Horoszkóp

2011. november 14. - november 20.
Horváth Tünde
asztrológus
Horváth Tünde
Kos

Kos

(március 21. - április 20.) Megláttad a kezedben Don Quijote dárdáját, sőt, nem csak a sajátodban, hanem másokéban is. Már tudod, olyan ellen küzdesz, ami nem létezik. Tedd le a fegyveredet és engedd útjára az illúziókat. Ha mindezt mások életében vetted észre, akkor itt az ideje, hogy saját életedet is megvizsgáld, megtalálod a hasonlóságot. A külvilág korlátain keresztül látod meg sajátjaidat. És azt is, hogy ezeket csak magad bonthatod le, engedheted el. Kicsit emiatt bezárva is érzed magad. Ha otthoni munkát ajánlanak, vállald el, extra bevételt hozhat. Gyerekek, unokák kötik le energiájukkal az idődet, figyelmedet.
Bika

Bika

(április 21. - május 20.) Használd az eszedet, leleményességedet, hogy még több bevételhez juss, de azt is vedd észre, hogy nem vagy szegény. Persze a tőle való kitartó félelem tökéletesen megteremti az illúzióját, és ha akarod, élheted is, amíg fel nem ismered. Nem úgy jutsz több bevételhez, ha takarékoskodsz, hanem ha engeded áramlani. Túl sok embernek ígértél segítséget, munkád bánja, bár azt élvezed, hogy hálásak. Párod érzékeny, ráadásul az otthoni nyugalom se az igazi, mert a változtatásai zavarnak. Nem az állandóság adja meg a biztonságot. Legyél rugalmas, fedezd fel az újban a szépet, jót, még ha először zavar is.
Ikrek

Ikrek

(május 21. - június 21.) Úgy érzed, megállt minden körülötted. Mintha egy üvegharang alatt élnél. Pedig pörög az agyad, mennél, tennéd is, de valami mindig közbejön. Ez megint az az időszak, amikor a befelé tekintés segít. Mint az autónál, leállítja a szerelő a motort, hogy jobban meglássa, hol az akadály, menet közben nem látszik, csak a kattogás hallatszik. Sok illúzió mutatja most meg magát, ha félre tudod tenni a logikádat, ha nem hagyod, hogy a gondolatok elsöpörjenek. Nehéz megfogalmaznod a gondolataidat, jóllehet pontosan tudod, mit akarsz mondani, de nehezen értik meg, mit szeretnél. Érzelmeid miatt nem mersz továbblépni, félelemmel tölt el a változtatás. Párodra most nem számíthatsz, saját sebeit nyalogatja, meg van a maga problémája. Munkahelyeden, munkádban változások várhatók.
Rák

Rák

(június 22. - július 22.) Sokat kell használnod az agyadat, gondolkodós, pörgős hét elé nézel, de mindezeket erősen befolyásolja természetesen a hangulatod. Ha teheted, keress egy nyugodt helyet, ahol átgondolhatsz mindent és közben nem befolyásol semmi. Hiszékenyebb vagy az átlagnál, próbálj a realitás talaján maradni, kérj tanácsot, nehogy becsapjanak. Az átlagnál jobban be van osztva a heted, programok, feladatok, események, nem unatkozol, de nem bánod. Valaki (talán épp a párod) vagy valami viszont teljesen fel akarja borítani, ezt már nem veszed olyan könnyedén. Munkádban használd az érzékenységedet, megérzéseidet, nagyon jól tudod hasznosítani most.
Oroszlán

Oroszlán

(július 23. - augusztus 22.) Ez a hét nem a párkapcsolatokról és az érzelmekről, szenvedélyekről szól, hanem a célok megvalósításáról, a teremtésről, karrierről. Fordítsd figyelmedet elsősorban arra és akkor nem ér csalódás. Befektetésekkel várj, ha csak az anyagiakra koncentrálsz, belefuthatsz csalásba, csalódásba. Ködös dolgokhoz most ne add a neved, mert anyagi kár érhet. Még akkor is legyél óvatos, ha barátod ajánlatáról, ötletéről van szó. Járjátok alaposan körül, mielőtt döntést hoztok. Nem árt egy kis változatosság az otthonodnak.
Szűz

Szűz

(augusztus 23. - szeptember 22.) Szeretnél már változtatni az életeden, de a félelem még fogva tart. Vizsgáld meg, mitől félsz, mert nagyon mélyen bújik meg. Erődet is rendesen elveszi. Fontos az is, hogy ne tűzz ki konkrét célt, csak egyfajta festmény, kép legyen benned, amit szeretnél elérni, de maradjanak rajta homályos területek, engedd meg az életnek, hogy belerajzoljon. Gyorsabban és színesebben fog megvalósulni, ha rugalmas vagy. Élvezd az otthonodat, csinosítsd, akár komoly változtatással is próbálkozhatsz. Hatalmad, erőd most az elengedésben van. Ha sikerül, lezuhanó kövekként érzékeled.
Mérleg

