Horoszkóp

2011. november 7. - november 13.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Előkerül a kritikus oldalad, mindenben meglátod a hibát és ezt nem is tartod magadban, nem kevés ellenséget szerezve ezzel. Figyelj arra, hogy a túlzott erő most félelmet szül, találd meg mindenhez a megfelelő eszközt, mert az energiád viszont sikert hozhat. Különösen a párkapcsolatodban legyél óvatos! Ne öntsd ki a gyereket a fürdővízzel, nem biztos, hogy minden rossz, ami régi. Rég eltemetett érzelmek jöhetnek elő, amik új érzéseket indítanak el. Indulj el, valósítsd meg azt, amiben hiszel, minden adott hozzá!
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Semmi nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, ez felidegesít. Nem a munkáddal van a baj, hanem a mércét tetted túl magasra. Gondolkodj el a tökéletes szó jelentésén, csak azon múlik, honnan nézed. Egy sivatagi vándornak tökéletes ajándék egy pohár víz, egy fuldoklónak nem valószínű… de valahol minden tökéletes, mindössze nézőpont kérdése. Új barátság születhet, ami kihat majd a munkádra, párkapcsolatodra is. De lehet, hogy épp leendő főnököddel találkozol össze. Előkerülnek gyerekkori ismerősök is, ne zárkózz el semmitől, egyetlen találkozás sem véletlen.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Változatlanul jönnek az akadályok, nehézségek, de most már rutinosan ismersz rá, már nem okoz akkora csalódást. Hallgass a megérzésedre és egyre könnyebben lépsz túl rajtuk, míg végül nem is lesz szükséged rájuk. Túlzottan alkalmazkodsz a körülötted élőkhöz, környezetedhez, nézd meg, milyen sok szerepet játszol a békesség érdekében. Ezek miatt vannak a gátak, hogy ezeket észrevedd. Figyeld meg, hányszor nem szólalsz meg, amikor szíved szerint mondanál valami fontosat. Ideje kinyitni a szádat, főleg, ha saját érdekedben teszed. Egy kisebb fertőzés, betegség amilyen hirtelen jön, olyan hamar el is tűnik.
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) Szép lassan kikecmeregsz a lelassulásból, újra úgy forog az agyad, ahogy régen. Remek memóriádnak köszönhetően nem ér a kiesés miatt semmi hátrány, sőt, most figyelj nagyon, remek ötleteid támadnak. Akkor se vesd el őket, ha őrültségnek tűnnek! Most anyagi haszon helyett csak hitegetésben részesülsz, hagyd egy kicsit későbbre a meggazdagodást. Karriered, céljaid miatt elhanyagoltnak érzi magát a párod, beszéljétek meg a problémát. Ne lepődj meg, ha váratlanul nagyon erős érzelmek csapnak le rád. Élvezd és éld!
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Ásd bele magad mindenbe, ami misztikus, érdekes, titokzatos, megfoghatatlan. Rendkívül fogékony vagy most erre, könnyedén ráhangolódsz, használd ki ezt az időszakot! Saját változásodban, újjászületésedben lesz segítségedre. Nehéz most összehangolnod a hitedet a valósággal, átültetni oda. Addig pedig csak hit marad… Párod egészen új arcát mutatja, meglepetés erejével hat rád. Megbolygatja az érzelmi szálakat közöttetek. Ideális időszak a változásra, teremtésre, ha valami tervedet már rég dédelgetsz, ez a megvalósítás ideje.
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) Élvezd a szabadságodat, most valamilyen kötöttségtől végre megszabadultál, használd ki a több szabadidőt. Különösen utazásra alkalmas az időszak. Figyelj, mert váratlan lehetőségként jöhet az alkalom, döntésedet ne a logikáddal, hanem az első beugró gondolat hatására a szíveddel hozd meg, még ha anyagilag hátrányosan is érint. Akaratoddal nem sokat érsz most el, sokkal inkább a megérzésed és a finom módszerek működnek nálad most. A Mars belép a Napjegyedbe a hét közepén, erőt adva, okosan használd ki az energiákat. Megnöveli az önbizalmadat, ami rád fér, vágj bele most olyanba is, amihez eddig nem volt merszed, menni fog!
