Horoszkóp

2011. július 4. - július 10.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Bezárva érzi magát. Mintha megállt volna az idő, lelassul minden. Bármi, amit tervez, valahogy nem akar összejönni, mindig közbejön valami. Legjobb lesz, ha pihenésre fordítja ezt az időszakot. Kedvező még a belső elmélyülésre, egyfajta számvetésre, túl gyors volt az eddigi időszak. Nézze át az elmúlt fél évet, sok minden történt, kicsit pörgesse végig az eseményeket és mozizzon. Biztos találni fog összefüggéseket, jó pár dolog világossá válik, értelmet kap, esetleg beleillik egy láncolatba. Most még az eddig eltervezett dolgaival is le kell állnia. Ne mérgelődjön, jóllehet a Kos nem szeret tétlenkedni, nem véletlen van ez a kis pihenő. Valami fontos dolog mellett siklana el, ha nem állna le egy picit. Ne büntetésnek, hanem időkérésnek vegye ezt az időszakot.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Aktív lesz, szokatlanul pörgős, sok mindent akar egyszerre. Vágjon is bele, míg tart a lendülete, használja ki. Meg is lepi környezetét, mert a szinte mindig mindent sokszor végiggondoló, megfontolt, kicsit lassú Bikák most belelendülnek, majdhogynem a meggondolatlanságig. Ne lepődjön meg, ha rég elfeledett testi problémák törnek elő, igazából csak a teljes tisztulás miatt vannak, elengedésre várnak, nem újultak ki a betegségek. Figyelje, kezelje könnyedén, rövid idő alatt el fognak múlni. Otthon is kiveszi a részét a munkából családja nem kis örömére, olyan dolgokat is megcsinál, amiket már régóta halogatott. Ideje lenne egy féltve őrzött titkától megszabadulnia, megkönnyebbülne tőle.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Aktív időszak ez, de egy kicsit kényszerpályán is mozog, nem sok a mozgástere. Ez bizony zavarja rendesen az Ikreket. Vesse bele magát most jó mélyen abba, amit a sors hoz, ne aprózza el az erejét, hamarabb megoldást fog találni. Figyeljen az álmaira, mélyről hoznak most információkat, sőt megoldásokat is sugallhat a tudatalatti a segítségükkel. Vonja be a gyermekét az otthoni munkába, szívesen segít, de adjon nagyobb szabadságot neki. A munkahelyén viszont nem sok jóra számíthat, korlátok, visszadobott munka, nehézkes haladás, akadályokba ütközés várható.
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) A Vénusz gondoskodik arról, hogy egy kicsit fellélegezzen az anyagi helyzete miatt, viszont ehhez egy engedje el magát. Ne feledje, vannak még csodák… Nem véletlen a gyerekek életében gyakoribbak, ők még hisznek benne. Kényeztesse egy kicsit magát, a testét, álljon egy tükör elé és addig változtasson, variáljon, míg meg nem elégszik a visszanéző képpel, míg jól nem érzi magát a bőrében. Sokkal erősebbnek fogja érezni magát, ha az önbizalma is helyére kerül. Szívesen tesz-vesz most otthon, szépítget, átrendez, kicsit felfrissíti vele az otthon energiáit. Váratlan utazásra lehet lehetősége, a világért ki ne hagyja, de legyen figyelmes, óvatos. Rengeteg új élményt, ismeretséget hozhat.
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Vágyai irányítják most gondolatait, kicsit el is távolodik a valóságtól, de ez nem is baj, a teremtés az álmokkal kezdődik. Romantikus, érzékeny lesz, alighanem szerencséje van, párja is aktívan részt vesz ebben. Utazna, kíváncsisága felélénkül, tervezgetéssel tölti az ideje nagy részét. Csak ne feledkezzen meg a megvalósításról, lendületét, erejét őrizze meg hozzá. Ami nehézséget okoz, az az anyagi fedezete mindennek, ez most még csak a tervezés ideje, a fedezetet később teremti meg hozzá. Talán mindez azért is van, mert félt valami kockázatosba belevágni. Sajnos nem mehetünk biztosra mindig, nem tévedés a mondás se: „Bátraké a szerencse!”
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) Bármennyire tombol is a nyár, a Szüzek dolgoznak. Vagy már túl vannak, vagy még előttük áll a szabadság ideje. Túlzottan belemerült a munkába, pótolhatatlannak véli magát, na és persze túlzottan alárendelődik a főnökének, saját elvárásainak, korábbi terveinek. Semmi nincs kőbe vésve, mindenen lehet változtatni, ha valami váratlan lehetőség toppan az életébe, merjen belevágni. Vonatkozik ez persze a párkapcsolatra is, villámcsapás szerűen jelenhet meg most valaki, aki hosszú távon fogja meghatározni életét. (De ehhez lehet, hogy előbb el kell mennie a munkahelyéről és igent mondani egy meghívásnak!) Ne legyen makacs, ideje megszabadulnia a saját magának állított korlátoktól.
