Horoszkóp

2011. március 28.- április 3.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Változtasson bátran, minden erre inspirálja, hisz láthatja, 6 bolygó gyűlik össze a hétvégére a jegyébe. Mind azt mutatják, itt az ideje továbblépni, ne tétovázzon. Fél a szülői haragtól? Mit szól(na) az édesanyja? Esetleg a párja? Vagy a külvilág szólná meg? Ne ez szabja meg a tetteit. Nézze csak meg, mennyi gátlást halmozott fel élete során. Egész könyvet tudna írni arról, mit nem illik tenni egy férfinak/nőnek/anyának/apának stb. Vannak köztük évezredes igazságok, amik mindig örök érvényűek maradnak, de vannak elavultak. Amit csak azért találnak ki, hogy könnyebben kezelhetőek, irányíthatóak legyenek az emberek. Nézze meg, kinek van haszna belőle, máris el tudja dönteni, örök érvényű-e. Ha mindenkinek előremutató, jó, akkor sose fog elavulni, de ha pl. csak a hatalomnak, esetleg egy szűk rétegnek… Ha valaki, akkor a Kos fogja ezeket szépen ledöntögetni, elindítani a folyamatot, hisz erre született. Most fogják a kezét, a Jupiter, a szerencse bolygója ezt mutatja. Legyen bátor, de ne vakmerő.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Most az anyagiakon keresztül kaphat leckét. Ha a héten komoly anyagi gyarapodásban lesz része (és nem a fizetésére gondolok), akkor úgy tűnik, már nem tartja a markában a pénz. De ha nagyobb veszteséget kell kiállnia, gondolkozzon el, mi mindent áldozna fel a jó anyagi helyzetéért. Na és hogy mindez megérné-e. Ha bizonytalan a munkahelye, esetleg épp most vesztette el, talán épp mindez azért van, mert egy jobb akar betörni az életébe, épp csak a sors helyet csinált neki. Vizsgákra, felmérésekre jó időszak, könnyen veszi az ilyen akadályokat. Mozogjon rendszeresen. Itt a jó idő, mozgassa meg az ízületeit, rájuk fér. Rendszeres sporttal, de akár egy kiadós sétával is megelőzheti az ízületi fájdalmakat, szűküléseket.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Most megláthatják, mi áll a beteljesülésük útjába. Jó pár dogma, szokás, berögzült automatizmus, gondolkodási séma akadályozza, akadályozta eddig, hogy tovább haladjon. Itt az ideje felismerni ezeket, de csak úgy megy, ha elindul, megpróbál lépni. Csak akkor fedi fel magát az életet pókhálóként átszövő béklyó, mely csak néha nyúlt egy picit, de valójában rögzítette a meglevő helyzetbe. Láthatatlanul, észrevehetetlenül, de tartósan. Olyan, mint egy új cipő, felpróbálva csinos, kényelmes is, de a lábunkat feltöri, ha elindulunk benne. Egy bátrabb lépés hatására most elszakadhat néhány szála és a reccsenés valamint a könnyebb léptek döbbentik rá, mi is van rátekeredve, mi tartja vissza. Szabaduljon meg a felismert hálóitól, ha elkezdi, szépen visszabonthatja őket.
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) Félelme felerősödött, párjától vár segítséget. Ennek híján elméleteket gyárt kiváló agyával, hogy megnyugtassa magát. Tegye azt, amit a szíve diktál, nem kell alkalmazkodnia semmihez és lemondania se semmiről. Kicsit legyen önző, menjen az álmai után. Boldogsága át fog ragadni a többiekre is, nem kell azért a mártíromságot, önfeladást választania, hogy megelégedett emberek vegyék körül. Vigyázzon, ha hitvitába keveredik, mielőtt bármit elhinne, elfogadna, vizsgálja meg minden oldalát, kételkedjen. Most könnyen megtéveszthetik. Ha külföldre készül, vagy hosszabb utat tervez, legyen óvatos, vigyázzon a pénzére, értékeire valamint a megtévesztésre, most könnyebben becsaphatják.
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) A Kos jegyben halmozódó bolygók az Oroszlánt kizavarják a barlangjából. Most egy időre eltűnhet a kényelme, lustasága, inspirálja a sok energia. Akár még a korlátok is változtatásra ösztönözhetik. Vágjon bele, bármit is kínál a sors. Megvan az esélye, hogy egy rég elfeledett barát lepi meg egy kecsegtető ajánlattal. Amennyiben nem pénzügyi befektetés, kedvet érez hozzá, fantáziát lát benne, próbálja meg, egyre figyeljen, ne a saját ingatlana legyen a fedezet. Befektetésre ez az időszak nem ideális. Szintúgy nem jogi ügyek, perek indítására, társulások kötésére, Várjon vele 1-2 hetet. Amire viszont igen: vigye el a párját moziba, egy romantikus filmre, vagy egy gyertyafényes vacsorára. Mindketten élvezni fogják.
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) A Szűz jegyűek ezt az energia többletet leginkább belül, önmagukban élik meg. Sokan akár megmagyarázhatatlan belső feszültségként is. Ugyanis az energiák hatnak rájuk is, de nehezen tudják levezetni, megélni cselekvésben. Talán épp azért, mert megint tökéleteset akar létrehozni, de kritikus szeme semmivel nem elégedett, a legapróbb eltérést is hibának látja. Pedig valahol nem ártana kiengedni, nehogy önmaga rombolására fordítsa a szervezet. Ha máshogy nem, munkahelyén vagy otthonában, alkosson. Lényeg, hogy energiát, figyelmet igényeljen és nem utolsó sorban élvezze, szívesen tegye, amit választ. Lehet ez egy 3 fogásos finom ebéd, egy nagytakarítás, kerti munka… adjon bele mindent, alkosson és utána élvezze munkája gyümölcsét.
