Horoszkóp

2011. június 27. - július 3.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Lecsendesül most egy kicsit a világ körülöttük, épp elég volt már a váratlan dolgokból, pörgésből. Élvezheti is az előző időszak gyümölcseit, ezen a héten a szerencse a Kosok mellé áll. Akár épp otthon pihen, akár a pénzkeresettel van elfoglalva, most úgy tűnik, a sors is mellettük áll. Legszerencsésebb most szabadságra menni, hisz a feszültség leginkább a munkahelye, karrierje és az otthona között feszülhet. Lehet, hogy valami különleges, új dologról kell lemondania a család vagy a munkahelye miatt. Gondolja alaposan végig, ha döntéshelyzetbe kerül, és mint fentebb írtam, hallgasson a megérzéseire. Gondolkodásunk logikáját megtanították nekünk, a megérzéseink viszont a miénk, nagyobb eséllyel áll a mi oldalunkon.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Szorgalmasan dolgozik, amit megkeres, el is megy utazásra, nyaralásra, könyvekre, stb. A szinte mindig higgadt Bikák ezen a héten könnyen kiborulhatnak, nem kis meglepetést okozva ezzel a környezetüknek. Sokan most tapasztalják meg először, milyen is, mikor igazán dühösek, hisz oly ritkán fordul ez elő. Vállalja fel azt, amiben hisz, ne alkalmazkodjon a véleményével másokhoz, így a munkája is könnyebb lesz, sőt, váratlan újdonságok is beléphetnek az életébe. Lehet ez személy (egy új barát), de esemény, életkörülmény változás is. Természetesen ez a változás csak akkor teljesedhet ki, ha nem ijed meg az újtól.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Az anyagi gyarapodás áll a középpontban. Most érdemes fizetésemelést kérni. Ha extra bevétel állt a házhoz, tegye félre, hamarosan otthonában szükség lesz rá. Figyeljen nagyon a felmerülő lehetőségekre, akár a karrierjében is jöhet komoly változás. Barátaira most bátran támaszkodhat, mindenben segítségére lesznek. Különösen a hölgyek lesznek készségesek. Saját akaratához való ragaszkodás lavinát indíthat el, ami akár a belső feszültség megoldása is lehet. De vigyázzon, válassza szét az illúziókat, ábrándozásokat a valós szándéktól.
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) Végre kisüt a Nap a Rákoknak is, természetesen átvitt értelemben. Saját magára irányulhat a figyelme, pihenhet, nem mások igényeit, kötelességét kell megvalósítania. Fontos a fizikai aktivitás, most könnyedén ráveheti magát erre is. Ha elhanyagolta eddig ezt a területet, pótolja. Bármilyen szabadtérben végzett mozgás megfelel, a lényeg, hogy ne az eszét kelljen hozzá használnia, hanem az izmait. Komolyan előkerülhet a költözés gondolata, még akár külföldre település is szóba kerülhet. Legyen bátor, bármiről is van szó, a változás, ha hagyjuk a maga útján haladni és vele megyünk, mindig kellemes. Bátran tervezgessen új célokat, minden segítség meglesz a helyes döntéshez.
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Legszívesebben cserélne egy oroszlánnal, aki békésen heverészik teli hassal egy fa árnyékában. Lelassul, most jellemző lesz rá a lustaság is. Gondolkodása is mintha szabadságra ment volna. Ez az időszak a pihenésé, a kikapcsolódásé, mintha átváltott volna nyári üzemmódra a teste. Hét vége felé egy kicsit aktívabb lesz, használja fel a ház körüli munkákra vagy a családjával töltsön aktívabb órákat. Elsősorban a külvilágból jövő anyagi segítség és nem a saját teremtése hozhat anyagi fedezetet teveihez. Ha kölcsönhöz szeretne folyamodni, most tegye, az energiák segítségére lesznek.
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) Belső feszültségét a vágyai, céljai, párkapcsolata és a saját életének kialakítása, beteljesülése közötti feszültség okozza. Szeretné mindet megvalósítani, de szemmel láthatóan nem megy. Akár honnan nézi, ha egyet kiválaszt, kettőről úgy tűnik, le kell mondania. Válassza ki a számára(!) és nem a környezete számára legfontosabbat, a többit ehhez fogja a sors igazítani. Csak döntés kérdése. Amíg viszont hezitál, a sors is csak hezitálni tud, vagyis látszólag egymásnak ellentmondó események láncolatát hozza, mintha még ezek is összekevernének mindent. Minden, a külvilágban tapasztalható gubanc saját belső csomónk. Egyetlen határozott döntéssel el lehet vágni. (Álmai, megérzései súgnak.)
