Horoszkóp

2011. június 20. - június 26.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Nagy változások várhatók, gyökeres átalakulások. Váratlan események elsősorban az otthont, párkapcsolatot érinti. Fokozott balesetveszély jellemzi az időszakot, kicsit érdemes visszafogni a Kos eredendő lendületét, amely sokszor gondolkodás nélkül indítja az embert, mert könnyen korlátok állhatnak útjába, kényszerű pihenőt okozva. Boldogsága, öröme a gyermekben lehet, jelentheti ez azt is, hogy gyermek születik, de lehetséges, hogy nagy sikereket ér el olyan területeken, amelyekre már rég vágyott. A külvilág a szokásosnál erősebben befolyásolja életét, folyamatban levő peres ügyek sikerrel záródhatnak. Munkahelyén, munkájában fokozott aktivitás lesz jellemző, saját maga is, önmagát, de főnöke is hajtani fogja.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) A Bikák az anyagi gyarapodásra helyezik a hangsúlyt, de csak nagyon keveseknek sikerül ezt elérni (nekik viszont hihetetlen mennyiségben), a többség anyagi helyzete hullámzó lesz, de sajnos általánosságban csökkenő tendenciában. Inkább a sok utazással, kereskedéssel kapcsolatos munkák hozhatnak hasznot. Ha költözni szeretne, most váratlanul összejöhet, de nem az, amit kinézett magának. Nyissa ki magát a lehetőségeknek. Ugyanez vonatkozik a kíváncsiságára is, legyen nyitott, tanuljon, menjen tanfolyamra, még ha nem is tervezte be. Ragadjon meg minden váratlanul adódó alkalmat. Párjával nyugodt, kiegyensúlyozott időszakban lesz része, sok örömet, romantikus időszakot élhetnek most meg. Ha külföldi utat tervez, legyen óvatos, figyelmes, kellemetlenségek, akadályok merülhetnek fel.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Kétféleképp élheti meg a következő időszakot, ha makacsul ragaszkodik az előre eltervezett dolgaihoz és nem lesz rugalmas, áldozatnak fogja majd érezni magát, mintha minden összeesküdött volna ellene. Főleg a barátai közül lehet olyan, akiben csalódhat. De ha nyitottan áll az időszak elé, azzal a felkiáltással: -Nézzük, mit hoz a „sors”-, akkor kellemes meglepetésekben, érdekes, nem várt, hihetetlen élményekben lehet része. Spirituálisan különösen alkalmas az időszak a nagyobb ugrásra. Ehhez viszont feküdjön a hullámok hátára. Rokonai, szomszédjai sokat segíthetnek, támaszkodjon rájuk. Készüljön fel, érzékenyebb, romantikusabb lesz sokkal az átlagnál, most nem a logika fog dominálni, hanem az érzelmei.
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) Erősnek, akaratosnak, célratörőnek érzik magukat a Rákok, nem nagyon fognak most tűrni ellentmondást. Minden, ami különleges, új, szokatlan, az vonzza. Mintha kicsit kibújt volna a bőréből. Párja viszont most nem mindig lesz partnere ebben. Rúgjon ki a hámból, nemcsak a munka, a család, a kötelesség létezik, ideje kikapcsolódnia. Ráadásul valahogy mindig jut rá anyagi fedezet is, csak higgyen benne. Utazásnál, közlekedésben viszont legyen óvatos, sok erőszakkal találkozhat. Végre otthonára is jut idő, ha akar, akár el is költözhet, de a csinosítást, felújítást is érdemes mostanra időzíteni. Ha érdekli, foglalkozzon spirituális dolgokkal, most különösen fogékony rá.
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) A szerencse fiának érezheti magát, figyelje csak meg, amit eltervez, ahhoz szinte azonnal megjön a segítség. (Természetesen nem akkor, ha otthon ülve, semmit se téve várja a csodát) Különleges helyet foglalnak el a gondolataiban, tetteiben az anyagiak, mindent megtesz a gyarapodásáért. Most viszont nem munkával fog leginkább teremteni, a barátai se lesznek segítségére, sőt… Ami eredményes lesz, az a hite. Minden, amit feltétel nélkül elképzelhetőnek tart, könnyedén megvalósulhat, de vigyázzon, bármely apró kétely lerombolhatja a megvalósulást. Sokszor a saját szerencsénkben való kétely az, ami hátráltat. Éljen úgy, mint egy kisgyermek, ő még semmiben nem kételkedik, csak rácsodálkozik mindenre. Számára bármelyik mese valóság. Érdemes tanulnunk tőlük.
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) Makacs, akaratos, célratörő lesz, mindent megtesz, hogy biztonságban érezze magát. Még az élvezetekről, nyaralásról, pihenésről is lemond. Érdemes lenne elgondolkodni, megéri-e. Tény és való, anyagilag sikeres időszak előtt állhat, kérdés, mekkora árat kell ezért fizetnie. (Veszteséget elsősorban árfolyam ingadozásból, kamatok miatt szenvedhet el.) Ne feledje időnként a testét kényeztetni, nehogy a nagy hajtás megbosszulja magát. Vágyai most háttérbe kerülnek, a nagy hajtás miatt a szerelem is elkerüli. Figyeljen nagyon az álmaira, sok mindent megtudhat most a segítségükkel. Belső világa nagyon aktív és segítőkész lesz. Ha valamiben tanácstalan, csak hangolódjon a kérdésre és kérje a megoldást álmában.
