Horoszkóp

2011. július 11. - július 17.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Legszívesebben ki se mozdulna otthonról. Le van lassulva, pihenni szeretne, de a pénz most nagy úr, muszáj mennie dolgozni. Munkahelyén sok problémával szembesül, lesznek olyan Kosok, akiknek sajnos fel is mondanak. Mintha minden összeesküdött volna ellenük. Ahol megpihenhet, az az otthona, párja most különösen kedves, érzékeny, azonnal kitalálja minden gondolatát. Remélhetőleg ezt a hatodik érzékét pozitívan használja fel. Ha az aktív tevékenységeknek nem is, de a hosszabb távú tervezésnek ideális a hét. Titkos, titokzatos kapcsolatát vizsgálja felül, van-e még érzelmi alapja.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Feltűnően sok erőszakkal találkozik vagy talán maga is áldozata lesz. Ez a belül felhalmozódott elfojtások megjelenése. Ha saját maga nem hajlandó kiadni a dühét, erejét, a külvilágból fog visszacsapódni saját magára. Keressen egy olyan területet, ahol jól kihajthatja a felgyülemlett feszültségeket. Csak kezdje el, nem biztos, hogy érzi szükségét, de ha elkezdte, meglátja, lesz utánpótlás, meglepően sok erő feszül Önben. Ez most nem a vágyak beteljesítésének ideje, egy időre ezeket tegye félre és foglalkozzon saját magával, belső világával. Nagyon mélyre temette az elengedni valókat. (elsősorban érzelmi területeken keresgéljen)
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Picit belassul, remélhetőleg épp szabadságát tölti. Ha teheti, töltődjön fel a szülői házban. De azt is vegye észre, túl sok minden köti (tárgyak is) oda, illetve van jócskán elengedni valója, elsősorban birtoklás, ragaszkodás területén. A másik terület a párkapcsolat, itt érzelmi gubancok várnak kibontásra. Nagyot kellene váltania, hogy túllépjen az eddig taposott körökön. Valami esetleg már rég meghalt, de még a megszokás, félelem, sajnálat benne tartja…? Nézzen ki valami utazást és menjen, a változatosság most segíthet.
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) Otthon, család... alighanem most jól érzi magát, végre teljes erejével szeretteire koncentrálhat. Most az sem zavarja, hogy nem mozdulhat ki, hisz akiket szeret, a közelében vannak. Gondolkodjon el azon, nem érett-e meg a munkahelye a váltásra. A benti körülmények már nem olyan csábítóak, nyugalomra vágyna, viszont fél, hogy komoly anyagi veszteség éri. Gondolja végig ezeket a területeket és nézze meg, hol és hogyan tud kompromisszumot kötni (elsősorban saját magával!) Óvatosan közlekedjen, balesetveszélyes időszak ez. Ha nyelvtanuláson, vagy külföldi céggel kapcsolatos munkán töri a fejét, bátran vágjon bele, a Jupiter támogatja ezt a területet.
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Lefegyverző, rendkívül meggyőző a kommunikációja, mindenkit az ujja köré csavar. Nem ártana egy kicsit mozognia, a jó időt használja ki, le tudja vezetni felgyülemlett fölösleges energiáit. Anyagi előrelépéséhez saját magán kellene túllépnie. Sok régi terve van, ami már elavult vagy csak megszokásból ragaszkodik hozzá. Selejtezzen közöttük, nézze meg, melyik az, amelyik életképes és örömet is okozna a vele való munka. Ami pedig megmaradt, azt részletesen dolgozza ki. Legyen merész, a megvalósítást nem a külvilág, a párja , üzlettársa fogja segíteni, hanem onnan jön a segítség, ahonnan nem is várná. Párkapcsolata sok szomorúságot okoz, egy kis romantikával javíthat rajta.
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) Bármit tervez, falakba, nehézségekbe ütközik. És még mindig dolgozik… A sok nehézség, akadály is lehet, hogy csak azért van, hogy kapcsolódjon már ki egy kicsit, pihenjen. Túlzottan ragaszkodik a régi elképzeléseihez. Elengedni valója a párjával, apjával kapcsolatban van. Nézzen körül az otthonában és keresse meg azokat, amiket nem tud elengedni. Ideje lenne egy nagy selejtezésnek, utána pedig rendezze át az otthonát, de legalább azt a helyiséget, ahol legtöbbet tartózkodik, vagy ahol a legkevésbé érzi jól magát. Váratlan kiadások és bevételek tarkíthatják a hetet.
