Horoszkóp

2011. szeptember 12. - szeptember 18.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Most elfogy egy kicsit a levegő körülötted, perifériára szorulva érzed magad. Ráadásul valami új helyzettel is meg kell közben birkóznod. Talán épp ezért a viszonylagos magányod, hogy tényleg magad dolgozd fel, ne befolyásoljon senki. Figyelj a megérzéseidre, azok most sokat segítenek. Például ha nem tudod, lépj-e valamiben. De ha nem vagy biztos magadban, kérdezd a barátaidat, meg fognak erősíteni benne. (Most ne a párodat vagy családtagjaidat faggasd!) Ha új állásajánlatot kapsz, ne habozz elfogadni! Ha nem is végleges, álmaid munkája lesz, de közelebb kerülsz a segítségével ahhoz is, de leginkább végre kilépsz az állóvízből.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Ha anyagi veszteség ér, annak kizárólag egy múltban elkövetett cselekedeted az oka. Vedd úgy, befizeted az adósságodat. Ha új vállalkozást akarsz indítani, azt erre időzítsd, kedvezőek hozzá az energiák. Főleg, ha a kereskedelem, a közlekedés, tervezés kapcsolatban áll vele. De ha csak azért tennéd, hogy elmenekülj a mostani munkahelyedről, akkor csalódni fogsz. Bármi, amit mostanában elveszítettél (lásd bevezető), most lezárhatod, megláthatod, mennyivel több lettél általa.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Sorra borulnak ki a csontvázak a fiókból, nem győzöl elugrani előle. Hagyd, kell a hely a szekrényben az új dolgoknak. Arra vigyázz csak, hogy ne üssön meg, próbáld minél messzebbről nézni. Például azt figyeld, mennyivel lettél több általuk. Aztán fogd a seprűt és a lapátot, takarítsd össze a szemetet és dobd jó messzire, ezekre már nem lesz szükséged. Számíts rá, hogy elsősorban a párkapcsolatodról fognak ezek szólni, de vedd észre benne a gyerekkorodat, az apai mintákat is. Most még az érzelmeid is le vannak korlátozva, vagy legalábbis nem segítenek, de így könnyebb. Újdonsült barátaid nem biztos, hogy jó tanácsot adnak, ellenben a kézzelfogható valóságon túli világ minden erejét bevetve próbál segíteni, fordítsd felé a „harmadik szemed, füled”.
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) Végre újra remekül fog az agyad, egy akadály lehet csak, ha az érzelmeid elsöpörnek. Az minden logikánál erősebb. Barátaid nagyon sokat segítenek, hallgass rájuk, fogadd el a kinyújtott kezet. Beleveted magad a munkába, és az energiák segítenek is haladni, ha ügyes vagy és ki tudod zárni a zavaró körülményeket, sokat haladhatsz előre, sikereket érhetsz el. Próbáld meg közben nem letarolni a veled élőket, kicsit megsínylik a munkamániádat. Ha valamiben elakadsz, most keress rá régi, jól bevált módszert, mert nem az új megoldások fognak túllendíteni rajta.
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Túl sokat foglalkozol a pénzzel, elveszi minden figyelmedet és energiádat. Ideje előhalásznod a művészi oldaladat és kényeztetni, mert felborul az egyensúly. Ha bármilyen szenvedélyed megélése akadályba ütközik, az mindössze arra akar figyelmeztetni, hogy túlzottan csak magaddal vagy elfoglalva. Egyedül még az oroszlán se megy hosszú távon sokra, szüksége van a falkájára. Belső félelem bukkanhat fel, a nyugtalanság oka a halálfélelem. Próbálj ezzel a témával többet foglalkozni, hogy ne uralja el az életedet.
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) Láthatatlan falként jön az akadály, legalábbis ezt érzed. Hiába keresed, nem találod az okát, csak érzed, hogy valami gátol. És azért nem leled, mert csak benned létezik, nem valós akadályok ezek. Félelmek táplálják. Lelassít egy kicsit, a korábbi lendületedet lefékezi. Talán itt az ideje egy kicsit megállni és megnézni, mit hozott az elmúlt pár hónap. Ha nem nézed, látod, honnan hova jutottál, egy idő után összezavarodhatsz, irányt veszíthetsz. Használd fel ezt az alkalmat és nézd meg, a Plútó irányváltása mit adott és vett el tőled. Készíts egyfajta számvetést, születésnap környékén amúgy se árt megnézni, hol tartasz.
