Horoszkóp

2011. október 24. - október 30.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Rendkívül aktív időszak, de tele feszültséggel, elégedetlenséggel. Jöhet anyagi veszteség, akadályok, falak, amikbe beleütközöl, de ez csak még jobban arra inspirál, hogy menj és tedd. Attól, hogy erősebben ütöd az ajtót, még nem nyitja ki senki. Nem hallgatsz az intuíciódra se már, elkeserít a sikertelenség, hogy semmi nem jön össze, aminek nekiállsz. Mindez arra szolgál, hogy lásd meg, az erő kevés a megoldásokhoz, amilyen erővel ugrasz neki a világnak, olyan erővel nyom az is téged vissza. Állj meg egy kicsit, miután megértetted, hogy így nem megy és változtass a módszereiden, méghozzá gyökeresen! És itt a gyökeres szón van a hangsúly. Kitartás, türelem, ez segíthet.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Rendkívül hullámzó lesz a hangulatod a héten, köszönhetően a nagyfokú érzékenységednek. Eleged van már a kemény munkából, mivel a pénztárcádban nincs látszatja. Legyél rugalmas! Ha bátor vagy és belemersz vágni eddig nem próbált dolgokba, akkor meglátod, nemcsak a kitaposott út vezethet sikerhez, sőt, legkevésbé most az a célravezető. Ehhez persze fel kell adnod a féltve őrzött megszokásokat, (vélt) biztonságot. Vedd elő a kalandvágyadat, legyél nyitott, mint egy kíváncsi gyermek. Párodban új tulajdonságokat fedezel fel, amitől szívesen megszabadítanád. Nem téged akar bosszantani, inkább azt figyeld meg, miért zavar ez téged. A szerencse még mindig veled van. Éld teljesen bele magad abba, amit csinálsz, ne feladatnak tekintsd, akkor sok kellemes percet élhetsz át.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Olyan események sora történik veled, amik régi-régi, úgynevezett karmikus terhektől szabadítanak meg. Épp ezért érzed nehéznek. Csalódások, nem várt akadályok, gátak nehezítik életedet. Mindez az elengedést, továbblépésedet hivatott segíteni, még ha nehezítésnek is tűnik. Ahhoz, hogy több pénzt keress, valami teljesen új módszert kell kitalálnod, mert a régi már nem működik, vagy nem sokáig. Valaki teljesen elvarázsol, rég nem érzett érzések kerítenek hatalmukba. Élvezd és éld át újra, ne fuss el előle, sok mindenre segítségedre lesz a későbbiekben. Munkahelyeden új feladatok várnak, de elképzelhető a váltás is.
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) Ez a szemlélődés hete legyen, mert ha valamibe belekezdesz, nem biztos, hogy úgy sikerül, ahogy eltervezted. Minél inkább akarod, annál kevésbé sikerül. A terveket hagyd a következő időszakra, most inkább figyeld a körülötted zajló világot. Ha párod mindezt nem nézi jó szemmel, ne neheztelj rá, csak jót akar. A kapott feladatokhoz pedig mindössze a kitartásod és a szorgalmad kell. Az otthonodban hiába is akarsz rendet, most kicsúszik a kezed közül. Legkevésbé a célodhoz jutsz közelebb, bármennyire is az a fontos. Barátaid érzékenyek, együttérzők, most legtöbbet ők segíthetnek, tölts velük minél több időt és engedd, hogy segítsenek, átvegyék a feladataidat.
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Kicsit lelassul a gondolkodásod, lusta is vagy, az őszi évszak, a korai sötét, a párás, ködös idő nem az Oroszlán kedvenc időszaka. Jóllehet szeretnél, de nem alhatsz téli álmot. Ne feledd, ez is elmúlik. Tölts minél több időt otthon és varázsold újjá környezetedet. A fény és a meleg aktívabbá tesz, kerüld a sötét helyeket. Vedd körül magad vidám színekkel! Munkádtól a barátaid csábítanak el, nem biztos, hogy jó, ha hagyod. A lelkiismereted akkor nem hagy teljesen kikapcsolódni. Ha valami nem sikerül, ne az „oroszlánkörmödet” használd, ha újra nekifutsz. Nem az erő az, ami most megoldást ad, hanem a teljes elengedés.
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) Érzékenyen, érzelmekkel telve indul a hét, és ez csak gyengül, de nem múlik el a hét többi napján se. Könnyen jön a szerelem, vágyaid hajtanak előre. Anyagilag ugyan nem termékeny hét, de az érzelmek, ha meg mered élni, bőven kárpótolnak. Ha barátaid kirándulni csábítanak, menj velük, érdekes, izgalmas utazás elé nézel. Feküdj a hullámokra, most ne az akaratod vezessen, hanem hagyd magad vinni a „sors” által, legyen az egy barát, ismerős vagy ismeretlen keze. Lazíts egy kicsit, nem áll meg az élet akkor se, ha nem koncentrálsz rá.
