Horoszkóp

2011. augusztus 8. - augusztus 14.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Akarod, de nem megy. Nem a csalódástól, érzelmektől való félelem az oka, az csak a látszat. Hanem az ismeretlentől való félelem. A legmerészebb, legbátrabb emberek tartoznak ebbe a jegybe, de a végső elengedés, újjászületés lehetősége, ismeretlensége őket is lebénítja. Próbáld meg egy helyen a változtatást. Egy valamiben, de az olyan legyen, hogy ne csak a külvilágot, hanem téged is lepjen meg. Hogy lehess büszke magadra, meglépted. Hökkentsd meg a környezetedet. Majd ez hozza magával a többit. Régi barát(ság) felbukkanása vagy eltűnése segíthet ebben.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Kapaszkodsz az otthonodba, ráköltöd minden pénzed, csinosítod. A biztonságot nem veheted meg vele, de jóérzéssel tölt el ez mindenkit. Akkor a legjobb, ha nem vársz cserébe semmit, ha az adás öröméért adsz. Ha költözés kerül szóba, esetleg elkerülhetetlen, ne feledd, az otthonod ott van, ahol Te. Nélküled nem lehet az otthonod. Ha visszavágyódsz valahova, akkor még ott is vagy, nem szakadtál el teljesen. Érzelmes, érzékeny napok jönnek, csempéssz romantikát bele. Munkahelyeden újdonságok várhatók, ne állj ellen a változásnak. A benned dúló, elméd és hited közötti vitákat próbáld kívülről nézni, semlegesen, mint egy boksz-bíró. És ha meguntad, kapcsold ki a „tv-det”.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Hasonlóan a Bikákhoz most az otthon csinosítása foglalkoztat, esetleg a családalapítás gondolata csábít. A valakivé válás lehetőségét látod benne, szüksége legyen rád valakinek, a valahova tartozás érzése válik fontossá. Mindez sok pénzt igényel, mind az alapítása, de főleg a családfenntartás. Elégedetlenség érzését hozza mindez, kevés a pénz az igényekhez, tervekhez, ezért az önbizalmad is megcsappan. Nem a több pénz hozza a megoldást, hanem a gondolkodás átalakulása. Meglátni, mi a fontos, mi múlik el. Nézd meg az életedet, hány halálosan fontos dolog veszett már a semmibe, ami korábban a teljes lényedet kitöltötte. Nem érdemes belemerülni teljesen, hisz minden csak addig marad az életünkben, míg fel nem ismerjük „fontosságát” és magunkat benne. Ha valami nem tud újjászületni, megváltozni az életedben, nézd meg, melyik részéhez ragaszkodsz még.
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) Anyagi nehézségek, hiány, korlátok. Ez látszik kívülről. Valójában azt jelzi, valami új akarna bejönni az életedbe, de még nincs meg a helye, a régi elfoglalja. Változtatni, ez a kulcs. Mégpedig azt, amit látszólag nem akarsz, nagyon félsz tőle. Olyan ez, mint az eldugult lefolyó. A víz folyik, menne, de egy régi csomó útját állja. Csak az életedben ezt a csomót Te fogod. És ott belül mélyen tudod is, hogy hagyni kéne, elengedni. A céljaid között keresgélj… Párkapcsolatodra is kihatással lesz a változás, ha megléped.
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) A Merkúr visszalépett az Oroszlán jegybe, mint egy elemlámpa, úgy világítja be életed fontos területeit. A kontraszt nagy, nem tudod nem észrevenni a túlhaladott dolgokat. Nemcsak megvilágítja, de segít is cselekedni a bolygó energiája. A Nap, Vénusz együttáll a jegyedben, így már hármas energia segíti továbblépésedet. A kellemetlen mindebben az, hogy nem érzed magad elég erősnek. Pedig az vagy. Gondolj csak Óz oroszlánjára… Benned van minden, ne várd a külső segítséget. Fogd meg a kezed és menj! Nézd végig szeretteidet. Aztán nézd végig egy idegen szemével. Lásd meg, milyen nem létező tulajdonságokkal ruháztad fel őket
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) Valld be, élvezed a munkáját. Vagy legalábbis az elért eredményeket, megoldott problémákat, feladatokat. Kellenek az önbizalmadhoz. Közvetlen környezetedben változás indul, ami a gondolkodásodat is befolyásolja. Erős érzelmek tombolnak benned, de nem mered még magadban se megélni, félsz a kiszolgáltatottságtól. De emlékezz a pillangóra, ha nem pattintja el a bábja burkát, sose tud kibújni. Pedig megszületése után egy darabig teljesen kiszolgáltatott, míg meg nem szárad a szárnya. De emiatt ne legyen lepke? Ne akard, csak tedd. A barátaid segíteni fognak.
