Mann László

Mann László
+36705332205 Budapest XIV., Fűrész u.109/a vagy Cegléd
  ||||
 • Írások
 • |||

Üzenetküldés

Értékelések

Madainé 2009-10-07 Bővebben
Időpont egyeztetés és helyszín Gyorsan kaptam időpontot. Egy éve kezelt. És ha bajom lenne, most is hozzá mennék. A kezelés nagyon hatásos és fájdalom mentes. Engem egy éve kezelt, de ha problémája van valakinek, csak ő hozzá küldöm, mert tapasztalatból beszélek, hogy jó.
Terapeuta Rendes, segítőkész, felkészült és soha nem kellet várnom rá. Nagyon jó tanácsokat adott.
Terápia Engem lelki problémáktól kezdve a testi problémákig, sikeresen megszabadított. És nem csak kezelt, de tanultam is nála a Metafizika akadémián, és a Parametria központban is. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek úgy a kezelését, mint az oktatását is, mert nem sokan adnak át mindent a tanítványaiknak úgy, mint ő.
Bezár
pompom 2009-10-03 Bővebben
Időpont egyeztetés és helyszín Lassan fél éve de még mindig van hatása, migrénes fejfájással küzdöttem és légszomjam volt. Nagyon megvagyok vele elégedve. Gyorsan kaptam időpontot és időre mentem, ezért nem kellett várni.
Terapeuta Nagyon magas minőségben dogozik, kedves és felkészült. Nem fájdalmas, de hatásos kezelésekben részesített. Csak ajánlani tudom mindenkinek,bármilyen betegségben szenved. Ő biztosan segít!
Terápia Maga a terápia nem fájdalmas, csak ajánlani tudom mindenkinek. A hatása nem kérdéses 18-éves korom óta küzdöttem migrénnel, most 35 vagyok és végre nem fáj, és a légszomjam is elmúlt.
Bezár

Bemutatkozás

Mann Demeter László vagyok, 17 éve foglalkozom Csontkovácsolással, Manuálterápiával, Kiropraktikával, Különböző masszázs módszerekkel (Thai, Shiatsu, Sport, Svéd) Reflexológiával.
Oktattam a Metafizika akadémián, dogoztam a Parametrián, az Aqua sportuszodában.

Terápiás kezeléseket és oktatást is vállalok.

Megfelelő létszám esetén vidéken is.
Igény esetén lakás mérést is vállalok, mert a vízereknek sok betegséget köszönhetünk.
A terápiák segítenek:
ízületi, Gerinc problémáknál, Fejfájás, Zsibbadás, Szédülés, Görcsölések megszüntetése, Magas vérnyomás, Cukorbetegség, Gerincsérvek, Isiász, Belső szervi problémák
Lumbágó, ixláb, dongaláb, lúdtalp, idegrendszeri betegségek, nyirok rendszer javítása,
emésztőrendszer javítása, légző rendszer, szív ér rendszer, csontritkulás, balesetek utáni rehabilitációs kezelése, Tumoros betegségek, vizelettartási problémák, nőgyógyászati problémák,
Belső szervi problémák esetén is.
A víztisztítók fontos szerepet töltenek be életünkbe egyrészt méregtelenítés szempontból, másrészt lúgosítás szempontjából. Mivel a szervezet 70 %-a víz így érthető, hogy miről is van szó.

Kezelt betegségek

  Tanfolyamok

  • Mann László még nem töltött fel egyetlen tanfolyamot sem.

  Akciók

  • Mann László még nem töltött fel egyetlen akciót sem.

  Vendégkönyv