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) Mintha reflektorral világítanák meg, olyan élesen válnak láthatóvá a saját korlátok, mégpedig a külvilág, leginkább a párja fog rávilágítani. Lehet, hogy nem épp kellemes módon veszi észre. (Például, ha nehezen tud döntést hozni, akkor egy másik ember döntésére kell várnia és emiatt kerül kellemetlen helyzetbe.) Amint rájön, hogy itt egy jó nagy tükörről van szó és bele mer nézni, máris eltűnik. Rendkívül romantikus lesz a lelke a hét elején, többször is könny szökhet a szemébe. Ne szégyellje, másokkal is előfordul, csak ők is titkolják...
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Bármennyire is úgy tűnik, a világ nem azért van, hogy Önt bosszantsa. Ezek nagy része téves következtetéseinek eredménye. Ideje lenne egy kirándulásnak. Fárasztónak, pl. hegyi túra. Ha rá tudja venni a családtagjait, még jobb, segíthet még közelebb kerülniük egymáshoz. A hét elején a Skorpió otthonában éli, érzi meg leginkább a Neptunusz- Vénusz romantikus légyottját. Tegyen meg mindent, hogy családjával, párjával meghitt órákat tudjon tölteni. Akik esetleg viták miatt nincsenek jóban szeretteivel, azoknak pedig kimondottan terápiás céllal javaslom a közös programot. De a barátai között is biztos talál olyat, aki készséggel végigsétálja a napot Önnel.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) A Nyilasok is hatalmas inspirációt kapnak a Kos jegyben összegyűlt bolygók mutatta erőtől. Talán furcsa is lesz nekik, hisz erőből náluk általában nincs hiány, csak ez leginkább a lelkesedésre, tervezgetésre ment el, most viszont cselekedni is fog, ha már nem tette meg. És maga is meglepődik, mennyire könnyedén. A tervek, ragyogó ötletek kivitelezése sokszor marad el náluk „érdeklődés hiánya” miatt. Ők ugyanis remek stratégák, kiváló ötletekkel, felkorbácsolják mindenki érdeklődését, de a kivitelezés már nem erősségük. Most saját életükben kell rendet tenniük, mert az előző időszak túl nagy zűrzavart okozott. Ezt marketinggel, kimagyarázással, új tervekkel nem lehet már megoldani, tettek kellenek. Minden megvan hozzá, ne gondolkodjon, ez most már a tettek ideje. Hajlamos túltervezni, újabb és újabb célokat keresni, mert egyik se tetszik. Ne várjon, az indulás a célokat is letisztítja menet közben.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) Ha tanácstalan a körülötte zajló rengeteg változás miatt, keressen egy Nyilas jegyű vagy ascendensű ismerőst és kérdezze meg tőle, mi történt vele az elmúlt kb. 10 év alatt, mit hogyan oldott meg. Egyrészt tanácsokat kaphat, kicsit előre is láthatja a Plútó átalakító hatását, másrészt a Nyilas könnyedsége átragadhat Önre. Két, meglehetősen különböző jegy lévén mindketten adhatnak egymásnak, a Bak a Nyilasnak példát a kitartásról, szívósságról. Pénzügyekben készüljön fel a hullámvasútra, jöhet is, mehet is váratlanul nagyobb összeg.
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) A Vízöntőket is segíti, inspirálja a bolygóhalmozódás, húzza, tolja szabályosan őket az újba. Nem véletlen találkozott, találkozik, kerül a látóterébe több olyan ember is, aki példát ad erre. Az elkövetkező időszak többször fog az anyagiakról szólni, hozhat változást, de még ha félelmet is generál, nincs szó veszteségről, csupán átalakulásról. Itt is a könnyed hozzáállás segíthet, mint az élet területén szinte mindenben. Felerősödik a makacssága, ne feledjük, a Vízöntő uralkodó bolygója a Szaturnusz, nagyon határozott tud lenni, ha akar. Ellentétben viszont a Bakkal, akinél ez a szívósság többnyire az ellenállásában mutatkozik meg (főleg ha valamit nem akar és erőltetik), a Vízöntő a saját, valljuk be, legtöbbször remek ötletéhez, megoldásához ragaszkodik. (Érdekes helyzetet hozhat épp ezért egy „vérbeli” Vízöntő-Bak párosítás)
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) A Halaknak sok lehet ez az energia mennyiség, és a tempó is, amit diktál az időszak. Szereti megérlelni, megérezni magában a dolgokat, mielőtt lép, nem is a kapkodásáról híres. Ráadásul nem rajong a folyamatos változásért, nagyon fontos számára az érzelmi biztonság. Ha viszont eldönti, akkor csinálja, hisz arra már megérik benne a lépés. Az elmúlt időszak az érlelődésé volt, megpiszkálta rendesen az Uránusz, míg a jegyben járt. Alighanem a Halak jegyűek jó része mozgalmas időszakon van túl. Koncentráljon elsősorban a céljaira. Figyeljen arra is, hogy naivitása, hiszékenysége ne okozzon veszteséget, foglalkozzon lelkének kellemes dolgokkal, olvasson, hallgasson zenét, nézzen jó filmeket szabadidejében. Valamilyen szinten vigye bele a művészeteket esetleg az ezoterikát az életébe, ezzel megelőzheti, kiválthatja a Neptunusz esetleges negatív hatását. Jövő héttől már úgyis belép saját jegyébe, kellemesebb oldalát mutatva.

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!