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) Sok új dolog történik most, ismeretlen emberek jelennek meg, akik mintha valahonnan nagyon ismerősök lennének. Sok-sok deja vu. Előkerülnek a régi szerelmek is. Valamennyi lezárásra vár. Ha kell, találkozz velük, beszéljetek meg mindent, mert hátizsákként nehezedik az életedre. Készülj fel, lesznek erőszakosabbak is a felbukkanó emberek között, de csak azért, hogy ne tudj kibújni a megoldás alól. Ezek hajtanak a mind teljesebb anyagi teremtés felé is. A kényszer enyhülni fog, ha lezárod a nyitott szálakat. Új vágyak születése segít benne.
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Hallgatag, befelé forduló időszak, most szívesen maradsz egyedül a gondolataiddal. Vigyázz, nehogy túlzottan belesüppedj magad teremtette rosszkedvedbe, mert nehéz kimászni belőle, ha már csak a sötét van. Belső energiáid egyre erősödnek, keresd meg, mibe vezeted, szinte bármit megteremthetsz vele. Ne fojtsd magadba, mert belülről feszít szét. Alkoss, bármit, egy jó vacsora is tökéletes mű lehet. Ha otthonodban történne változás, esetleg fontolgatsz ilyen, vágj bele bátran, a változtatás mindig hoz valamilyen területen megoldást. Munkád rutinná vált, ellaposodott, gondolkodj el a lehetőségeiden, mert ez is lehet belső feszültséged egyik forrása.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) A hatodik érzéked remekül működik, működne, ha a világi, otthoni problémák nem terelnék el a figyelmedet. Nehéz úgy a belső világ felé fordulni, ha kintről folyton kopogtatnak, de nem lehetetlen. Próbálkozz, menni fog, enyhíti a fájdalmakat is. Ne akarj a szülői mintára hasonlítani vagy neki megfelelni, a saját értékrended találd meg, túllépted már őt. Egyfajta irányt adott, de ez olyan, mint a virágmag, ha elülteted, nem lesz ugyanolyan, mint amin termett, de tökéletes a maga módján. Régi vágyak kerülnek elő új köntösben, vidd bele az erődet.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) Ha allergia kínoz, nézz a mélyére! Ez a test túlzott reakciója olyan dologra, amiről nem tudsz. Szülői házban meg nem élt szabadság, ami esetleg ma is aktuális. Nézd meg, mit tennél szíved szerint és miért nem teszed. Ha kívül nem lehetünk szabadok, szabaddá teszik magunkat sejtjeink, immunrendszerünk. Párodtól úgy érzed, korlátokat kapsz, nehezen fogadod el ezért. Nézd csak meg, kié is ez a korlát? Nem csak azért építi ő, mert magad nem mered? Felépítteted vele…
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Szabad vagy, de nem tudod élvezni, sajnáltatod magad. Tudod, hogy másként lenne érdemes gondolkodnod, új célokat kitűznöd, de félsz szabad lenni. Mint a fogságban felnőtt vad, inkább visszamászik a ketrecbe, mert nem is sejti, mi vár ott kinn rá, hisz sose látta. Félelme megakadályozza abban, hogy megélje valódi lényét, erejét. Dolgozol a több pénzért, de valahol már tudod, ez is csak pótcselekvés, ezért már nem szereted magad. A bolygók által mutatott energiák csak egyre jobban szembesítenek ezekkel a tényekkel, egész addig, míg be nem vallod magadnak és változtatsz.
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) Az anyagi világ kerül most előtérbe. A Neptunusz most elhagyva a Halakat egy darabig a Vízöntőket noszogatja, vagyis az új dolgokat inspirálja a régebbi eredetű feszültségek felerősítésével. A Halak az anyagi világ teremtésében szerezhetnek most komoly tapasztalatot. Szó szerint a testükkel érzik az erőt, energiát. És benne a feszültséget is, ha nincs levezetve. Erejét kézzel fogható dolgokba vezesd főleg, pár nap múlva kapcsolódva a Merkúrral, a Nap és a Vénusz a kommunikációt, írást, utazást, kereskedelmet is megkönnyíti, amennyiben vágyaid efelé irányulnak. Vállalod az ezzel járó korlátokat, bár éned időnként lázadni fog és nem érzi jól magát. Talán a Halaknak lesz a legtöbb deja vu élménye, rengeteg tudatalatti korlát szakad fel, emiatt feltörhetnek régi „buborékok”, elengedni valók.

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!