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) A Mérlegek akár munkahelyváltás előtt is állhatnak. Munkájában, karrierjében történő változás a párkapcsolatára is kihat, éppúgy stabilizálhatja, mint ahogy fel is boríthatja, attól függően, mit változtat a munkájában. Sajnos most komoly hátrány lehet, ha mindenkinek jót szeretne, hisz így a döntés csak csúszik. Gondoljon arra, sokszor nem az a jó a másiknak, amit mi annak gondolunk. Nyilván már kapott olyan ajándékot, aminek nem örült. Pedig most nagyon erősen jelentkezik a megfelelni vágyás az életében. Nincs rossz döntés, csak másként megválasztott út. Sokszor hibásnak vélt döntésünkkel indítjuk el a boldogságot hozó események láncolatát.
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Ha fontolgatja a költözést, most bátran belevághat, komoly belső feszültségtől szabadulhat meg, hisz olyan változásokat indít el az életében, amik több területre kihatnak. Új barátságokat, sőt akár szerelmet is hozhat. De bármely, ezekben történő változás hozhatja magával a többit is, most össze vannak fűzve. Minden csak bátorság kérdése. Komoly akadályt jelenthet viszont extrém birtoklási vágya, féltékenysége. Nézze meg, mi a ragaszkodásának oka. Meg fogja találni a korábbi vesztések által előidézett fájdalmakat, a biztonság vágyát. Ha az ok már csak beidegződés, megszokás, ennek felismerésével az elengedés is könnyebben mehet. Ebben lehet komoly segítség pl. egy költözés vagy új barátság.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) Belső feszültségének levezetésére jó lehetőség, ha átadja egy kicsit az irányítást társának, környezetének. Nem árt időnként a magabiztos egónak, ha a háttérbe szorítjuk. Figyelemre méltó és tanulságos nézni ilyenkor próbálkozásait, vergődését, ahogy próbálja visszaszerezni uralmi pozícióját. Ha jól a mélyére néz, még azt is észreveheti, hogy igazából nem is annyira vágyik a vezető szerepre, csak megszokta, illetve valahol hallgatólagosan megegyeztek társával a felosztásban. Nem árt ezeket időnként felülvizsgálni. A Nyilasok egója mások csodálatától hízik, a „fogyókúra” itt lehet eredményes. Vigyázat, feltehetően a munkába fog menekülni.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) Magányos, párra vágyó Bakok utazzanak! Az otthonukból történő kimozdulás, bármennyire is nehéz, meghozhatja a változást párkapcsolatában. Ne törődjön most semmivel, főleg ne a külsőségekkel (az mindössze annyi, mint az étel, ital tálalása, a lényeg az ízben, aromában van, ami csak kóstolás után derül ki), ne legyen kishitű, induljon el, egy magabiztos ember vonzza a kíváncsi lelkeket. Komoly hajtóerő lehet a vágyai, ráadásul anyagilag se áll rosszul, ez se lehet kifogás. (Márpedig annak gyártásában kiváló) Személyisége átalakulásában is sokat segíthet a környezetváltozás. A félelem a csalódástól is csak illúzió, hisz mindenképp tapasztalatot szerez, márpedig azok által lépünk tovább.
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Feltett szándéka, hogy az anyagi helyzetét megoldja, gyakorlatilag más nem is fér a látóterébe. Mindenben a kiadást és a bevételt látja. Nézze kicsit távolabbról, a kiadások mögött is emberek vannak. Nem érdemes a dolgokat csak a megéri-nem éri szempontok alapján felosztani. Ráadásul megvan a lehetősége, hogy anyagi veszteség éri, ne engedje, hogy ez is az elméletét igazolja. Nyissa ki a szemét a környező világra. Mikor a boltba sétál, ne a gondolataiba merüljön, hanem fedezze fel az útvonalat. A köveket a lába alatt, az épületek szépségét, amik mellett elmegy, az apró élőlények, akik ott szorgoskodnak az út mellett…. Ideje kidugnia a fejét a munka-pénz-mások pénze-lemondások köreiből.
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) Vágyaink inspirálják teremtéseinket, ezek legyenek most a központban, hisz a belső feszültséget is ez indukálja. Ne elsősorban az anyagiak legyenek a mérvadók, az megjön majd a vágyak beteljesülésével, tulajdonképpen következményként. Komoly szereplő lehet mindebben egy befolyásos barát. Erős szabadságvágya és önfeláldozó habitusa feszültséget kelthet. Hallgasson a megérzéseire, azok mindig jót súgnak, a logika most rossz tanácsadó lenne. Otthonát szépítheti, felújítás is szóba kerülhet. Szülei az átlagosnál több figyelmet, törődést igényelnek. Beszélgessen velük, térképezze fel saját gyökereit, amíg van rá lehetősége.

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!