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) Rendkívül érzékeny vagy, akár a sírás is megtalálhat többször. Ne engedd, hogy önsajnálattá alakuljon, hanem segítségével érezd a világot. Bújj bele mindenbe, amit magad körül látsz és érezd, mit érez! Engedd a világot magadba, sok csodát élhetsz így meg. Ne lepődj meg, ha erőszakosabbnak látod emiatt az egész világot, ez olyan állapot, mint mikor egy kis növény kibújik a földből. Ilyenkor minden sérülékenyebb is. Lépj ki az ajtón, találkozz, kommunikálj a világgal, de ne engedd, hogy befolyásoljon, csak figyeld! Remek alkalom a tanulásra, nyitott vagy az új dolgokra, információkra. Tedd félre a dogmákat, ne csak azzal foglalkozz, amiben már teljesen otthon vagy.
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Szeretnél valami újat, különlegeset, hajt a belső vágy az ismeretlen felé. Menj, kalandozz, éld magad. Tele vagy érzelemmel és végre beszélni is mersz róla. Csak egyre figyelj, ne mondj olyat, aminek nincs valóságalapja. Anyagi gondjaid megszűnhetnek, ha mersz nagyot változtatni a célodon. Fontos az is, hogy ne agyalj, ne a logikáddal próbáld kitalálni, mit tegyél, neked az intuíciód sokkal jobban működik, semhogy figyelmen kívül hagyd. Munkád során szükséged lesz az erődre, akaratodra, határozottságodra, a félelemnek ott most nincs helye.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) Ne hagyd, hogy a környezeted, a külvilág elbizonytalanítson, arra is figyelj, hogy saját agyalásod se álljon utadba. Használd remek kommunikációs és meggyőző képességedet. Párod, üzlettársad nem valószínű, hogy átveszi a lelkesedésedet, de menj csak, ha kell, egyedül is. Különösen a hét első fele alkalmas a gyors, sikeres teremtésre. Jó, ha figyelsz álmaidra, megérzéseidre, komoly segítséget kaphatsz tőlük. Felvillanyoz valami titokzatos dolog, erőt is tudsz meríteni belőle.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) Viszonylag nyugodt napok elé nézel, meg is nyílsz egy kicsit jobban az átlagnál. Menj társaságba és beszélgess, kommunikálj, használd ki nyitottságodat, köss új ismeretségeket. Egyedül a sok munka, ami miatt megkötve érzed magad. Úgy érzed, párod titkol valamit előled, kérdezz rá, ne találgass, ne mérgezze a mindennapok hangulatát. Rég dédelgetett célodról kell lemondanod, ne sajnáld, helyet adsz hamarosan egy újnak ezzel. Új barát lép az életedbe, különcségével felfrissít.
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Nincs türelmed, és emiatt még türelmetlenebb, idegesebb vagy. Főleg az otthoni munkák maradnak el most emiatt. Nem meglepő, hogy ezért úgy látod, mindenki rohan, türelmetlen, ideges körülötted, bármerre mész, ilyen emberekkel találkozol. Amíg magad le nem higgadsz, ezt fogod tapasztalni. Keresd meg, mikor kezdődött ez az állapot. Munkádban egy csomó újdonság akadályoz, hogy rutinból végezd, lassabban haladsz, ez se nyugtat meg. Legtöbb segítséget egy barátodtól kaphatsz, na meg attól, ha hagyod az érzést. Elmúlik, elmegy ez is, mint eddig minden ilyen állapot. Fordítsd figyelmed teljesen más felé, ismeretlen dolgok segíthetnek megtalálni a nyugalmat.
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) Rengeteg energiát fordítasz az anyagi céljaidra, felborul az egyensúly. Ne feledkezz meg a spirituális oldaladról, a Neptunusz irányváltása különösen erre sarkall. Teremtésedhez szükséged van a hatodik érzékedre. Kapcsold össze az intuíciódat a logikáddal, az fogja igazán hozni az eredményeket. Munkáddal most egyedül kell megbirkóznod, nem segít benne senki. Érdekes dolgokkal találkozol, amik még a hitedre is hatással lesznek. Előtör a kényelemszereteted, de különlegességre, újdonságra vágyó lelked mégis arra inspirál, változtass valamit az otthonodon, magad körül.

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!