Horoszkóp

2011. október 3. - október 9.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Ha már tudod, mit akarsz, lépj a céljaid felé, ha még nem, most megtalálhatod. Még akár a munkahelyedet is megváltoztathatod emiatt. Légy nyitott mindenre és mindenkire, sose tudhatod, honnan kapsz segítséget ezzel kapcsolatban. Lehet, hogy egy reklámszlogen, egy mondat a buszról fog segíteni. A lényeg, hogy figyelj! Ne lepődj meg, ha új ismeretekre is szükséged lesz, menj és tanulj, még ha nem is ezt tervezted. Ott lesz a romantika, a szerelem is a héten, merülj bele, pihenj meg a mindennapok rohanásában.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Anyagi céljaidért tegyél meg olyat, amit eddig nem mertél. Jóllehet ez nem a gyarapodás ideje, de az alapozásra megfelelő. Próbáld meg a gondolkodásodat egy kicsit lazítani, hogy észrevedd, mennyi dogma van benned. Nyiss a láthatatlan világ felé, a változás kulcsa nálad arrafelé van. Legjobb az lenne, ha valakit elkísérnél egy ilyen témájú tanfolyamra vagy előadásra. Néha az segít, ha akaratunk ellenére megteszünk valamit. Próbáld ki! Jótékonysági vagy ingyen munkára invitálhatnak, ne legyél lusta elmenni, hasznodra válhat.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Elszigetelve érzed magad, mintha mindenki eltűnt volna körülötted. Állj meg egy kicsit és nézz körül, nem vagy-e ebben ludas. Erős, határozott énedet nem mindenki bírja folyamatosan. Egy hosszabb utazás romantikával ajándékozhat meg. Segít az otthoni és a munkahelyi nyomás alól felszabadulni. (Na és egy kicsit szabadabbnak is érezheted magad.) Összetűzésbe kerülhetsz egy barátoddal, de ha jobban megnézed, csak egy beidegződés volt a reakciód. Segítségével megszabadulhatsz tőle, beszéljétek meg. De az is lehet, hogy rájössz, a barátság alapja nem stabil, csak érdekből születetett.
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) Érdemes a héten az elvontabb dolgokkal foglalkozni, ilyen témájú könyveket olvasni, filmeket nézni. Sokkal fogékonyabb vagy most ezekre, mint általában. Talán még fel is ismersz magadban már megélt hasonló tapasztalatokat és megérted mibenlétüket. Párodban most tiszta tükörre lelsz, ha valami zavar benne, nézz magadba, ott is megtalálod (sőt, csak ott van) Ha ki tudsz belőle lépni, teszel érte, elindíthatod a körödet és megszabadulhatsz egy régi beidegződéstől, reflextől. Barátaid elcibálnak kikapcsolódni, menj velük, jót fog tenni.
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Aktív, céltudatos, tenni akaró vagy, magadat is meglep a tenni akarásod. Ne fogd vissza magad, innen indul ki a felismerésed, ami végigmegy majd a munkádon, befolyásolja a céljaidat is. Ne lepődj meg viszont azon, ha társad nem tart veled, sőt még meg is próbál visszatartani. Jobban fél a változástól nálad. Ne engedd, hogy lebeszéljen a terveidről! Felbukkanhat egy váratlan külföldi utazás lehetősége, de ennek most nem tudsz örülni, úgy érzed, befolyással lenne a munkádra, anyagi helyzetedre. Hagyd egy kicsit, a problémák sokszor azért nem oldódnak meg, mert nekifeszülünk, ha hagynánk, magától megszűnne.
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) Terveidet a pénzhiányra hivatkozva nem valósítod meg, pedig lehet, hogy épp ez hozná meg a kiugrási lehetőséget. Legyél bátrabb, ne csak a lefektetett sínjeiden haladj! Belső bizonytalanságaid az akadályok. Munkahelyeden is állj ki jobban magadért, ne hagyd, hogy minden nemszeretem munkát rád osszanak. Ha nem mersz szólni miatta, ne lepődj meg, ha mindenki kihasznál. Párod valami olyan újdonsággal áll elő, ami teljesen leblokkol. Bár nagyon nem tetszik, de fogadd el a változást, legalább próbáld ki, adj esélyt neki, utána dönts. Vedd figyelembe a megérzésedet is, de vigyázz, nehogy összekeverd a logikáddal!