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) Hiperérzékeny, szinte mindenen megsértődik, vagy magára veszi, főleg a hét első napjaiban. Nemcsak magát, környezete életét is negatívan befolyásolja ezzel. Nézzen utána, milyen régi, akár gyerekkori sérelmek lehetnek az aktuális fájdalmak mögött. Munkája megérett a változásra, most lehetőséget is kap rá, csak figyeljen, segíti a Jupiter, ha bátor. Ne feledje viszont, hogy a munkahelyén „elásott” titkok megakadályozhatják a váltást. Túlzottan ábrándozó, messze elszakadt a valóságtól. Álmodozni kell, hisz innen indul a teremtés, de ha nincs reális talaja, csak ábrándok lesznek belőle. Megvalósulás lehetősége híján pedig fájdalmak, keserűség. Még mindig az anyagiakba vetett hite irányítja. Nem minden a pénz…
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Új találkozások, kapcsolatok léphetnek az életébe, olyanok, amik rendesen meghatározzák az életét, jövőjét. Akár gyökeresen át is alakíthatják. Túlzottan befolyásolja az életét az pénz. Gondolja végig, mikor, miben döntött volna máshogy, ha figyelmen kívül hagyhatta volna az anyagi helyzetét. Ne engedje, hogy ez irányítsa. Új vágyak, hobbik, amikre nem sajnálja a pénzt, sokat segíthet. Ha hagyná, hogy életét ezek, vagyis teremtései irányítsák, az anyagi fedezete is meg lenne hozzá. Sokszor azért nem mer belevágni a változásba, az újba, a vágyak megvalósításába, mert fél. Bízzon magában! De először is vizsgálja meg, mennyiben Ön dönt, illetve mennyiben az anyagiak.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) Érzi a belső feszültséget, de nem mer továbblépni a helyzetéből. Pedig most sok segítséget kaphat otthonról, apjától vagy a példájából. Külső szemlélőként mit tanácsolt volna fiatalkori apjának, hogy boldogan élje le életét. Ön szerint mi (volt) ennek az akadálya? Ha ez megvan, nézze meg, miben, élete mely területén készül pontosan ugyanazt a „hibát” elkövetni, amit édesapja. Ezek után fogadja meg saját tanácsát. Elsősorban érzelmi, családi kötelékekkel kapcsolatos területen vizsgálódjon. Ha utazna, legyen óvatos, érzékeny területe ez a hétnek. Ideális időszak a költözésre, amennyiben ezt tervezte, valósítsa meg, de mindenképp érdemes az új otthont keresni, alighanem sok problémát megoldana, olyanokat is, amikre nem is gondolna, hogy ezzel van összefüggésben.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) Anyagilag nem a legsikeresebb hét elé néz, több a kiadás, mint a bevétel. Remélhetőleg ennek az az oka, hogy épp nyaral. Ugyanis minden esélye meg van egy váratlan, ám annál kellemesebb utazásra. Ha ilyennel csábítanák, egy percig se habozzon, induljon útnak, akár annak árán is, hogy bevételkiesést okoz. Új ismereteket, ismeretséget is hozhat ugyanis az út, no és pihen egy jót. Ami megakadályozhatja ebben, az a makacs gondolkodása, na és az, hogy megpróbálja előre kitalálni, megéri-e az út. Nem fog sikerülni, maga a tapasztalás lesz az ajándék. Próbáljon elszakadni a praktikus gondolkodástól egy picit. Ide illik a mondás: Ami elveszett a réven, visszajön a vámon.
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Még mindig a sebeit nyalogatja. Ne tegye, már rég begyógyult, csak nem veszi észre. Nézzen körül a barátai között, nem biztos, hogy mindig jót sugallnak. Lehetséges, hogy a továbblépését épp valamelyikük akadályozza rossz sugallataival. Magára hallgasson, a megérzéseire, hirtelen bevillanó gondolataira, nincs szüksége fogadatlan prókátorokra, még ha jól is esnek a szavai sértettségének. Ami most extra bevétellel kecsegtet, alaposan vizsgálja meg, nagy az esély, hogy épp becsapni készül valaki Önt. Jól fontolja meg, mibe fektet, mibe vág bele nagyobb bevétel reményében. Még mindig nem pihent, ne aprózza el a szabadságát, ha lehet, a kikapcsolódáshoz idő kell. Meg van az esélye, hogy ahol szabadságát tölti, ott megszűnnek végre az alvásgondjai.
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) Új célok, új karrier, mindez megoldás lenne az életében több olyan területre is, ahol úgy érzi, elakadt. Sok beidegződés terheli még a munkával, célokkal kapcsolatos gondolatokat. Vizsgálja meg, mihez ragaszkodna, ha kapna egy új munkalehetőséget. Amik feltételek lennének, azok között kell keresni a visszatartó erőt. A teljes feltétel-nélküliség adná meg a lehetőségét, hogy megtalálja azt a területet, amit annyira áhít, ahol megvalósíthatja teremtő erejét. Mozgalmas munkahét előtt áll, sok-sok kommunikációval, esetleg utazással, de mindenféleképp gondolkodással. Kicsit magányosnak, meg nem értettnek érzi magát. Használja ki az energiákat és nézzen a tudatalatti, az ösztönvilága mögé, sok mélyen elásott beidegződés vár még feloldásra.

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!