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) Aktív, mozgalmas időszak várható, sok-sok váratlan eseménnyel, aminek nem nagyon fog örülni. Ne feledje, az átalakulás akkor is jön, ha nem akarjuk, de akkor sokkal fájdalmasabb lesz. Igényli a társaságot, szívesen beszélget, utazik, megdöbbentve ezzel, és nagy kíváncsiságával a környezetét is. Párjával több lesz a nézeteltérés, talán a szokatlanabb viselkedése miatt is. Úgy érzi, többször is magára hagyják. Az időszak elején érzékeny lesz, minden ellenállást támadásnak vél. Koncentráljon a karrierjére, jövőjére, arra, miben tudna igazán kiteljesedni. Az energiák a segítségére lesznek, hogy sikeresen váltson. Készüljön fel viszont arra, hogy most még el se tudja képzelni azt a területet, amit majd végezni fog, úgyhogy nincs más dolga, mint hogy mindent lehetségesnek tartson.
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Érzékenyek, családcentrikusak lesznek. Ideje zömét gyermekeivel, párjával, otthonában tölti, vagy legalábbis szeretné. Ami ebben megakadályozhatja az a munkája, munkamániája. Próbáljon szabadságra menni, nehogy a sors kényszerítse pihenésre. Türelmetlenségének a szomszédok láthatják kárát. Nem tud elmélyedni, pihenni, nyugalmát sokszor megzavarja a környezete zaja. Figyelje párját, most tökéletes tükröt tart Ön elé. Minden, ami idegesíti, ott van Önben is, csak még nem látja. Nem kellemes állapot, ha pont az szembesít ezekkel, akit nagyon szeretünk, de csak addig lesz ez így, míg fel nem ismeri benne saját magát. (Mind makacssága, mind piszkálódása most kintről tükröződik vissza.) Használja remek megérző képességét, hatodik érzékét, spirituálisan élménygazdag időszak vár Önre.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) Átmenetileg elhagyja lazasága, túlzottan a logikája irányítja. Próbálja ki ezt is, de közben figyeljen, nézze meg, eredményesebb-e annál, mintha bátran rábízza a sorsra magát és továbblép a kudarcok után, mintha napokig elemzi azt. Mindig a végeredményt figyelje, az a lényeg. Anyagilag nem túl sikeres időszak következik, de talán pont azért, mert pihenni is szeretne. Ráérezhet a teremtés ízére, figyelje meg a folyamatot, hogy válik kézzel foghatóvá rövid időn belül egy gondolat. Amit meglát, azzal kísérletezzen, csak a gyakorlat hozhatja el a tudást. Párja érzékenyebb, támogatásra, bíztatásra szorul, öntsön bele lelket, hisz ebben Ön tökéletes. Fontosak a céljai, erősen arra koncentrál, de a barátok is kiemelkedő helyet foglalnak el. Menjenek közösen nyaralni, a beszélgetések során sok jó ötlet születhet.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) Változik a párkapcsolata. Ha eddig magányos volt, most párra lelhet, de most akár a párja mellett is magányosnak érezheti magát, leginkább a meg nem értés miatt. Úgy érzi, párja nagyot változott, nem veszi észre, hogy saját maga is hatalmas átalakuláson ment és megy keresztül. Fontos lenne most a kommunikáció, bármennyire is nehéz elkezdeni. Próbáljon minden nézeteltérést megbeszélni, különben apró problémák duzzadnak hatalmasra, feleslegesen. Tőzsdei tranzakciói, befektetései most nem várt bevételeket hozhatnak. Ha lehet, folytassa a spirituális „utazását”, ha még nem kezdte el, most itt az alkalom rá. Idézze fel gyerekkori álmát. Írjon listát, mit sikerült megvalósítania, mit nem. Ami még kimaradt, azoknál nézze meg az okot. Ha még mindig csábítja, álljon neki a megvalósításnak.
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Érzékeny, morózus, sértődött, mindennek a sötét oldalát látja csak. Belevetette magát a pénzkeresésbe, de ez valami helyett van, csak menekülés. Problémáik nagyon kitartóak, addig üldözik, míg meg nem fordul, és szembe nem néz velük. Sok mindent nem lehet aggyal, logikával megoldani, alighanem ezt se. Változik a munkája, munkahelye, sokkal többet kell utaznia, több időt kell bent töltenie. Sokszor egyedül mindezt, ami most nem segít a lelkén. Vegyen ki szabadságot, utazzon el minél messzebb. Ha teheti, külföldre, minél távolabbi kultúrába, hogy minden pillanatban jelen kelljen lennie. Minél jobban elszakad a napi rutintól (amit pl. a Balaton parton nem biztos, hogy le tud dobni), annál nagyobbat változhat a nézőpontja. Ráadásul érdekes, hosszútávra meghatározó emberekkel ismerkedhet meg.
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) Nagyon erősek lesznek a megérzései, extrém módon működik a hatodik érzéke. Figyeljen rá és a tetteit is, ha lehet, ez irányítsa. Mindent megpróbál, hogy nagyobb bevételhez jusson, gyökeresen megváltozhat az anyagi helyzete. Munkája most örömet okoz, sikereket érhet el. Legfontosabb terület az életében a tudatalatti lesz. Az elkövetkező időszakban a mélyen elásott régi érzések, érzelmek, sérelmek feltörése várható. Nem mindegy, hogy fogadja őket, ha tiltakozik, fájdalmasabb lesz a szembesülés, ha engedi őket, felismeréseket hozva elmennek. Fontos, hogy engedje áramlani őket és figyelje. Családja, munkahelye, és nem utolsó sorban a barátai fogják ezeket előhozni, apró történések, események által. Szakmai sikerei, romantikus napjai, a kikapcsolódás segítenek a feltöltődésben.

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!