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) Érzékeny vagy, sajnálod magad, félelem is megjelenhet. Mindössze arról van szó, hogy olyan dolgokat is érzel, amiket eddig nem, és nem tudod értelmezni, félelmet kelt benned az eddig nem tapasztalt. Engedd, hogy „antennáid” finomodjanak. Figyeld folyamatosan a benned kavargó érzeteket, érzéseket, gondolatokat. Így tapasztalhatod, tanulhatod meg, hogyan jelez a tudatosabb éned. Ne vonja el a figyelmedet a harsány külvilág, te csak figyelj befelé. A kintről jövő erő is kivált belőled reakciót, azt is figyeld. Ismerkedj magaddal! Hagyd változni a barátságokat, ne próbáld meg megállítani az időt.
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Szárnyakat kapnak a jegy szülöttei, ki is használják. Nem érdemes most eléjük akadályokat állítani, mert szétrombolják. Ha úgy látod, eddigi céljaid vannak utadban, változtass! De ne csak kicsit, hanem úgy Skorpió módjára, gyökeresen. Indulj útnak, ha valamihez kedved támad, tanuld meg és csináld. Nagyon kedvező az időszak tanfolyamoknak, rövidebb tanulmányoknak. Munkahelyeden olyat is kérnek tőled, amihez eddig nem volt bátorságod. Nézd meg félelmed okát, magadat tisztíthatod a helyzet felismerésével.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) Erős, határozott, céltudatos vagy, úgy érzed, nincs lehetetlen. Ha akadályba ütközöl, azt te magad tetted oda, hogy felismerj belőle valamit. Ha túlzottan az ösztöneid hajtanak, akkor jöhetnek nehézségek. Hallgass a tudatos énedre, a belső hangodra, tanuld meg elkülöníteni az ösztönöktől. Ha nem ragaszkodsz a rögeszméidhez, nyitottá válsz bármire, az anyagi helyzeted is javulni fog. De kell hozzá a bátorságod is. A munkádban keresd meg a jót, mélyedj, merülj bele és sokkal jobban fogod élvezni. Legyél teljesen ott, amikor teszed, élj a jelenben. Ezen a héten nem a szavaid visznek előre, ne is próbálj meggyőzni senkit, csak felesleges vita kerekedhet belőle.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) A Bakokat most egy dolog zavarja, hogy dolgozniuk kell. Bár szorgalmasak, most nehezen kelnek, mennek be dolgozni. Párkapcsolatodban új szakasz kezdődhet, használd ki az újholdat, indíts egy teljesen másik vonalat, addig meg zárd le a még élő kötéseket. Ezek akadályozzák a változást. Ha nem megy, vagy csak nehezen, akkor a barátságokban, barátaidnál keresd a megoldást, sőt az akadály is onnan ered. Amint ez sikerül, fordulhat az életed.
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Sok mindenre kíváncsi vagy, de időd, elfoglaltságod nem engedi, hogy maradéktalanul kielégítsd. Döntsd el, mi a fontos számodra és oszd be az idődet annak megfelelően! Vezess, közlekedj óvatosan, a Merkúr és a Mars fényszögei nem harmonikusak a héten. A vágyaidat nem szerencsés, ha a logikád befolyásolja, ész és érzelem nincsenek összhangban. Munkahelyeden figyelj, és ne keveredj vitába, a kusza energiák ezen a héten belerángathatnak, ha nem vagy óvatos. Vizsgáld meg a barátságaidat. Nézd meg, nincs-e közte olyan, ami már rég nem az, csak te ragaszkodsz hozzá.
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) Korábban kitűzött célhoz ragaszkodsz túlzottan, ez bénít le, keresd meg, mit lenne érdemes elengedned, hisz túlnőttél rajta. Vágyaid teljesülését az akarásod gátolja. Ráadásul előre elképzelt módon várod beteljesülését is, ez is csak egy újabb akadály. Álmok, spirituális felismerések, megélések segítenek az elengedésben, figyelj rájuk. Figyelj a barátaid szavaira is, a munkában adhatnak nagyon jó tanácsot. Engedd, hogy változzon a hited, ne ragaszkodj még akkor se régihez, ha megélés és felismerés is kapcsolódik hozzá. Egy újabb emeletre másik lépcsőn juthatsz fel.

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!