Ha sokat figyeled, meglátod, folyamatosan súg, csak halkan, a logika, haszonelvűség elnyomja a hangját. Anyagilag kevésbé termékeny időszak következik, most ne erre helyezd a hangsúlyt. Életed mostanában elhanyagolt területei igényelnek egy kis energiát, az otthonod, szüleid, barátaid (különösen a külföldön élők). Szakíts rájuk is időt!
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) A nehéz időszak (amit a szaturnuszi energiák mutatnak) most annyiban lesz könnyebb, hogy a Nap és a Merkúr a jegyedbe lépve erőt ad a felbukkanó feladatok megoldásához. Lendületet, energiát kapsz, lelkesedést érzel, visszajön a remény, hogy érdemes folytatni. A terhek súlya alatt érzékenyebb lettél, épp ezért sokkal több mindent már akkor megérzel, észreveszel, amikor másnak még sejtelme sincs róla. Látod, előnyökkel is jár a túlzott érzékenység. Máshogy nem is tudnál oly tökéletesen ráhangolódni másokra és ezzel nagyon sokat segíteni. Ha látókörödbe kerül egy tanfolyam, ami megtetszik, vagy lehetőséged adódna egy utazásra, csináld, a továbblépés kulcsa ebben fog rejtőzni.
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Kellemes, kényelmes otthon töltött napok, jó beszélgetések a családtagokkal, ez jellemzi a hetet. Foglalkozz sokat a belső világoddal, a hiteddel. Még nem teljesen tisztult le, bizonytalanságot, félelmeket okozhat, ha az ember kapaszkodót keres, de nem talál. Azt a bizonyos fogantyút lelked mélyére nézve fogod meglelni. Foglalkozz vele, másnak is a saját utaddal, példáddal tudsz majd segíteni. Ha túl sok feszültség gyűlt fel benned, a legjobb módszer a levezetésére nálad egy kiadós sport, mozgás. A lényeg, hogy alaposan elfáradj. Meglátod, még a bátorságod is megnő tőle. Ne hallgass a kisördögre, aki azt súgja, sokba kerül majd.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) Most ha lehet, még jobban minden csak rajtad múlik. Eddig is így volt, de talán most tisztán meglátod magad is, hogy a kulcs a kezedben, csak megszokásból kérsz segítséget. Nincs szükséged az elmédet okosítani, inkább a háttérbe lenne már a helye, helyet adva a remek megérzéseidnek. Ülj le egy csendes helyen és hagyd, hogy cikázzon a fejedben minden. Próbáld meg kívülről figyelni, mennyi zagyvaságot kitalál az agyunk, csakhogy a figyelem középpontjában maradhasson. Az erős Merkúrú (Kos, Ikrek, Szűz jegyben álló) emberek még ki is mondják ezeket a gondolatokat. (Aztán megbánják általában) A barátok most az akadályok állításával fognak segíteni.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) Anyagi helyzeted elbizonytalanodása az önbizalmadat is rombolja. Pedig a kettőnek elvileg semmi köze egymáshoz, ez csak akkor fordul elő, ha a pénz a mérték számodra. Erőd rengeteg, minden adott, hogy teremts, próbáld meg ne csak az anyag(iak)on keresztül értékesnek érezni magadat. Nem az a lényeg, ki mennyit keres, hanem hogy közben mit tesz. A munka is, mint minden, csak eszköz önmagunk megismerésére. Párod ereje tükörként funkcionál, ha őt erősnek látod, magad vagy az.
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Szánd ezt a hetet önmagadra, nagyon sok mindent megláthatsz a mozgató rugóid közül. Mint amikor ez ember nagyítóval néz valamit alaposan megvilágítva. Lehet, hogy nem tetszik, amit látsz, de szükséges a továbblépésedhez. Szembesülhetsz saját játszmáiddal, hazugságaiddal, megláthatod, mi az, amit még magadnak se vallasz be. Nagy segítséget nyújt az intuíciód és az önbizalmad. Ott van mindkettő, csak lásd meg. A harmóniát a teremtéseidben és a munkádban leled meg most legkönnyebben. Csak ne feledd elengedni a beidegződéseket, pl. azt, hogy a munka csak rossz lehet. Valld be, hogy időnként kimondottan élvezed.
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) Feléled a kíváncsiságod, leginkább a teremtés, a pénzkereset érdekel. Kreativitásodnak hála, teljesen új, meglepő dolgokat is beengedsz az életedbe, nem riadsz vissza az ismeretlentől. Igaz, nem megy gördülékenyen, de ne ijedj meg, minél lazábban állsz hozzá, annál könnyebben jön az eredmény is. Új barátok jönnek, barátságok szövődhetnek, ne zárkózz el előlük, későbbi gyarapodásodban lehetnek majd segítségedre. Figyelj mindenkire magad körül, remek ötleteket kaphatsz akár egy elejtett szóból is.

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!