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) A Mérleg nyelve most egy kicsit elakadt. Ráadásul azt érzed, ez megrekedés, még félelmet is ébreszthet benned. Mintha bezártak volna egy szobába, aminek ablaka sincs. A kulcs pedig sehol. Használd fel az időt a számvetésre. Jó lenne, ha összekötnéd valami környezetváltozással, ne a megszokott falak között próbáld, mert az most nyomaszthat. Még az is elég, ha elmész ismeretlen helyre sétálni és végiggondolod az elmúlt hónapokat. Biztos találsz olyan felismeréseket, amik elkerülték a figyelmedet és megnyugtatnak. Feszült időszak ez, kényeztesd egy kicsit magad. Sok mindent tudsz már, mert megtapasztaltad, de még nem tudatosult benned. Talán épp a sok munka miatt. Változtass!
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Tele vagy érzelmekkel, túl is csordulsz. Munkádra se tudsz úgy figyelni, pedig ott se elég most a rutin. Az otthonodban is változás jelei mutatkoznak. Mindez igazán nem izgat, mert teljesen lefoglal az érzelmi életed. Próbáld az egyensúlyt megtalálni a fentiek között, nehogy a kijózanodás idegen helyen érjen. Élvezd a romantikát, ha szerelmes vagy, add át magad az érzésnek, de a mindennapi életedben próbálj meg koncentrálni a feladatodra. Most még a közlekedés is kihívás lehet a figyelmednek. Ne feledd, nem mindent lehet erőből elérni. A barátaidra most jó lenne, ha hallgatnál, jó irányba terelgetnek.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) Figyeld meg, mekkora befolyásod van az emberekre. Hallgatnak rád, sokan meg se kérdőjelezik a tanácsaidat. Különösen a társadra figyelj most, érzékeny időszakon esik át. A munkádban sikereket érhetsz el, ha váltanál, most érdemes megtenni, segítenek az energiák. Arra figyelj, bármit szeretnél elérni, az akkor sikerül, ha nem görcsölsz rajta. Minél jobban akarod, annál messzebbre taszítod magadtól. Csak lazán, ahogy a Nyilasok szokták… Ha egy barátod kér segítséget, óvatosan bánj vele, könnyen megsértődik és begubózik. Legjobban úgy segíthetsz neki, ha csak ott vagy mellette.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) Labilisak, tanácstalanok, nehezen döntenek most a Bakok. Gondolkodásodat sok minden megkeverte, nehezen tudsz koncentrálni. Ha nem muszáj, most ne dönts, ne is most számold át az anyagi helyzetedet. Remek megérzések viszont jöhetnek, az intuíciód felerősödik. Jegyezd fel az érzéseidet, gondolataidat, és majd kicsit később, mikor könnyebben koncentrálsz, integrálhatod a kettőt, amiből remek jövő formálódhat. Párod most ingerültebb, kerüld a vitákat vele.
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Újabb és újabb ötletek törnek elő belőled, lassan írni kellene, nehogy feledésbe merüljenek. Anyagi helyzeted ugyanis most még nem olyan, hogy akadálytalanul meg is valósítsd őket. Gyűjtögesd a jó terveket, mire a feltételek is adottak lesznek, össze fog állni a kép. Régi szerelmek, kapcsolatok bukkanhatnak fel, engedd őket be az életedbe, dolgod van velük. Nem ártana kicsit többet foglalkozni a kézzel foghatón túli világgal, a tudatalatti sokszor félelmekkel jelzi, ha elhanyagolják. Amúgy is most érzékenyebb vagy, használd ki ezt az időszakot.
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) Sok minden változik most körülötted, nehéz már követni. Legjobb megoldás, ha beleveted magad a teremtésbe, most adottak a segítő energiák hozzá. Nem árt viszont, ha van egy kis bizalom, hit is benned, a kételyek letompítják az erejét. Sajnos a külvilág nem segít ebben, de talán pont azért, hogy megtapasztald a saját energiádat, erődet. Ha akadályt kapsz, ne vedd személyes sértésnek, csak letesztel a „sors”, mekkora a hited magadban. A sok jó megérzésed most se hagyd figyelmen kívül!

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!