Horoszkóp

2011. október 31. - november 6.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Oroszlánként küzdesz, de minden elromlik, semmi nem jön össze. Amit kitalálsz, vagy szerettél volna, azzal történik valami. Vagy elmarad, vagy kiderül, hogy átverés, nem is úgy gondolták… Folyamatos félreértések, csalódások. Főleg otthon, a családon belül. Most ne vegyél fel jelzáloghitelt a házadra, kölcsönügyletbe se vágj bele, ezt a hetet hagyd a szemlélődésnek. Az akaratod hozza elő a csalódásokat. A külvilágra, a főnöködre most ne számíts, inkább fordítva van, ők számítanak sokkal többet rád. Alighanem emiatt kevesebbet leszel otthon, nem azt teheted, amit akarsz, mindig közbejön valami. Ahol viszont szerencsés lehetsz, az a szerelem, az érzelmek területe. Engedd útjára, ha jön, az érzelmek most mosolyra húzhatják a szádat, legyen az szeretet vagy szerelem.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Túl szigorú vagy magadhoz, túl tervszerű az életed. Pedig most amit eltervezel, nem fog úgy megvalósulni, ahogy szeretnéd, valami mindig közbejön. Ne akarj, csak tedd, ami jön. Ne gondolkozz rajta, akkor már eltorzulhat, a logikáddal eltereled az útjáról. Engedd el teljesen magad, feküdj a hullámokra! Különösen a közlekedésben tartsd ezt szem előtt. Ne lepődj meg, ha folyton közbejön valami, mind a te érdekedbe van, azért, hogy hagyd a dolgokat a maguk útján. Vegyél ki szabadságot és élvezd a feladatok nélküli napokat a pároddal. Vagy csak simán lustálkodj, pihenj. Ez most nem a tervszerű logika hete. Sok meglepetés érhet a héten.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Barátság vagy szerelem, ez most nagyon foglalkoztat. De bármennyire is szeretnéd kitalálni a megoldást, nem megy. Félsz a csalódástól, tartasz a változástól is, pedig tudod, hogy szükség van rá. Olyan megoldást szeretnél, ami mindenkinek jó, de valahol ott belül magad is tudod, ilyen nincs. Ne félj a döntéstől, ne is sürgesd, csak figyeld, mikor jön el a pillanat, amikor tudod, mit kell tenned. Döntés nélkül. Akkor indulj! A hét közepétől kicsit könnyebb lesz, lehet, hogy addig sok új dolog kiderül, de legalább tudod, mire készülj, mivel nézz szembe. Ha utazásra adódna lehetőséged, menj, ne habozz, jót fog tenni!
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) Nehezen megy a gondolkodás, nem forog az agyad. Diákoknak kimondottan jókor jött az őszi szünet. Ha valami sikeresbe szeretnél fogni, a fizikai munkát javaslom. Jót tesz a testnek, kikapcsolja egy kicsit az agyat, főleg akkor szerencsés, ha nem fizikai munkával keresed a pénzed. Ha elfogadsz egy „nemszeretem” munkát, most extra bevételre is szert tehetsz. Kisebb nézeteltérések, félreértések lehetnek otthon. Ne menjetek nagyon bele, hamar elmúlik. Figyelj a testedre, könnyen elkaphatsz egy vírusfertőzést, a kimerültség ilyen következményekkel is járhat. Ne lepődj meg, ha váratlanul külföldi utazási lehetőséget ajánlanak.
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Rámenős, agilis, érzelmektől túlfűtött vagy. Környezeted nem is nagyon tolerálja. De csütörtöktől kicsit könnyebb lesz, addig meg ne keveredj konfliktusba, ha lehet. Ennek az állapotodnak párod viszont nagyon örül, hisz újra szenvedélyes vagy. Neked viszont, ellenkezőleg a Rákokkal, egy utazás hiúsulhat meg, aminek nagyon nem örülsz. Ne keseredj el, ki tudja, miért nem kell ott lenned, mitől óv meg ezzel a sors… Barátaid erősen befolyásolják a mindennapjaidat, nehezen tudsz nemet mondani nekik. A hét második felétől figyeld a gondolataidat, elmúlik a ködös, zavaros időszak, a teremtésedre, jövődre koncentrálhatsz.
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) A Szüzeknek a pénzügyeiben keletkeznek zavarok, ködös helyzetek. Semmiképp ne intézkedj kölcsönökkel kapcsolatban, várj egy kicsit, mert most nagyon homályos a helyzet, könnyen csalódás érhet később. Még akkor sem, ha a barátod javasol, ajánl valami kedvező lehetőséget. Nem ártani akar, hanem maga se látja jól át a helyzetet. Tanácsot most legfeljebb magadtól fogadj el, akkor nem lesz kit hibáztatnod. Szomszédokkal, rokonokkal keveredhetsz vitába, számolj el tízig, mielőtt reagálsz, ha el akarod ezt kerülni. Titkos kapcsolat hozhat szenvedélyt az életedbe.
