Belső Béke Holisztikus Gyógyközpont

Belső Béke Holisztikus Gyógyközpont
06304515002 Diósd, Hegyalja utca 78.
    ||||
  • Írások
  • |||

Üzenetküldés

Értékelések

Bemutatkozás

Gyógyközpontunkat azért hoztuk létre, hogy spirituális és ezoterikus eszközökkel több ezer éves hagyományok alapján segítsünk megtalálni Önöknek a belső békéjüket, mely a test-lélek-szellem harmóniáján alapul. Hitünk szerint mindenki egy bizonyos feladattal született a Földre, amihez a legjobb képességeket kapta. Boldog és teljes életet akkor tudunk élni, ha elfogadjuk magunkat, és megleljük saját utunkat.
Mind a négyünk életében központi szerepet játszottak és játszanak a gyermekek, indulva onnan, hogy mindegyikőnknek van gyermeke, eljutva odáig, hogy esetleg még a hivatásunk is összekapcsolódott velük. Úgy gondoljuk, fontos az, hogy nagy hangsúlyt helyezzünk az Ő boldogságukra, és kiegyensúlyozott gyermekkorukra. Ha már születésükkor tudjuk, hogy kit kaptunk a sorstól, mit vár el tőlünk az az apró lény, merre terelgessük az útján, akkor eleve biztosítjuk számára egy boldog élet lehetőségét.
Ugyanez igaz a felnőttekre is. Sosem késő változtatni, nem azért születtünk, hogy szenvedjünk, hanem hogy fejlődjünk. Ha az ár ellenében akarunk úszni, akkor nagyon sok küzdelemre számíthatunk, míg ha hagyjuk sodródni magunkat, sokkal könnyebben célba érünk. Mindig az itt és most a fontos. A múlt már elmúlt, minek rajta rágódni? A jelen a fontos, hiszen azzal teremtjük meg a jövőnket. Nagyon fontos a pozitív hozzáállás az élethez. Minek aggódni annyit? Azzal, hogy a rosszra vagy a hiányra koncentrálunk, azt vonzzuk be az életünkbe. El kell fogadni azt, hogy ha azt tesszük, ami a dolgunk, a sors segít, hogy biztonságban érezzük magunkat.
Az egészség szempontjából nagyon fontosnak tartjuk, hogy felmerülő betegségeinknek ne csak a tüneteit kezeljük, hanem keressük meg az okát is. Minden betegség lelkünk vészjelzése fizikai testünkön, hogy valamiért nem érzi jól magát, valamit nem jól csinálunk, vagy elfojtunk egy problémát, ahelyett hogy megoldanánk. A tünetek kezelésével az okot nem tudjuk megszüntetni, és így egyre erősebb jelzést kaphatunk a problémákról. Célunk, hogy a tünetek szimbolikus jelentésének vizsgálatával a gyökérokot is megszüntessük, és helyes irányt, megoldási lehetőségeket adva az Önök kezébe tökéletes egészségben élhessenek.
A test-lélek-szellem egységére és harmóniájára törekszünk, hiszen a teljes élethez e háromra együttesen van szükségünk. Mindannyian e szellemiség elhivatott képviselői vagyunk, az általunk használt és ajánlható módszereket, terápiákat saját életünkben is alkalmazzuk, és ezen elvek szerint élünk és neveljük gyermekeinket is, így nyújtva hiteles példát környezetünknek.
Még több információ: www.belsobeke.atw.hu

Kezelt betegségek

  • Pszichés betegségek

Tanfolyamok

  • Belső Béke Holisztikus Gyógyközpont még nem töltött fel egyetlen tanfolyamot sem.

Akciók

  • Belső Béke Holisztikus Gyógyközpont még nem töltött fel egyetlen akciót sem.

Vendégkönyv