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) Az október közepe körül születettek nehéznek érzik a helyzetüket, a jegy elejének szülöttei már kezdenek fellélegezni, a Szaturnusz láthatatlan béklyói kezdenek leolvadni. Aki viszont bevállalja a változást, kézen fogva haladhat a bolygó tisztulást segítő energiáival. Belső késztetésként is erős hatása van, ha érzed, valami nem stimmel, de tartasz a változtatástól, azok a szaturnuszi energiák. Legjobban a belső sugallataid segítenek, de nem elég érezni, tenni is érdemes, amit sugallnak és az a nehezebb. Ha mennél, de akadályokba ütközöl, nézd meg, jó felé indultál-e el, vagy csak a belső félelem bénít meg. Párod most pont az ellenállásával segíthet előrelépni.
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Teremts, valósítsd meg a hirtelen felbukkanó új ötleteidet! Munkád révén juthatsz új felismerésekhez, elsősorban ott legyél nagyon figyelmes, most párkapcsolatod kicsit háttérbe szorul. Nem is veszi jó néven a társad, de ne hagyd magad eltéríteni. Barátod miatt teszel meg olyat, amit nem terveztél. Még ha hátrányod is származik belőle, csináld, mert nem véletlen bukkan fel ez a lehetőség. Új ismeretségeket hozhat, amiből később előnyöd származhat. Pénztárcád viszont nem ezen a héten fog megtelni.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) Béklyót érzel magadon, mintha elfelejtett volna mindenki. Érzelmeid viszont erősek, rángatnak is rendesen. Figyeld őket, lásd meg, mennyi a valós belőlük, mi az, ami csak múló vihar. Vállald be az új dolgokat, bármennyire is tartasz tőle! Anyagilag eredményes hét lehet, de a pénz nem elsősorban a te munkádból fog származni, sokkal inkább a párodtól, vagy egyéb forrásból. Beszélgess szüleiddel, tisztázzátok a vitás dolgaitokat. Főleg az anyai ágat tanulmányozd, sokszor a családi karma is hat az életre. Figyeld meg, miben követed akár tudattalanul is az onnan jövő mintákat, hol hasonlít a sorsod a felmenőidre.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) Még mindig tart a lendületed, ne is állj le. Távoli rokonok, szomszédok kérhetik a segítségedet, erre is bőven lesz erőd. Munkahelyeden is megbecsülnek, kapsz is feladatot bőven, de nem bánod. Viszont a sok munka a kapcsolatodra is hatással van, párod nem nagyon tolerálja, hogy hanyagolod. Amikor otthon vagy, legyél vele teljesen, ne vidd haza a munkát. Egy romantikus este, éjjel mindkettőtöknek jót tesz. Barátaid is hozzád fognak most fordulni, ha bajban vannak. Élvezd, hogy sok embernek tudsz segíteni!
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Párkapcsolat és anyagiak, ezek vannak most előtérben. Nem a sok bevétel miatt lesz ez az időszak emlékezetes, sokkal inkább az új és váratlan élmények, utazások teszik azzá. Ahogy a Nyilasoknak a család anyai, neked az apai ágat lenne érdemes megvizsgálnod. Ismerkedj a felmenők sorsával, de leginkább azt figyeld, hogy kezeli, kezelte édesapád a konfliktusokat, hogy éli, élte életét. Majd vizsgáld meg a hasonlóságot saját életeddel, reakcióiddal. Meg fogod találni a ledobandó mintáidat. Szakadj el a folytonos agyalástól, logikus megközelítéstől, hagyatkozz időnként a megérzéseidre!
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) A Halak most érzékeny, intuitív, amit főleg a munkájában tud felhasználni. A több bevételhez viszont nemszeretem munka vezet. Tedd meg és sikerül lebontanod a benne levő korlátot is. Talán át is alakul, ha nem is kedveltté, de már nem állsz neki majd nehezen. Nézeteltérésed lehet a rangban feletted állóval, csak óvatosan a vitával, nehogy váratlan változás legyen belőle. Figyeld inkább meg a módszereit, hogy szerez figyelmet, energiát másoktól. Barátaid most sokat segíthetnek, de lehet, hogy csak később ismered fel, hogy segítséget kaptál tőlük. Mindenesetre ne utasítsd vissza a közeledésüket.

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!