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) Mérlegeknél is egy kicsit most megáll az idő. Ha nem vigyáz, munkája miatt (ez lehet otthoni is) lemaradhat valami fontosról. Keresse elő rugalmasságát, merjen „rosszalkodni”. Kicsit olyan lett, mint a szemellenzős lovak, csak a szűk utat látja maga előtt. Emelje fel a fejét és fordítsa oldalra is, sokkal izgalmasabb sokszor az ösvényen haladni, mint a kitaposott úton. Főleg, ha az ember figyeli is a környezetét. Nagyon be akar jönni a külvilágból az új, de egyelőre falakba ütközik, a Mérlegek korlátaiból álló falakba. El tudja képzelni, hogy problémák nélkül élje az életét? Ha nem egy őszinte „igen” a válasza, keresse az okokat.
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Most elsősorban a külvilág fogja meghatározni a napjait, úgy fogja érezni, minden erőfeszítése ellenére nem az történik, amit szeretne, hanem mindig közbeszól valami, de leginkább valaki. Főnöke, párja, a hivatalok, a hatalom… Legkönnyebben és legkellemesebben úgy élheti meg ezt az időszakot, ha ráfekszik a hullámokra és mint a moziban, nézi, mit hoz újra és újra a sors. Minél inkább be akar avatkozni, minél inkább ellenáll, annál fájdalmasabban csapódik az életébe a váratlan. Nem hoz kellemetlen eseményeket ez az időszak, csak merni kell rábízni magunkat másokra. Megbízni pl. a párjában, hogy jót akar. A pénz most játszik Önnel, minél inkább küzd érte, annál messzebb kerül.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) Mély érzelmek, érzések, belső feszültség lesz úrrá rajta. Oka természetesen nem ismert, ez egy megmagyarázhatatlan belső feszültség. Ne is próbálja kinyomozni, mi okozza, lehetetlen, adja át magát neki és akkor semmivé foszlik. Az ellenállás csak hizlalja, legjobb, ha megpróbálja, kicsit kívülről figyelni és hagyni, hadd menjen tovább. Mert ez is elmúlik, mint minden más… Most otthonában fájdalom, szomorúság honol, ha párja kedve miatt van ez, segítsen neki, vegye elő örök optimizmusát és öntsön lelket bele, hálás lesz érte. Munkahelyén hasznosítsa a remek ötleteit, nagy sikert arathat velük. Amennyiben több a kiadása, mint a bevétele, vagy anyagi kár érte, nézze meg, nem vette-e át a hatalmat Ön fölött a pénz.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) Ha költözni szeretne, esetleg felújítaná a lakását, most vágjon bele, ideális az alkalom. A pénze ugyan megcsappan, de sikerül egy nagyon kellemes otthont kialakítania. Arra azonban figyeljen, hogy mindez váratlanul és különleges módon fog létrejönni, úgy, ahogy nem is várta volna. Legyen nyitott minden eshetőségre, váratlan események hozzák a lehetőségeket. Egyedülálló Bakok figyelem, most változhat a családi helyzete, lehet, hogy maga a költözés is már a családalapítás első lépése. Ha párban él, akkor most adja át az irányítást a kedvesének, erősebb, határozottabb lesz Önnél a héten, hallgasson rá.
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Haragszik a világra, főleg a vidám emberek bosszantják fel, mert úgy érzi, becsapták, kihasználták. Minden életesemény egyetlen oka a tapasztalás, ráadásul addig ismétlődik az életében, amíg ezt fel nem ismeri és legyintve egyet tovább nem lép. Önsajnálattal nem ér el semmit, csak az energiája csappan meg. Ha mostanában túlzottan fáradtnak érzi magát, gondolkodjon el, nem ez lehet-e az erőtlenségének oka. Különleges pénzkereseti lehetőség bukkan fel, vágjon bátran bele, nyaralását is finanszírozhatja belőle. Óvatosan a házimunkákkal, balesetveszélyes most a dekoncentráltsága. Még mindig a munka tölti ki az ideje nagy részét és az álmatlansága se múlt el. Türelem, már látszik a pihenés ideje, de azért próbáljon nem folyamatosan a jövőben élni.
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) A Halaknak most csupa váratlan esemény az élete, nem győzi kapkodni a fejét. Noha ezek viszik is a pénzt, hamarosan kárpótolja a veszteség miatt a sors, anyagilag is, vagyis ne sajnálja az extra kiadásokat. Ha engedi elmenni, tud jönni helyette. Akár több is, mint amennyi elment. Párkapcsolata jó pár elengedni valót tartogat még, sőt anyagi helyzetét is befolyásolhatják ezek a régről berögzött automatizmusok. Céljait, karrierjét engedje gyökeresen átalakulni, valamiféle megsemmisülés segítene legtöbbet. Gyermek- és ifjúkorában elképzelt jövőjének nem létezik már az alapja, ideje hagyni meghalni és engedni újraépülni, már tiszta, tudatos tapasztalatain alapulva, de az örök váratlan lehetőségét meghagyva. Engedje szabadon vágyait, új ösvényt mutatnak a teremtésének.

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!