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) Úgy érzed, a függetlenség, a szabadság nem igazán jó, nem kedveled az egyedüllétet. Nézd meg, mi ennek az oka. Ha csak az, hogy nincs kihez alkalmazkodnod, akkor megtaláltad a megoldás kulcsát. Már csak egy lépés választ el a boldogságtól, hogy mindezt élvezd is. Anyagi helyzeted hullámzását egy korábbi baráti tanácsnak köszönheted. Tanulj belőle, próbálj önálló döntést hozni, az érzelmek csak eltorzítják a tisztánlátást. Kirándulni viszont nyugodtan menj velük, ha hívnak, még ha nincs is kedved hozzá. Utólag jössz majd rá, hogy jól tetted.
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Ne most tervezd meg életed hátralevő részét, nem alkalmasak az energiák a tisztánlátásra. Mellesleg felesleges is tervezni mostanában, mert, ahogy a te életed is időnként nagyot változik, úgy a körülményeket se lehet előre kiszámítani. Élj azzal, amit épp aznap hoz a sors, ilyen szempontból változékony időszak következik. Sok lesz a váratlan helyzet, de ha csak figyeled, és nem ítélkezel, még élvezni is fogod a változatosságot. Anyagi helyzetedet nem egy banki kölcsön, hanem egy új cél, terv fogja javítani. Hallgass az ösztöneidre és most az érzelmeid fognak helyes irányt mutatni.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) Harcos, céltudatos, szerencsés hét elé nézel. Menj, tedd, ami belőled fakad, ne törődj a külvilág ellenkezésével. Hited is jó irányt tud adni. Most még a barátaid se biztos, hogy jó tanácsot adnak. Nem látják olyan tisztán a helyzetet, mint te. Csak magadra hallgass! Viszont ha segítséget kérnek, menj, számítanak rád és tudsz is segíteni. Inkább a fizikai megvalósításba fektesd az erődet, mert az elmélet, a gondolkodás most nem megy olyan jól, nehéz koncentrálnod, nem forog az agyad olyan könnyen. Képviseld azt, amiben hiszel minden szenvedélyeddel és másokat is magaddal ragadsz.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) Az anyagi helyzet, a tervezés, megtakarítás körül forog az agyad. Feltett szándékod, hogy eltervezed az életedet, a család, célok, otthon területét. Csakhogy asztal mellett papíron ezeket nem lehet megoldani, főleg nem a mai világban. Figyeld meg, mostanában ennyire valósultak meg az eltervezett dolgaid és mennyit voltál kénytelen változtatni az elképzeléseiden? Amit ma kigondolsz, holnap már el is felejtheted. Megváltoznak a körülmények, kiszámíthatatlan a jövő. Ideje alkalmazkodnod ehhez és azt nézned, amiben, ahol épp vagy, nem pedig a terveid elképzelt világában körözni. Ne engedd, hogy elmenjen az élet, míg tervezgetsz!
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) A külvilág folyton arra kényszerít, hogy változtasd meg, amin éppen munkálkodsz. Nehéz a folyamatosan változó igényeknek és körülményeknek megfelelni, főleg egy Vízöntőnek, akinek a szabadság a mindene. Félelmek felszabadításáról van itt szó, olyanokról, amiket nagyon régen és nagyon mélyen ástál el. A külvilág erőszakosabb fellépése is emiatt van. Céljaidat vizsgáld felül, ott valami le van maradva, nem követi a változásaidat. Menj el kikapcsolódni a barátaiddal és nézd meg másik szempontból a helyzetedet!
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) Előjön az érzelmesebb, érzékeny, gondoskodó hajlamod. Munkádban, munkahelyeden figyelj, ott fogod tudni hasznosítani mindezt, ott találsz olyanokat, akik igénylik a segítségedet. A teremtéshez a szándék és az intuíció harmóniája szükséges, bármelyik hiánya vagy túlsúlya elakadást okozhat. Most van olyan időszak, hogy mindezt megvizsgálhatod, rá tudsz látni a folyamatra. Az apától tanult korlátok, módszerek előtérbe kerülhetnek, ha figyelsz, mert az életedbe olyan események történnek, amik ezeknek a levetésében segédkeznek. Régi barátok bukkanhatnak elő a múltból, szintén a lezáratlan dolgokon való túljutást segítendő.

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!