Kovács Attila

Kovács Attila
06305979109 Budapest V., Szent István krt. 15 http://www.pszichospiritualis.hu
    ||||
  • Írások
  • |||

Üzenetküldés

Értékelések

Bemutatkozás

1973 - ban születtem Budapesten, jelenleg a város zajától távol, egy nyugodt "szigeten" élünk a feleségemmel és két fiúgyermekünkkel.
Az alternatív gyógymódok, az önismereti és személyiségfejlesztő módszerek iránti érdeklődésem a 90 - es évek elejére tehető, tanultam iskolákban, magánúton és autodidakta módon. Az önismeret, önfejlesztés, önmegvalósítás, önmeghaladás, tehát egy élvezetesebb és izgalmasabb lét, az örömtelibb élet elérése hajtott akkor és hajt még ma is.
1995-ben masszázst tanultam, és még ugyanabban az évben megismerkedtem a reikivel. Ez elindított egy úton, amin később megismertem és elsajátíthattam a tarot és a számmisztika rejtelmeit. Foglalkoztam sámánizmussal, sámáni rituálékkal, önkivületi technikákkal, megváltozott tudatállapotokkal (transzlégzés, parázson járás, meditáció) ezeket átéltem, megtapasztaltam és idővel a gyümölcseit is élvezhettem. Egy ideig érdeklődésem a szimbólumok világa felé fordult.
2001 óta foglalkozom asztrológiával, tudásom alapjait a Metamorfózis Asztrológiai Iskola négy éves képzésén szereztem meg. Ezzel szinte egy időben elkezdtem komolyabban érdeklődni a transzperszonális vagy spirituális pszichológia iránt. Folyamatosan ismerkedem a különböző pszichológiai irányzatokkal, egyéb alternatív módszerekkel és igyekszem ezen ismereteket is beépíteni a munkámba.
Azt gondolom, hogy a viszonylag egészségesnek, emberinek mondható életet együtt tudjuk kialakítani, leginkább úgy, hogy nyitottan, érdeklődve, ha kell segítve a másikon, egymás felé fordulunk és élvezzük az életet. Ha ez gondot okoz, meg kell keresnünk azokat a pontokat, ahol az érzelmi, energetikai gát kialakulhatott és most, a jelen pillanatban is blokkolja a szabad, örömteli életet. Ehhez a munkához mindenki a neki megfelelő módszert és segítőt választhatja ki. Van aki a "beszélgetős" terápia híve, van aki a művészeteken keresztül oldódik, van aki a megváltozott tudatállapotokra esküszik, van akinél a mozgás, a testmunka, az érintés indít el valamit. Mindegyik technika jó, és az életünkben előbb-utóbb mindegyiknek eljöhet az ideje.
Önmagam és mások örömére gyermekkoromtól kezdve foglalkoztam írással, festéssel, grafikák, később mandalák készítésével. Megtapasztaltam, hogy a kreatív önkifejezés, az alkotás milyen hatalmas gyógyító erővel bírhat és milyen nagy lehetőség akkor, amikor a szavak már inkább akadályt jelentenek a megértésben és nem segítséget.
Az évek során kialakult egy komplex módszer, melynek erős vázát az asztrológia adja meg, kiegészülve a felsorolt technikák bizonyos elemeivel, lehetőségeivel.
Az életemnek fontos része az ismeretek átadása cikkek, kerekasztal beszélgetések, rádió beszélgetések, előadások és tanfolyamok formájában.

Kezelt betegségek

  • Pszichés betegségek

Tanfolyamok

  • Kovács Attila még nem töltött fel egyetlen tanfolyamot sem.

Akciók

  • Kovács Attila még nem töltött fel egyetlen akciót sem.

Vendégkönyv