Horoszkóp

2011. június 6. - június 11.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Az anyagiak, illetve ezekkel összefüggő váratlan változások hoznak megoldandó feladatokat. Ha nem túl naiv és figyel befektetéseire, szép gyarapodást érhet el. Fontoljon viszont meg mindent alaposan és csak utána legyen bátor. Most kiélheti kommunikációs adottságait, akár még utazással járó feladatok is jöhetnek. Nincs ez a Kos ellenére, örül is valahol a változásnak. Arra viszont figyeljen, hogy az élet „apró betűs része” nehogy elkerülje a figyelmét. Ha nem óvatos (ami nem előnye a Kosnak), előfordulhat, hogy későn szembesül kellemetlen következményekkel.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Aktív időszak ez, most szívesen tevékenykedik, tűz ki új célokat, jól érzi magát a bőrében. Már csak azért is, mert most sok siker éri. Anyagi gondjai is elmúltak illetve elviselhető mértékűek lettek, talált rá megoldást. Szívesen megy társaságba, kikapcsolódni, felpörög az élete. Otthona most a béke szigete lett, hamar fel tud töltődni benne. Barátai váratlan ötlettel állnak elő, csatlakozzon hozzájuk. Új barátság születéséhez is kedvezőek az energiák.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Az Ikrek életét most teljesen az otthona, családja tölti ki. Mindenkinek más-más okból kerül reflektorfénybe, kinek édesapja igényli a fokozottabb törődést, kinek a párja, kinek maga az épület, az otthon kialakítása, felújítása foglalja le minden percét, gondolatát. Öröklött megoldandó feladatok, régi érzések, érzetek is felbukkanhatnak. Legszívesebben most messzire utazna, ha nem teheti meg, legalább 1-2 órát kényeztesse magát új, szokatlan, de kellemes körülmények között. Minél kellemesebb és furcsább, annál jobban kikapcsolja egy kicsit a megszokott mókuskerékből. Ne sajnálja rá az időt!
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) Régi emlékek, szülői ház, apa, az élet értelme, sok-sok gondolat cikázik át agyán. Foglalkoztatja az elmúlás gondolata is. Hagyja, engedje az emlékeket, megszabadulni a befolyásuktól így lehet. Mozizzon, nézze, mint egy filmet, bármi is jön elő akár a napok folyamán, akár álmában. Tanulási kedve, információéhsége folyamatosan hullámzik. Felerősödnek a megérzései, álmában is jöhetnek érdekes élmények. Olvasson, érdeklődjön utána, foglalkozzon vele, izgalmas spirituális tapasztalatokat élhet meg, ha elfogadja létezésüket.
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Hullámzó anyagiak, hullámzó érzelmi hangulat, ezzel kezdődik a hét. Különben is érzékenyebb lesz az átlagnál. Próbálja megélni az érzéseit, ne utasítsa el. Új célok körvonalazódnak belül, játsszon el a gondolattal, hagyja, hadd dolgozzon. Előbb-utóbb kikristályosodik, a lényeg, hogy ne utasítsa el a legelképzelhetetlenebb lehetőséget se. Ha ehhez egy új iskola, diploma kell, azt se zárja ki. Ne feledje, bármi lehetséges, a történéseknek csak mi szabhatunk határt félelmeinkkel, korlátolt gondolkodásunkkal.
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) Előjöhetnek a hisztijei, felerősödve reagál a környezetében történtekre. A hét második felére el fog múlni, addig viszont nehezen tűri majd a kritikát. Talán épp olyanoktól kapja, akiket korábban valami miatt kioktatott. Semmi nem véletlen… Anyagi helyzetét aggasztónak tartja, elapadnak az extra források. Lazítson, engedje be az újat, pont azért szűnnek meg a régi lehetőségek, hogy legyen helye az váratlannak, valami egészen másnak. Legyen óvatos és figyelmes, mert most többen megpróbálják becsapni, vagy csak egyszerűen az Ön kárára tévednek.
