Horoszkóp

2011. május 23.- május 29.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) A hét elején érzelmi hullámzások jönnek, felismerik, hol használják ki őket, az élet mely területén vállalták fel észrevétlen az áldozat szerepét. Feszíti már, ledobná, és most menni is fog, arra figyeljen, a sok érzelmi energiával ne taroljon le senkit. Most soron kívüli bevételhez juthat, amire ha nem vigyáz, a hivatalok vagy házastársa rátehetik a kezét. Menjen kirándulni, kellemes órákat tölthet és fel is töltődhet a világ zajától távol. Barátai most fontos szerepet töltenek be az életében. Észrevétlenül is sok embernek ad most tanácsot, később megkapja ezekről majd a visszajelzést.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Még viszonylag jól érzi magát, több kellemes élmény éri, mint kellemetlen, az élvezetek is mintha megszaporodtak volna, talán csak az a pici belső feszültség zavaró, ami azt súgja, lépj tovább. Nekik talán a legnehezebb belevágni az új dolgokba, hajlamos megpróbálni mindent bebiztosítani és csak akkor indulni, de ugye ez lehetetlen. A változás igénye viszont kis bogárként matat az agyában, egyre hangosabban zúgva. Most pénzügyi gondjai elcsitultak, élvezze ezt az időszakot. A hét közepétől a Hold is kisimítja a lelkét.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Szép lassan sebességet vált az Ikrek élete. Szinte észrevétlenül, de egyre jobban fognak pörögni, visszatér az élet, a lelkesedés beléjük. Eddig csak a múltból visszaköszönő elfojtások jöttek fel, most viszont az erőt is megkapja, aminek segítségével szembe nézhet velük, elengedheti őket. Érzelmei kicsit bent rekedtek, félelmei nagyon mélyről jönnek, emiatt nem meri kiadni, kimutatni. Figyelje az álmait, sokat megtudhat belőlük, ha megfejti a szimbolikáját.
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) Megszabadulnak végre a múltból váratlanul fel-feltörő elfojtott gátak feltörésétől. Minden egyes probléma, szembesülés megviselte, úgy érezte, mindig jön valami probléma. Most egy kicsit elcsitulnak a viharok. El is menne most valami csendes helyre, nagyon nem kívánja a nyüzsgést. Egy jó könyv, kellemes, szórakoztató film segít a kikapcsolódásban, megnyugvásban. Csinálja azt, amit nem szokott, ha fizikai munkát végez, akkor olvasson, mozizzon, ha szellemit, akkor terhelje le a testét, kapcsolja ki az agyát.
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Bár az agya kicsit elfáradt, nem fog olyan jól, mégis nagy lelkesedéssel veti bele magát a legújabb célja megvalósításába. (ha kételkedne benne, ne habozzon tovább) Otthon viták, ellenállások, nagy hallgatások hete lesz, de a külvilágból se sok segítséget kap. Hivatalos ügyeit, ha lehet, halassza el, könnyen benne találhatja magát a bürokrácia útvesztőjében. Vigyázzon a hiszékenységével, legyen éber, mert az új dolgok nem mindig válnak be, próbálja kiszűrni a csalókat. Figyeljen a jelekre, belső érzéseire, azok szólnak, csak az esetek nagy részében meg se halljuk, vagy ha igen, nem hiszünk neki.
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) Elfáradt az utóbbi időben, nehezen gondolkodik, többet téved, nem könnyű koncentrálnia. Mindez a sok munka következménye, pihentesse a fejét. Minden olyan tevékenység jó ehhez, amin nem kell gondolkodni, csak rutinból csinálni. Arra viszont figyeljen, hogy ha beindulnak a gondolatok, arra figyeljen, amit éppen tesz. Legjobb erre a monoton munka. Céljai megvalósításához most erőt kellene gyűjtenie. Nem a fizikai hiányzik, hanem a lendület, hogy megvalósítsa, amit olyan szépen kitalált és kidolgozott. Tegye félre a félelmét (csak az ego kukacoskodása) és kezdje el, a többi már menni fog magától.