Mérleg

(szeptember 23. - október 22.) Visszahúzódó, érzékeny, szentimentális vagy most, vigyázz, nehogy becsapjanak, kihasználják hiszékenységedet. Beszélgess másokkal, adj tanácsot, ha kérnek, itt tudod leginkább hasznosítani kifinomult érzékelőkédet. Minden szavaddal taníthatsz, még ha nem is annak szánod. Egyre figyelj, ne erőszakold rá a gondolataidat másokra, engedd az embereket a szabadságuk megélésében, még ha látod, hogy fájdalommal is jár. Munkahelyeden megtalálnak extra munkákkal, te meg nem mondasz nemet, jóllehet talán épp a barátaidról kell emiatt lemondanod.
Skorpió

Skorpió

(október 23. - november 21.) Mindent elkövetsz, hogy lelket verj a környezetedbe, de süket fülekre találsz. Minden szavadat, amit másnak mondasz, hallgasd úgy, mintha neked mondanák. Sok jó tanácsot fogsz találni benne. Extra bevételhez akkor jutsz, ha elvállalsz egy hirtelen jött munkát. Bízz magadban, meg tudod csinálni, még ha nincs is tapasztalatod benne. Túl határozott, akaratos vagy otthon, nehogy ezzel magad ellen fordítsd a párodat! Még akkor is figyelj erre, ha úgy látod, csak reakciód az erő. Nem véletlen a konfliktus, tükörképbe botlottál. Figyeld az egódat, próbálj meg nem engedelmeskedni neki. Így megismerheted működését.
Nyilas

Nyilas

(november 22. - december 21.) Tele vagy tenni akarással, összeállnak a dolgok, egyre figyelj, ne akard megosztani minden gondolatodat mindenkivel. Egyelőre menj előre egyedül, csináld, ami jön, a siker a külvilág tudomására csak később fog jutni. Ne velük foglalkozz, hanem csak magaddal, mert még akár ellenlábasra is találhatsz. Ne lepődj meg, ha sokan meg akarják mondani, mit tegyél. Hallgasd meg őket és tedd azt, amit te szeretnél. Higgy az erődben és ne mondj le semmi újításról, meghökkentő ötletről. Párod biztosítja a háttér országot, tartja a frontot addig.
Bak

Bak

(december 22. - január 20.) Kihasználják különleges munkabírásodat, türelmedet, de cserébe megkapod az elismerést is. Párod begubózott, nagyon érzékeny, még akár meg is bánt szúrós megjegyzéseivel. El fog múlni ez az időszaka, szerencsére neked van türelmed hozzá. Foglalkozz minél több új dologgal, keress új hobbit, olvass izgalmas, meseszerű történeteket, nagyon sok jó ötletet adhat a mindennapokhoz. Tele vagy érzelmekkel, amit nem biztos, hogy a pároddal meg tudsz élni. Fordulj a barátaidhoz, ők megértenek és meghallgatnak.
Vízöntő

Vízöntő

(január 21. - február 19.) Ha elérted egy célodat, nem feltétlenül leszel boldog, sőt, hosszútávon nem hoz megnyugvást. Újabb célt keresel, és mint agár a műnyulat a versenypályán, úgy hajtod a céljaidat. Ne felejts el néha megállni és megnézni, merre jársz. Sok mindent észre se veszel a nagy akarásban. Munkádnak most kevésbé van látszatja, mintha egyedül maradtál volna. Átmeneti állapot csak. Engedd, hogy változzon folyton a célod, legyél rugalmas a világra. Nézd meg, kinek a dogmáit éled. Csak akkor menj ezen az úton tovább, ha élvezed és örömöt ad. A Vízöntőknek lételeme a folyamatos változás, újdonság, engedd be az életedbe! Remek ötleteidet, újításaidat valósítsd meg és alkalmazd a mindennapokban.
Halak

Halak

(február 20. - március 20.) Elsősorban az otthonodban van munka, figyelmed és erőd arra fordul. Munkahelyeden beleszaladsz egy hatalmi harcba, nehezen fogadja be a vezetés az újdonságokat. Fektess több energiát a céljaidba, segít az anyagi gyarapodásban, érzed, hogy alkotsz, teremtesz. Engedd változni a világnézetedet, hitedet, és azt is vedd észre, milyen sokat változik úgy, hogy észre se veszed, mert szeretsz a munkába menekülni. Sok apától kapott minta dolgozik még benned, ha figyelsz, észre fogod venni. Nézd meg magad saját gyerekkori szemeddel, az segíthet.

Akciós ajánlatok

  • Nincs egyetlen akció sem!