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) Ahogy a bevezetőben is írtam, végre megmozdulnak hét végén a lehetőségek, az újra és újra visszatérő ugyanazon problémák megszűnnek. (de csak akkor, ha felismerte ismétlődő mivoltukban azokat, amik már hátráltatják az életében) Viszont a Szaturnusz energiái változatlanul érezhetőek lesznek, folyamatosan „állítja össze” a tananyagot. Nem könnyít a helyzeten, hogy egészen novemberig a szemben álló Uránusz tisztán megmutatja, mennyire nem könnyű a földi halandónak a megszokott, ámde elavult dolgokat elhagyni, új és régi vívja belül a csatáját. (elsősorban párkapcsolat, szeretet területén lehet ezt a feszültséget érezni)
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) A Skorpiók most szelídebbek lesznek az átlagnál. Környezete is meglepődik, hogy sokkal megértőbb, türelmesebb, elnézőbb, mint általában. Új információk, kapcsolatok birtokába juthat, legyen nyitott, később komoly előnye lehet majd ezekből. Vállalkozás szempontjából viszont ez most nem a gyarapodás időszaka, bármennyire is most a legfőbb célja. Párja váratlan romantikus hangulata nagyon jólesik, könnyen egymásra hangolódhatnak, amiből csodás közös élmények születhetnek.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) Könnyen megbánthat embereket, észre se veszi, hogy a stílusa megváltozott. Bár nehéz haragudni egy Nyilasra, most ez is megeshet, ha nem figyel oda a szavaira, tetteire. Figyeljen a közlekedésre, legyen óvatos. Könnyedén bánik a pénzzel, hamar össze is fog jönni az újdonsült „baráti köre”, ha nem fogja egy kicsit vissza magát. Munkahelyén kellemes élmények, sikerek érhetik, érdemes nekihasalni a munkának. Elméje amúgy is formában van, szinte le se tudja kapcsolni a pörgését. Nehezebb alvásának is ez az oka.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) Váratlan, de az életében előrehaladó, előremutató felismerésekkel lehet gazdagabb. Olyan dolgok történnek most, amik szinte napról-napra több felismerést hoznak. Arról, hogy eddig mit gondolt, hitt, tett tévesen. Belső meglátásai hozzák a változást is, ne álljon ellen. A változás pedig sok-sok örömmel járhat, hisz új helyzeteket, élményeket, lehetőségeket teremt. Anyagilag is jövedelmező időszak lehetséges, de arra figyeljen, mindent ne áldozzon be a jólétért, maradjon a törvény által is támogatott módszereknél. Otthonában, családjában valaki törődésre szorul, kiszolgáltatottá válik. Az ezzel járó kellemetlenségeket viselje türelemmel, sokszor megbonyolítjuk a történéseket, hogy könnyebben tanuljunk belőle.
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Figyelje csak meg, mekkora hatással van az emberekre. Észre se veszi talán, de nagyon sokan hallgatnak Önre, várják döntését, hogy idomulhassanak. Példaképpé vált. Legyen óvatos, mert a rossz példát is épp olyan simán leutánozzák, átveszik a „hatalommal” rendelkező emberektől. Különösen a gyerekekre van most nagy hatással, próbáljon örök értékeket átadni. Nem tanítva, hisz ők másolnak minket, leutánozzák a cselekedeteinket. Makacssága felerősödik. Nézze meg, miért ragaszkodik a saját elképzeléseihez. Meg fogja találni a régmúltban gyökerező okokat. Vajon ki érvényesült, ki mutatott ilyen példát Önnek? Biztos, hogy olyan akar lenni?
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) Lényegesen kellemesebb hét előtt áll, mint az utóbbi időben. Az energiák harmonizálnak a Halakéval, kicsit mintha minden a Halaknak kedvezne. Könnyedén jönnek a megérzései, követi is őket, nem ütközik akadályba. Fontos viszont a szabadság, nagyobb hangsúlyt kap, mint az utóbbi időben. Ezt szimbolizálja a Szaturnusz irányváltása is. Anyagi helyzetén most nem várt lehetőség segíthet, ne féljen megragadni a lehetőséget. (na és vegye észre) Többet beszél a szokásosnál, meg is lepődik a környezete, ráadásul nagyon hatásos is lesz. Munkája most egyáltalán nem terheli le, sőt, élvezni, szeretni is fogja a feladatokat, amit kap.

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!