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) Anyagi gondok merülnek fel, amit félelmeivel teremtett. Forduljon egy kicsit a külsőségek felé. Alkosson valami szépet, használja remek ízlését. Lehet, hogy ott lesz a megoldás a pénzügyi problémákra. Párja sajnos nem fogja ebben lelkesen támogatni, de nem foglalkozzon vele, tegye azt, ami belülről fakad, amit szívesen csinál. Új közösséggel, emberekkel ismerkedhet meg új hobbija által. Próbálja belevinni munkájába a legmerészebb elképzeléseit. Ne törődjön azzal, hogy mit szólnának hozzá mások, fejezze ki magát vele, bármennyire extrém is, ami a végeredmény lesz.
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Mindent elkövet a szeretetért, még azt is, ami nem saját maga. Vigyázzon, olyat ne tegyen, amit később megbán, csak azért olyannak mutatnia magát, hogy szeretetet kapjon, botorság, sokáig úgyse tudná ezt a szerepet eljátszani. Makacssága most a külvilágnak is szembetűnő lesz, amit elsősorban a munkatársak szenvedik el. Gondoljon erre, ha azt veszi észre, egyedül maradt a véleményével. Párjával most szenvedélyes napokat élhetnek át, itt a lehetőség arra, hogy továbblépjenek a kapcsolatuk dimenziójában.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) A Nyilasok nagyon érzékenyek lesznek a héten, komoly érzelmi kitörései lehetnek, amivel megdöbbenti a környezetét. Gondolkodását most elsősorban nem a logika irányítja. Titokban rajong valakiért, mutassa ki bátran érzelmeit, ne féljen a kudarctól. Alighanem kapcsolatban áll ez a munkájával, munkahelyével. Ami visszatartja az erős érzelmek megélésétől az a jelenlegi párja iránti sajnálat. Nézzen jól mélyre saját érzelmeiben, hogy meglássa, mi köti egyik illetve a másik személyhez. Munkájában komoly sikerek érik, ez felvillanyozza.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) Most megmutatja a külvilágnak a lazább oldalát, meg is lepi vele környezetét. Remekül fellelkesíti társait, családtagjait. Párjával most nagyon romantikus napokat élhetnek meg, ha ki meri mutatni maradéktalanul ragaszkodását, érzelmeit. Döntéseket kell hoznia a munkahelyén, itt ne az érzelmeire, hanem az eszére, a logikára hallgasson. Barátai viszont megmakacsolják magukat, így egyedül érzi magát. Tegye azt, döntsön úgy, ahogy a szíve diktálja, ne alkalmazkodjon a végletekig.
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Kezd egy kicsit lazulni végre, aminek az oka az, hogy végre hagyja, hogy változzon az élete. Tegyen konkrét lépéseket az új céljai felé. A közlekedésben legyen óvatos, figyelmes, váratlan szituációkban kell ügyesen lavíroznia. Otthonában megtalálja a nyugalmat, most élvezni fogja minden szabad percét. Vágyai testet ölthetnek, tervezze meg és adjon bele energiát, duplán fog érvényesülni. Nehéz most az anyagiakat a céljaival és az otthoni (vélt) kötelezettségeivel összehangolnia. Túl sokat akar megvalósítani, nézze meg, hol és mit cipel feleslegesen, ideje, hogy elengedje.
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) Ragaszkodik a saját elképzeléseihez, talán túlzottan is, hite és megfelelési kényszere erre az indoka. Magányos perceket, órákat „szerezhet” ezzel magának. Anyagi helyzete hullámzó, de váratlan dolgokat hozhat ezen a téren a hét. Logikája most hibátlanul működik, mindössze hullámzó érzelmei boríthatja ezt fel. Remek kombinációs képességét próbálja csak a munkában és ne az otthonában alkalmazni. A változatos munkahelyi kihívások leterhelik, de valahol élvezi is, hisz olyan oldalát is előhozza, amit eddig csak sejtett. Elveszíthet egy barátot, de ne bánkódjon, ezek is változnak, mint minden más.

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!